返回列表 發新帖

OPERA'S IL STRANIERO SPORT 花苗分享 ( 交換優先 )

作者: AIR 發表于 2012-4-9 21:38:08
5887 46
惡姨 發表於 2012-4-17 14:55:39 |顯示全部樓層
AIR 發表於 2012-4-17 13:37
好呀, 留左第四行 blue 扭蛋比你. 點交收 ?會 21/4 會去茶會嗎 ?

AIR, 我唔去21/4嘅茶聚, 請收PM
回復

HLAM 發表於 2012-4-18 18:58:09 |顯示全部樓層
謝謝您! 正確的,我是交換第6盆小苗 (第4幅相左2), 在這星期六 (21/4) 版聚見
回復

eve3313 發表於 2012-4-22 19:03:55 |顯示全部樓層
多謝你昨天的分享!
我想RECONFIRM 此AV花苗是否叫做"OPERA'S IL STRANIERO SPORT",對嗎?
回復

eve3313 發表於 2012-4-22 19:04:00 |顯示全部樓層
多謝你昨天的分享!
我想RECONFIRM 此AV花苗是否叫做"OPERA'S IL STRANIERO SPORT",對嗎?

好似唔係喎, 見前面 breeze話似 Irish magic. 您再同 AIR confirm吓.  發表於 2012-4-23 01:05
回復

eve3313 發表於 2012-4-23 10:17:04 |顯示全部樓層
eve3313 發表於 2012-4-22 19:04
多謝你昨天的分享!
我想RECONFIRM 此AV花苗是否叫做"OPERA'S IL STRANIERO SPORT",對嗎? ...

IC, 多謝你提示, 並希望air部腦早日修理好啦!
回復

AIR 發表於 2012-5-7 14:04:54 |顯示全部樓層
Breeze 發表於 2012-4-9 22:07
好有興趣呀~

breeze , 我屋企部腦仲未整好.. 要偷偷係公司上網... 如果你唔介意 我仲有花苗 ( 但不是相片的) , 如有興趣請直接 留mail 比我...

好多謝您呀~ ^_^ 但天氣開始熱, 以家我唔敢收養花苗, 怕唔適應會c ... 讓其他資深花友收養好啲~  發表於 2012-5-7 14:11
回復

AIR 發表於 2012-5-7 14:06:28 |顯示全部樓層
fafa18b 發表於 2012-4-10 12:49
想分享, 希望要最後四小福中左邊第二盆, thanks!

fafa : 我屋企部腦仲未整好.. 要偷偷係公司上網... 如果你唔介意 我仲有花苗 ( 但不是相片的) , 如有興趣請直接 留mail 比我...
回復