返回列表 發新帖

請教各位

作者: ハマナス 發表于 2008-4-5 19:04:19
3400 25
ハマナス 發表於 2008-4-7 01:04:48 |顯示全部樓層
原帖由 FD113 於 2008-4-6 23:38 發表
Hamanasu san 您好!!
我最近也受這個網的影 o向,是個中毒既新手,家中也有兩隻有極度好奇心的貓, 一隻愛看花,一隻愛聞花。
我買了很多小苗,還買了些開花中的av,每次去完街回家,都發現大大小小的av 都報滿貓毛,肯定我不在家的 ...

你都好丫!
我o個兩隻唔係好奇,係鐘意掟野落街,總之有乜掟乜,所以我屋企d擺設同鬧鐘全都黐死晒,我老公經常係瞓緊覺時中頭獎
回復

FD113 發表於 2008-4-7 01:45:08 |顯示全部樓層
原帖由 ハマナス 於 2008-4-7 01:04 發表

你都好丫!
我o個兩隻唔係好奇,係鐘意掟野落街,總之有乜掟乜,所以我屋企d擺設同鬧鐘全都黐死晒,我老公經常係瞓緊覺時中頭獎

我其中有一隻貓都會,不過佢係叫我起身餵野比佢食!有時仲會在我耳仔邊喵... 唔理就會掟野落地。

回復

cheong 發表於 2008-4-7 02:58:24 |顯示全部樓層
原帖由 小風鈴 於 2008-4-6 21:37 發表
各位會員,我不是同繽繽有仇,但我不鼓勵朋友到此店買av。因為此店職員將av的敵人兔仔花放在一起賣,兔仔花的花蕊有蠓,它們對兔仔花沒影響,但對av卻是惡夢。各位下次到繽繽時,自已看看。 ...

原來佢地唔可以一齊放? 我真係見到bun bun係兩種花一齊放喎, 咪所有佢地d av都好危?
回復

candyafr 發表於 2008-4-7 09:24:45 |顯示全部樓層
原帖由 ハマナス 於 2008-4-7 00:48 發表

我已經買咗個保溫箱, 而且仲釘死係塊板到。我係屋企時先可以開蓋, 人唔係屋企同瞓覺都要蓋住。唔知會唔會焗親佢地? 冇辦法啦! 我o個兩隻百厭星佢地唔係好奇, 係好玩。如果我唔記得蓋住, d av就會瞓晒係到, 附加貓 ...

想請問保温箱在那裏買啊?
回復

ハマナス 發表於 2008-4-7 11:11:37 |顯示全部樓層
原帖由 candyafr 於 2008-4-7 09:24 發表

想請問保温箱在那裏買啊?

係花寶買架
回復

candyafr 發表於 2008-4-7 16:18:33 |顯示全部樓層
原帖由 ハマナス 於 2008-4-7 11:11 發表

係花寶買架

thanks
回復