花朋貓友吹水幫 (係吳係貓友都歡迎架)

關閉 [複製鏈接]
作者: 土豆貓 發表于 2012-7-13 11:47:08
528062 23879
siuhamster 發表於 2012-10-15 09:18:56 |顯示全部樓層
Good morning

午安~  發表於 2012-10-15 12:30
早晨!  發表於 2012-10-15 10:24
早晨啊  發表於 2012-10-15 10:19
早晨吖~^^  發表於 2012-10-15 09:45
早晨!  發表於 2012-10-15 09:35
回復

RIO 發表於 2012-10-15 09:26:38 |顯示全部樓層
早晨啊

早晨! 新頭像喎~  發表於 2012-10-15 10:25
早晨Rio  發表於 2012-10-15 09:50
早晨  發表於 2012-10-15 09:46
早晨吖~^^  發表於 2012-10-15 09:45
回復

noel_tt 發表於 2012-10-15 09:34:28 |顯示全部樓層
good morning everybody. Today is Monday, I didn't want to go office, Becasue I felt very tired ............

早晨  發表於 2012-10-15 10:20
早晨~  發表於 2012-10-15 10:18
早晨Noel  發表於 2012-10-15 09:50
早晨  發表於 2012-10-15 09:46
回復

Breeze 發表於 2012-10-15 09:45:27 |顯示全部樓層
各位早晨~ 早晨吖~^^

Morning B大  發表於 2012-10-15 12:46
早晨  發表於 2012-10-15 10:20
大B大早晨~  發表於 2012-10-15 10:17
B大早晨!  發表於 2012-10-15 10:04
回復

waiting 發表於 2012-10-15 10:17:14 |顯示全部樓層
各位早晨!

早晨  發表於 2012-10-15 11:07
早晨, 老師  發表於 2012-10-15 10:30
早晨Miss  發表於 2012-10-15 10:24
早晨!  發表於 2012-10-15 10:21
回復

purplestar 發表於 2012-10-15 10:24:04 |顯示全部樓層

花友sergio會送出兩張餅卡. 1) 東海X餅卡價值$50
                                        2) 美X西餅餅卡一張

有興趣的花友, 請你們排隊參加吧!  Deadline 係明晚10月15日晚上6:00.  

1. ahhung68 (因幫主身在外地我幫佢排隊)
2. Louky (我想豬豬重投花朋貓友會我也幫佢排隊)
3. 劍狼 (為食的我, 一定入來支持)  
4. anhiwan (先謝謝喇!)
5. 小野貓 (有好野,點會無我份~多謝honey~)
6. Malike (試試運氣, thx!)
7.siuhamster(我要食餅)
8. jose666 (THANKS)
9.  土豆貓 (中左可吳可以申請由宇宙女神CEO親自頒獎呀, hehe)
10. saolan (謝謝CEO!又有抽獎好玩呀)
11. hugopoodle (多謝多謝多謝多謝^^)
12. suki4140(壽星女希望會好運d>v< 多謝CEO Sergio~~)
13. purplestar (我也想豬豬louky重投花朋貓友,所以如果抽中,我會將呢份幸運送比佢!)

多謝賞面!  發表於 2012-10-15 17:48
午安~  發表於 2012-10-15 12:31
回復

Workingbee 發表於 2012-10-15 10:30:14 |顯示全部樓層
花友sergio會送出兩張餅卡. 1) 東海X餅卡價值$50
                                         2) 美X西餅餅卡一張

有興趣的花友, 請你們排隊參加吧!  Deadline 係明晚10月15日晚上6:00.  

9.  土豆貓 (中左可吳可以申請由宇宙女神CEO親自頒獎呀, hehe)
12. suki4140(壽星女希望會好運d>v< 多謝CEO Sergio~~)
13. purplestar (我也想豬豬louky重投花朋貓友,所以如果抽中,我會將呢份幸運送比佢!)
14. Workingbee (豬豬,你返來啦)

多謝賞面!  發表於 2012-10-15 17:48
回復

Juna 發表於 2012-10-15 10:30:27 |顯示全部樓層
                                        2) 美X西餅餅卡一張

15. Juna (如果抽中送給 B大)

多謝賞面!  發表於 2012-10-15 17:47
回復

小野貓 發表於 2012-10-15 10:50:38 |顯示全部樓層
早晨各位~
今早忙到甩轆~

猫猫我都好忙  發表於 2012-10-15 14:39
Morning Y^^  發表於 2012-10-15 12:31
早晨  發表於 2012-10-15 11:07
早晨, 小喵, 加油呀  發表於 2012-10-15 11:05
回復

noel_tt 發表於 2012-10-15 11:18:23 |顯示全部樓層
友sergio會送出兩張餅卡. 1) 東海X餅卡價值$50
                                        2) 美X西餅餅卡一張

16. noel_tt(support 吓)

回復

八王爺 發表於 2012-10-15 11:49:51 |顯示全部樓層
友sergio會送出兩張餅卡. 1) 東海X餅卡價值$50
                                        2) 美X西餅餅卡一張

17. 八王爺(湊熱閙)

回復

noel_tt 發表於 2012-10-15 12:15:00 |顯示全部樓層

星期六買咗半箱...........................你地曬咗未

15/10 你地曬咗未

15/10 你地曬咗未

真係好香, 未乾都香

===========================================================================

土豆貓 : D果肉呢??

回 :          比咗厨餘桶
===========================================================================
Saoln :   我都想晒番D  發表於 半小時前

回: 合時天氣呀, 快D曬, 想D果皮香D, 買有個權字個牌字

Juna  我以前都晒過, 兩個咁多啦  發表於 1 小時前
回:     好唔好味

=========================================================================

Karly0706  前幾年我媽咪都有瘋狂曬果皮。哈哈哈,佢有好多珍藏  發表於 1 小時前
回 :            舊陳皮好貴架, 又香又好味==========================================================================

jose666  咁SIDE野~?  發表於 2 小時前

回:                       好酸吃不到=========================================================================

Keung :    半箱要幾多錢?  發表於 7 分鐘前

回 :          HKD125.00

=========================================================================

小野貓  留D黎做沙律應該好好味~

回:          做完好倦, 沒有心機, 下次試下

========================================================================

半箱要幾多錢?  發表於 2012-10-15 15:36
留D黎做沙律應該好好味~  發表於 2012-10-15 15:19
我都想晒番D  發表於 2012-10-15 14:40
我以前都晒過, 兩個咁多啦  發表於 2012-10-15 13:49
前幾年我媽咪都有瘋狂曬果皮。哈哈哈,佢有好多珍藏  發表於 2012-10-15 13:49
回復

GOODluck20x 發表於 2012-10-15 12:22:04 |顯示全部樓層

Good morning 呀 =., =

早呀豆豆 ^^

purplestar  午安呀!  發表於 4 分鐘前
紫星星 午安~ ^^

jose666  午安~  發表於 5 分鐘前
jose666 午安呀! ^^

siuhamster  午安  發表於 23 秒前
午安呀!

Juna  午安  發表於 25 分鐘前
午安呀!

saolan  早晨得哥  發表於 11 分鐘前
saolan師姐...5安 la ^^    係wo ~~ 3/11 出來嗎?

攪左我 30 mins 呀 @@''

Juna  好靚呀  發表於 5 分鐘前
um..... 大d  長滿走莖仲令 . ^^

小野貓  爆晒啦~  發表於 5 分鐘前
貓貓有位o既 ^^

purplestar  好靚呀!今朝睇唔到既!即刻精神晒!  發表於 4 分鐘前
我 EDIT 先加上 photo , 冇咁闷之餘又可以隔开 message 一舉兩得 ^^

purplestar  你猛咁放毒出黎,算點先?連我平時唔鐘意粉紅色都覺得好靚呀!  發表於 41 秒前
吾粗生快大, 點敢 photo 相放毒呀 ^________ ^

Karly0706  好正呀~~  發表於 17 秒前
謝謝 ^^

你……你……又放毒啦……><  發表於 2012-10-15 22:15
你仲嘜o野又放D我最鍾意o既上o黎呀? 作死你咩!  發表於 2012-10-15 17:47
好正呀~~  發表於 2012-10-15 16:54
你猛咁放毒出黎,算點先?連我平時唔鐘意粉紅色都覺得好靚呀!  發表於 2012-10-15 16:08
好靚呀!今朝睇唔到既!即刻精神晒!  發表於 2012-10-15 15:44

評分

查看全部評分

回復

GOODluck20x 發表於 2012-10-15 12:28:54 |顯示全部樓層

嬌俏可人sergio會送出兩張餅卡. 1) 東海X餅卡價值$50
                                         2) 美X西餅餅卡一張

實發. Goodluck20x ( 見係嬌俏園藝館之花先排隊捧場 ) =., =

土豆貓  嬌俏園藝館之花====正正正  發表於 6 分鐘前
咁都係講樹實遮...嘿嘿嘿 ^^

銀河女神土豆貓會長你同隻鴨一齊癲?  發表於 2012-10-15 17:54
你又攪嘜o野呀? 點解又多了幾個字呀?  發表於 2012-10-15 17:53
多謝賞面!  發表於 2012-10-15 17:46
嬌俏園藝館之花====正正正  發表於 2012-10-15 12:33
回復

jose666 發表於 2012-10-15 13:37:14 |顯示全部樓層

今日係10月15日
「全球洗手日」
  用肥皀洗手,大細菌即走
  讓更多兒童跨過5歲生日!

http://www.unicef.org.hk/tc/globalhandwashingday

全球洗手日主題曲:  http://www.youtube.com/watch?fea ... d&v=MDzKOTwbX_I

jose666 希望佢會收到~ <--- 我PM叫了佢入來睇. 不過唔知佢啋唔啋我. 我都習慣了食LEMON. 沒所謂啦.... 只要佢回來我不怕唔要面.  發表於 2012-10-15 19:02
回復

jose666 發表於 2012-10-15 13:44:01 |顯示全部樓層
今日終於忍唔住走去睇中醫喇~~~

乖啦! 快d好番!  發表於 2012-10-15 17:46
好D吗!  發表於 2012-10-15 14:41
快d好丫, 我都仲要飲多兩劑丫..  發表於 2012-10-15 14:28
快啲睇, 快啲好  發表於 2012-10-15 13:50
回復

Karly0706 發表於 2012-10-15 13:48:22 |顯示全部樓層
午安呀~各位。
近排超忙,不過係忙自己野。haha

午安Karly  發表於 2012-10-15 14:42
Karly 午安  發表於 2012-10-15 14:28
午安~  發表於 2012-10-15 14:08
午安  發表於 2012-10-15 13:50
回復

HLAM 發表於 2012-10-15 14:06:48 |顯示全部樓層
嬌俏可人sergio會送出兩張餅卡. 1) 東海X餅卡價值$50
                                         2) 美X西餅餅卡一張

實發. Goodluck20x ( 見係嬌俏園藝館之花先排隊捧場 ) =., =
19. HLAM (兩日冇上黎, 追帖追到眼矇朦. 我又湊熱鬧抽抽獎. ^.^)

多謝賞面!  發表於 2012-10-15 17:45
多謝支持!  發表於 2012-10-15 14:42
午安~  發表於 2012-10-15 14:08
回復

Juna 發表於 2012-10-15 14:55:56 |顯示全部樓層
個個靜待六點

有結果啦!  發表於 2012-10-15 17:50
唔通Sergio 係咪等6:00先出嚟~  發表於 2012-10-15 15:33
咁我咪要等埋個結果先走得~  發表於 2012-10-15 15:05
回復

Juna 發表於 2012-10-15 15:08:51 |顯示全部樓層

小野貓  咁我咪要等埋個結果先走得~  發表於 2 分鐘前

我唔等啦, 返去先睇, 6點鎖晒門, 蚊都飛唔出

小野貓  你點同...我放6:00PM嘛...公司8:00PM都仲有人係度...所以公司D非洲紫羅蘭有12小時光線...星期日就差D啦~  發表於 14 分鐘前

你就好啦, 可以在公司種AV, 我唔敢在公司種, 我種過生果種子盆栽都被人搞, 如果AV, 我可以會發顛

purplestar  種仙人掌,無人敢攪!xD  發表於 1 分鐘前<---係倒啲污水落泥度, 仙人掌咪死得仲快

好過份呀!  發表於 2012-10-15 16:53
種仙人掌,無人敢攪!xD  發表於 2012-10-15 16:12
你點同...我放6:00PM嘛...公司8:00PM都仲有人係度...所以公司D非洲紫羅蘭有12小時光線...星期日就差D啦~  發表於 2012-10-15 15:16
回復