無名av 修葉 (完)

作者: jamken 發表于 2012-5-9 17:50:17
1305 7

分享物品名稱: 無名av 修葉
圖 : AV - 2012.02.07.1.JPG AV - 2012.03.02.1.JPG AV - 2012.02.22.2.JPG
份數: 2 份 (每份2塊)
交收方法:  郵寄交收 - 請接受分享的花友在確認後pm 給我地址,我會在收到地址後儘快寄出。

注意事項:  
1. 需自行承擔郵寄失誤及郵件破損的風險,本人絕不負責。
2. 5天內不完成交易, 當作取消分享
3. 收到分享後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
4. 無論如何, 我認為有意見可以提出, 但'本人'有最終決定權。
5. 不接受海外分享
6. 如不能接受上述事項者請勿下標
7. 受分享者 : 應先閱讀分享版版規,才申請分享. 任何違規, 分享者有權取消受分享者資格
8. 接受分享物品後,不可轉售和謀利,違反此原則者,將再不得在此接受分享。

請在這排隊:
1. warahahaha ( thank you so much!) 已於16/5寄出] 確認收妥

2. HLAM (謝謝分享 ^.^) 10/5 已寄出11/5 確認收妥
3. Gigi(希望仲有後備葉葉share,謝謝)已於14/5寄出]16/5 確認收妥

評分

查看全部評分

warahahaha 發表於 2012-5-9 17:52:28 |顯示全部樓層
1. warahahaha ( thank you so much!)
2.
回復

HLAM 發表於 2012-5-9 18:16:42 |顯示全部樓層
1. warahahaha ( thank you so much!)
2. HLAM (謝謝分享 ^.^)
回復

gigilau 發表於 2012-5-9 18:44:14 |顯示全部樓層

2. HLAM (謝謝分享 ^.^)
3. Gigi(希望仲有後備葉葉share,謝謝)
回復

HLAM 發表於 2012-5-11 12:06:10 |顯示全部樓層

今朝收到啦, 謝謝您! ^.^

jamken  香港郵政效率真快! 修葉健康嗎? 希望佢地可以成功出苗仔! 加油 !

葉片很硬凈很好呢, 會悉心照顧她們. 有葉仔會馬上報告.

香港郵政效率真快! 修葉健康嗎? 希望佢地可以成功出苗仔! 加油 !  發表於 2012-5-11 12:25
回復

gigilau 發表於 2012-5-15 23:21:27 |顯示全部樓層
收到啦~多謝晒~
我想問下有無細葉既花相呀~
俾個心理準備我,靚女開出黎有幾靚~
我就係好開心你分享多個品種過我~
Thank you very much ~~
回復

jamken 發表於 2012-5-16 11:00:01 |顯示全部樓層
gigilau 發表於 2012-5-15 23:21
收到啦~多謝晒~
我想問下有無細葉既花相呀~
俾個心理準備我,靚女開出黎有幾靚~

未有開花相呀,你唔好過份期待,佢地只係一d無名av黎咋。
希望你鐘意喇
回復

warahahaha 發表於 2012-5-18 23:16:50 |顯示全部樓層
收到啦, 狀況良好, 唔該曬你呀!!!
回復