花朋貓友吹水幫 (係吳係貓友都歡迎架)

關閉 [複製鏈接]
作者: 土豆貓 發表于 2012-7-13 11:47:08
528626 23879
Sergio 發表於 2012-8-31 09:39:40 |顯示全部樓層

早晨丫咁多位Happy Friday!

你好~  發表於 2012-8-31 18:19
早晨!  發表於 2012-8-31 09:55
Sergio 早晨!  發表於 2012-8-31 09:45
早晨  發表於 2012-8-31 09:44
Good Morning ah, Sergio!  發表於 2012-8-31 09:44
回復

Sergio 發表於 2012-8-31 09:41:16 |顯示全部樓層

點解2998 會跳去3001

ahhung68  上次都係咁痴痴哋架啦~  <---- 依個網是有時痴痴地,點評成日都睇唔到!

Juna  哎呀  <----- 香吻留比Miss 啦!

土豆貓  hehe, 好在我快一步乍....如果吳係就奶野..  <---- 好彩慢一步!

waiting  好彩慢一步!--->你地小心畀幫主見到, 果時真你奶野...  <--- 幫主不打自己人嘅!

土豆貓 hehe, 好在我快一步乍....如果吳係就奶野.. <---- 好彩慢一步!--->你地小心畀幫主見到, 果時真你奶野...  發表於 2012-8-31 09:58
早晨丫~Sergio 媽媽~  發表於 2012-8-31 09:49
早晨,Sergio ma ma  發表於 2012-8-31 09:44
哎呀  發表於 2012-8-31 09:44
hehe, 好在我快一步乍....如果吳係就奶野..  發表於 2012-8-31 09:44
回復

anhiwan 發表於 2012-8-31 09:41:43 |顯示全部樓層

各位早晨!今朝好大雨呀

唔好意思呀各位,點評全部收唔到 好彩追帖睇到咋,各位大 大 大 大早上好呀

你好~  發表於 2012-8-31 18:19
anhiwan 嗱!證據呀,我都話幫主啲香吻周時都派.........<...賣剩蔗吖嘛>.<  發表於 2012-8-31 11:29
早晨!  發表於 2012-8-31 09:58
anhiwan 早晨土豆貓!幫主香吻周時派喎.... 所以咪無咩人HAU囉  發表於 2012-8-31 09:53
早晨丫~我果度無雨喎~  發表於 2012-8-31 09:48
回復

waiting 發表於 2012-8-31 09:42:17 |顯示全部樓層
頭先明明係2997#喎~
可能我打字太..........................慢~
有意栽花花不開, 無心插柳柳成蔭.

笑返先喇 :)  發表於 2012-8-31 09:46
而家有哂能量做嘢啦 ^^  發表於 2012-8-31 09:44
恭喜晒  發表於 2012-8-31 09:44
早晨吖!  發表於 2012-8-31 09:43
回復

saolan 發表於 2012-8-31 09:44:07 |顯示全部樓層
MISS吾好哭,你是今天的幸運兒,中左奖喇

仲好過做Miss Hong Kong吖  發表於 2012-8-31 09:45
回復

小野貓 發表於 2012-8-31 09:46:40 |顯示全部樓層

各位早晨丫~~~
其實尋晚已經過左3000#
燈燈燈櫈~中獎者 <=我知道係邊個~~~

Juna  吓?? 點解又會係尋晚已經過左?
同我今早睇個結果唔同~
個譠壞壞地~

你好~  發表於 2012-8-31 18:21
小野貓 早晨丫~多多~頭先明明係同你講早晨~唔知點解飛左去版主度~><... <------ 喵喵講你 d 經歷黎聽下  發表於 2012-8-31 10:32
Good Morning 呀,小野貓!  發表於 2012-8-31 10:31
係邊個呀?  發表於 2012-8-31 10:09
早晨 小喵  發表於 2012-8-31 10:02
回復

waiting 發表於 2012-8-31 09:46:59 |顯示全部樓層

DORA  Miss 早晨!唔好咁灰,你好幸運呀,有幫主既香吻喎!  
香吻就免喇~ 我睇見下幫主的真面目多D~
saolan  早晨,Miss。 你快D去攞奖喇!   
jeffreyngcm  miss, morning ^^   
土豆貓  哈哈, Miss, 恭喜你丫, 你中左啦.......幫主, 做野丫!

收到喇~ 今次仲唔發過豬頭~

小野貓  早晨丫~Miss~~幫主咪成隻龍蝦咁既囉~<= 蝦人果時~^^~
我昨晚食左果隻係唔係佢呢?
回復

ahhung68 發表於 2012-8-31 09:53:04 |顯示全部樓層
小野貓 發表於 2012-8-31 09:46
各位早晨丫~~~
燈燈燈櫈~中獎者

哎吔, 你記唔記得噚晚係乜日子吖 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sergio  o下咁得人驚Miss 選中了你!
唔係我, 係野貓吖 ^^
回復

anhiwan 發表於 2012-8-31 09:54:31 |顯示全部樓層
冇入黎一日姐,漏左噉多帖.......
回復

Sergio 發表於 2012-8-31 10:22:59 |顯示全部樓層

小野貓  我無咩分果d日子,以前成日都見架啦~~日光日白都見~無晒知覺~^^~ 

講來聽下呀!
回復

waiting 發表於 2012-8-31 10:28:04 |顯示全部樓層
我返工喇~
回復

ahhung68 發表於 2012-8-31 10:32:12 |顯示全部樓層
小野貓 發表於 2012-8-31 09:46
各位早晨丫~~~
燈燈燈櫈~中獎者

小野貓  我無咩分果d日子,以前成日都見架啦~~日光日白都見~無晒知覺~^^~  

我哋個個等緊你吖, 快啲講啦 ~~~~

小野貓  應該係接通天地線(腦電波)姐...佢地都唔知我見倒同聽倒架~  
咁你聽到佢哋講乜吖~~~?
回復

anhiwan 發表於 2012-8-31 10:49:21 |顯示全部樓層

唔該各位慢少少等埋我啦,我依家先睇到142頁咋

Sergio  慢慢睇啦! 咁快睇哂唔好睇O架啦!  發表於 5 分鐘前
啲帖愈積愈多,我連搭咀都冇時間 得個睇字......我唔制呀
回復

小野貓 發表於 2012-8-31 11:22:32 |顯示全部樓層
小野貓  我無咩分果d日子,以前成日都見架啦~~日光日白都見~無晒知覺~^^~  
我哋個個等緊你吖, 快啲講啦 ~~~~
小野貓  應該係接通天地線(腦電波)姐...佢地都唔知我見倒同聽倒架~  
咁你聽到佢哋講乜吖~~~?

說話係好耐之前...我自己搬出去住...
當時租左個單位(1房一廳),咁我就先將物品pack箱跟住就送左去新屋,
物品就隨即放在廳中,搬屋後太攰...就去左個房小睡一陣,
係呢個時候,就聽到兩位女仕講野啦, 你地估下佢地講乜!?~

Sergio  搬佐個新來的女仔喎, D野又唔整好佢, 放係個廳到阻住哂! <= 有d接近
ahhung68  呢條靚女係乜水吖? <= 你咪口花花~
DORA  新黎左個靚女呀 <= 佢地跟左我好耐...唔會講呢句
saolan  佢地应該話:点解忽然有個人入左黎架? <= 唔會啦,佢地跟左我好耐

佢地兩個對話..唔係直接同我講,內容係:

話我有無攪錯,將d物品亂咁放,又唔執野~

當時全身都唔郁得架~
我咪瞌埋眼當我乜都聽唔倒,讓腦袋空白..
好快就郁得返啦,當時係日頭黎~

Sergio  小喵我估岩佐是不是有獎O架? <=幫主香吻一個 or 特黑大海膽一隻

Juna  小喵, 你點知係佢地呀? 或者有人係隔離個窗度望到而講啫 <= 望唔倒架,窗對出沒有任何建築物~
Workingbee  你住左幾耐,之後仲有冇野發生? <=住左兩年,都有另一次經歷,請看以下部份
waiting  咁有趣! 你進入左佢地個空間… <= 接倒腦電波,個心唔好大驚或亂諗野好快會無事
saolan  咁我知喇,佢地其实系你嘅親人(可能系你前世好親嘅人)<= 你都幾聰明

咁係住緊既兩年裡面,又有一次又係訓緊覺,咁突然全身又唔郁得
我聽到廚房水龍頭開到好盡既聲,仲有係拉廁所水既聲
今次仲持續左好耐~
當我郁得返既時候,我好似平常咁去下洗手間,又去下廚房扮放衫落洗衣機
發現沒有異樣,當時又係日頭~

不久之後,我個好朋友佢係屋企撞鬼,仲好鬼驚,
咁佢同我講叫我陪佢去見個道教師傅(我唔記得個朋友點樣叫呢個係師傅)~
個師傅處理我朋友件事後,我朋友就幫我同個師傅講左我單野
個師傅就話其實果兩個係我前世既情人黎,我前世係果d玩雀既公子(我諗起二世祖)
兩位女士已經跟左我好耐,佢地唔會害我既,若果我唔想見可以用方法令到我見唔倒,
我話唔使lu,既然唔會害我,順其自然啦~

DORA  好在估錯左 hehe! <=多多好聰明^^
Sergio  Sergio 小喵我估岩佐是不是有獎O架? <=幫主香吻一個 or 特黑大海膽一隻 <----- 咁益我! 小喵我終於更加了解你, 你對我真係好o既o姐. <=係丫~明益你架~
Sergio  咁佢地跟了你幾耐? 之後又點樣唔跟呢?<=跟就應該係跟左好耐架啦,之後搬左去第二度仲遇倒一次,稍後講你知
ahhung68  特黑大海膽一隻<....野貓, 係咪可以送獎品啦?~~~<=幫主你可以送架啦,不過唔知肯唔肯收喎
Juna  我想問, 佢地嘅形態係點架? 你點分佢地唔係人?<=租屋住果兩件係見唔倒樣,只係聽倒聲;見倒影像既遲D講;間屋係私人樓(二十樓),得我一個有鎖匙,如果係人就係賊黎
saolan  除左佢地,冇其他個D叫你帮忙轉達訊息咩?<=呢兩個無叫我傳達訊息,之前(另一單)有一個係問我問題
Sergio  ahhung68 特黑大海膽一隻<....野貓, 係咪可以送獎品啦?~~~ <--- 送隻蝦頭比你<=唔使客氣啦,我唔係好貪心架咋~
Juna  小野貓 無乜病痛~持續幾年就無再見倒~ 發表於 半小時前<---點解會唔見嘅?<=我都唔知點解,不過好多小朋友都係見幾年就見唔倒咁
maybabe  唔明唔明, 你前世係男仔姐, 但今世係女仔喎, 點解佢地都跟住你架<=個師傅有講話佢地遲早都會走,幾時走就唔知;跟住可能已經唔係因為男女關係既撁引,而係感情、思念既另一種表達

續=>3076 (154頁)

評分

查看全部評分

回復

sandylam 發表於 2012-8-31 11:31:18 |顯示全部樓層
早晨!
今日好忙。
回復

anhiwan 發表於 2012-8-31 11:32:44 |顯示全部樓層
原來哩兩日有好幾位貓友升左級我都唔知,不過有心唔怕遲.......係度補番數

恭喜、恭喜
回復

小野貓 發表於 2012-8-31 14:24:53 |顯示全部樓層

食完午飯啦~
好眼訓添~

Juna  飲咖啡得唔得?
唔得架~玩下數獨可能得~
回復

Juna 發表於 2012-8-31 15:20:24 |顯示全部樓層

地震: 2012-08-31 13:52HKT 4.2級 [北緯23.80,東經114.70] 廣東河源, 修訂麥加利烈度表三度。

香港有感......有朋友仔感覺到嗎?
回復

Karly0706 發表於 2012-8-31 15:51:06 |顯示全部樓層

今日好有Holiday Mood。希望有個美滿的weekend...

回復

malike 發表於 2012-8-31 15:53:16 |顯示全部樓層

唉, 好想食個下午茶~
大家咪客氣喇! Haha...

評分

查看全部評分

回復