返回列表 發新帖

作者: Breeze 發表于 2012-4-8 18:03:27
4561 38
bbhk 發表於 2012-4-8 23:29:27 |顯示全部樓層
Rob's Chilly Willy 修葉共5份 (每份2片)
1. 小野貓 (謝謝~,排個頭位先~)
2. Christine lau (多謝分享~)
3.chingyi724(thankyou~用c10葉片交換好嗎??)
4.Bear_bear (tks)
5. lok_1980 (thx,你有乜想要?)
6.HLAM (多謝你咁快又有分享, 有超迷你斑葉交換 C94要嗎)
7. N-Blythe (Thanks)
8:EDWARD....
9. bbhk (thx!)
回復

sa仔 發表於 2012-4-8 23:59:49 |顯示全部樓層
Rob's Chilly Willy 修葉共5份 (每份2片)
3.chingyi724(thankyou~用c10葉片交換好嗎??)
6.HLAM (多謝你咁快又有分享, 有超迷你斑葉交換 C94要嗎)
10. sa仔(ths!)
回復

Kassidy 發表於 2012-4-9 00:06:07 |顯示全部樓層
HIHI, 好受歡迎!
Carousel Pony 修葉共4份 (每份2片)
(因是修葉,所以多不能開十字花,領取前請考慮清楚)
1. mrsbearbear (tks)
2. wct119 (Thanks)
3.eliho(thank you)
4.bear_bear(tks)
5.曖娜娜子 (可否聚會時交收呀~ haha~)
6. Kassidy (希望有機會種, thanks!)

唔緊要~ ^_^  發表於 2012-4-9 14:17
回復

phyllistyw 發表於 2012-4-9 08:15:33 |顯示全部樓層
11. phyllistyw (有Rob's Loose Noodle可交換, 已出小葉)
回復

karenclc1 發表於 2012-4-9 12:02:32 |顯示全部樓層
Breeze  會唔會好難浸根 <---真係唔敢講~ 我都未試過~:p  發表於 2 小時前

甘我試吓種先
11. phyllistyw (有Rob's Loose Noodle可交換, 已出小葉)
12. karenclc1

7. karenclc1

唔該晒你幫我排返靚佢~ ^_^  發表於 2012-4-9 14:17
回復

ylee 發表於 2012-4-9 15:57:01 |顯示全部樓層
12. karenclc1
13 Ylee (C25交換)

7. karenclc1
回復

Breeze 發表於 2012-4-10 18:44:55 |顯示全部樓層
回復

edward 發表於 2012-4-10 20:43:47 |顯示全部樓層
最後都係抽唔到我....
回復

bbhk 發表於 2012-4-11 19:57:46 來自手機 |顯示全部樓層
今天已寄出回郵,thx!

好的, 寄出時再pm你~ ^_^  發表於 2012-4-11 23:05
回復

bbhk 發表於 2012-4-16 17:39:51 |顯示全部樓層
bbhk 發表於 2012-4-11 19:57
今天已寄出回郵,thx!

收到AV修葉了,多謝晒!
回復

青蛙媽媽 發表於 2012-4-16 18:41:39 |顯示全部樓層
今次過程D花友乖唔乖,有無人整D麻煩事給你?
回復

Breeze 發表於 2012-4-16 18:59:00 |顯示全部樓層
青蛙媽媽 發表於 2012-4-16 18:41
今次過程D花友乖唔乖,有無人整D麻煩事給你?

我都有遇過你遇過嫁問題,唔寫網名同申請物品~但我都估到嫁~
問題比較大係個盒size唔啱,入唔到郵筒,我要走去郵局羅~
回復

eliho 發表於 2012-4-18 09:11:48 來自手機 |顯示全部樓層

葉子已經收到了,thank you!
回復

mrsbearbear 發表於 2012-4-18 20:21:27 |顯示全部樓層
今天收到葉子了,還做了個段頭枱給它浸根,謝謝你的分享。
回復

Breeze 發表於 2012-4-18 20:33:29 來自手機 |顯示全部樓層
mrsbearbear 發表於 2012-4-18 20:21
今天收到葉子了,還做了個段頭枱給它浸根,謝謝你的分享。

果然有諗頭!^_^
回復

HLAM 發表於 2012-4-19 01:43:58 |顯示全部樓層
請記得留翻2塊ROB'S CHILLY WILLY 在版聚時帶來交換呀!

呀!!bbbbbb......  發表於 2012-4-19 09:37
回復

bear_bear 發表於 2012-4-20 20:40:17 |顯示全部樓層
收到葉子啦~  Thanks so much!
回復

ChristineLau 發表於 2012-4-21 23:49:17 |顯示全部樓層
葉子已收到,thank you!
回復

曖娜娜子 發表於 2012-4-22 03:09:25 |顯示全部樓層
已收到健康修葉啦~你掛住佢哋時就搵我啦~~
回復