。。泵瓶。。

作者: 太陽鳥 發表于 2012-6-15 23:35:14
2730 6
今日Yahoo 團購內有這    http://hk.deals.yahoo.com/hong-kong/offer/29754    款 "泵瓶" 喎!

裝 "肥水" "皂水" 乜水物水,都方便 la
技術之達人 發表於 2012-6-17 23:47:24 |顯示全部樓層
佢呃鬼食豆腐啦,個設計係好難洗架,又有大兜、細兜,... 要控制份量呀,自己量都量到啦,搵吉!

我無用過...不過我讚同你既諗法...我就係咁諗..所以見到都無心動。  發表於 2012-6-18 09:11
回復

太陽鳥 發表於 2012-6-18 00:03:01 |顯示全部樓層
技術之達人 發表於 2012-6-17 23:47
佢呃鬼食豆腐啦,個設計係好難洗架,又有大兜、細兜,... 要控制份量呀,自己量都量到啦,搵吉! ...

原來如此,技術之達人: 莫非你。。買。左?
回復

技術之達人 發表於 2012-6-18 22:59:29 |顯示全部樓層
太陽鳥 發表於 2012-6-18 00:03
原來如此,技術之達人:  莫非你。。買。左?

唔係= =,我睇張相估到姐,我冇買到,有誤會到GE十分抱歉~
仲有,我好少會花$係D不必需品上。
回復

技術之達人 發表於 2012-6-18 23:14:41 |顯示全部樓層
再說,這個設計實在是太坑人啦,根本是專for懶人而設(我咁講好似好衰,對唔住)  你有冇見過chef或新手會用呢D「新、聰明」設計?
回復

太陽鳥 發表於 2012-6-18 23:25:19 |顯示全部樓層
技術之達人 發表於 2012-6-18 23:14
再說,這個設計實在是太坑人啦,根本是專for懶人而設(我咁講好似好衰,對唔住)  你有冇見過chef或新手會用 ...

你真考起我了。。在網上怎看到人家用or不用呢!

技術之達人 :謝謝你對這個 。。泵瓶。。作出正面的資料 <可能有人需要找這類款式呢!>   
回復

技術之達人 發表於 2012-6-18 23:32:38 |顯示全部樓層
太陽鳥 發表於 2012-6-18 23:25
你真考起我了。。在網上怎看到人家用or不用呢!

技術之達人 :謝謝你對這個 。。泵瓶。。作出 ...

嗯,我舉例抒發情感姐,你當聽傻人講故仔咁啦  XD~
回復