作者: Breeze 發表于 2012-4-8 18:03:27
4555 38

Rob's Chilly Willy 修葉共5份 (每份2片)

1.Christine lau ( 新花友)  (已PM 10/04 -> 寄出回郵 18/04-> 已收到 21/04)
2.Bear_bear   ( 新花友) (已PM 10/04  -> 寄出回郵 17/04 -> 已收到 20/04)
3.bbhk  ( 新花友) (已PM 10/04  -> 寄出回郵 13/04  -> 已收到 16/04)
4.HLAM  (交換 C94, 多謝你~) (已PM 11/04-> 已面交 21/04)
5.小野貓 (先申請者) (已PM 11/04-> 已面交 21/04)

Carousel Pony 修葉共4份 (每份2片)
(因是修葉,所以多不能開十字花,領取前請考慮清楚)

1. mrsbearbear ( 新花友)  (已PM 11/04  -> 寄出回郵 16/04  -> 已收到 18/04)
2. 曖娜娜子 ( 新花友) (已PM 10/04-> 已面交 21/04)
3. eliho (已PM 11/04  -> 寄出回郵 16/04  -> 已收到 18/04)
4. wct119 (先申請者)  (已PM 11/04  -> 寄出回郵 13/04)

並非先到先得,優先次序如下
1.曾無私分享與本人者
2.從未獲分享者或新花友
3.有半迷你/迷你AV修葉交換者
4.其他花友

交收方法: 郵寄 
-花友需寄出貼上足夠郵資的回郵信封給我
-交換者的回郵信封不用貼上郵票,本人會自行貼上
-請在信封面寫上網名及申請物品            

1.獲得分享的花友請pm我獲取地址並於一星期內寄出回郵,否則即當自動棄權。
2.花友需寄出貼上足夠郵資的回郵信封及膠/鐵盒給我
3.必需硬盒, size約 : 8cm x 6cm x 2.5~3cm,如盒子大小不合符,本人將不會處理,還望見諒!  
4.收到分享物後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
5.如因郵寄造成任何損失,本人恕不負。              
6.本人擁有最終決定權。               

評分

查看全部評分

小野貓 發表於 2012-4-8 18:05:04 |顯示全部樓層
Rob's Chilly Willy 修葉共5份 (每份2片)
1. 小野貓 (謝謝~,排個頭位先~)
2.
3.
4.
5.

1.
2.
3.
4.

你有冇攪錯呀,甘快!  發表於 2012-4-8 18:09
回復

mrsbearbear 發表於 2012-4-8 18:10:37 |顯示全部樓層
1. mrsbearbear (tks)
2.
3.
4.
回復

小野貓 發表於 2012-4-8 18:11:20 |顯示全部樓層

Breeze  你有冇攪錯呀,甘快!

跟你學返黎既~

ahhung68  你講得啱吖, 之前Breeze好多次唔係第一就第二架 ^^  

係丫~好野唔怕學....衰野都學埋佢~

Breeze  你lee次真係要先會喎~ 唔係又無根變有根,之後有根變有葉喎~ 嘻嘻~ :p

嗯~今次我會郵寄攞葉架~但係另一隻有葉仔既我會係聚會度攞...因為聚會有野攞會開心d~

你lee次真係要先會喎~ 唔係又無根變有根,之後有根變有葉喎~ 嘻嘻~ :p  發表於 2012-4-9 09:41
你講得啱吖, 之前Breeze好多次唔係第一就第二架 ^^  發表於 2012-4-8 20:44
回復

ChristineLau 發表於 2012-4-8 18:14:41 |顯示全部樓層
2. Christine lau (多謝分享~)
3.
4.
5.
回復

wct119 發表於 2012-4-8 18:15:19 |顯示全部樓層

3.
4.
5.

2. wct119 (Thanks)
3.
4.

p.s. Carousel Pony 插葉走色版也不錯:

http://img.photobucket.com/album ... ofcolourpattern.jpg

走色都咁靚?  發表於 2012-4-10 10:32
又真係幾靚播~  發表於 2012-4-9 09:42
回復

eliho 發表於 2012-4-8 18:31:12 來自手機 |顯示全部樓層

3.
4.
5.

3.eliho(thank you)
4.
回復

chingyi724 發表於 2012-4-8 18:34:31 |顯示全部樓層
3.chingyi724(thankyou~用c10葉片交換好嗎??)
4.
5.

4.
回復

bear_bear 發表於 2012-4-8 19:09:12 |顯示全部樓層
3.chingyi724(thankyou~用c10葉片交換好嗎??)
4.Bear_bear (tks)
5.

4.bear_bear(tks)
回復

曖娜娜子 發表於 2012-4-8 19:10:16 |顯示全部樓層
4.
5.

4.曖娜娜子 (可否聚會時交收呀~ haha~)
回復

曖娜娜子 發表於 2012-4-8 19:14:44 |顯示全部樓層

點解會咁架~~~~~~~打多幾個字~ 幾秒之差~~

冇錯~ 都係小野貓心水清~  發表於 2012-4-9 09:39
唔使傷心..呢個唔係先到先得...請留意揭撓時間~花友仔~~  發表於 2012-4-8 20:48
回復

lok_1980 發表於 2012-4-8 19:15:24 |顯示全部樓層

Rob's Chilly Willy 是斑葉嗎?
4. lok_1980 (thx,你有乜想要?)
5.

Rob's Chilly Willy 是斑葉嗎? - 是皇冠斑葉.  發表於 2012-4-9 10:27
回復

曖娜娜子 發表於 2012-4-8 19:32:24 |顯示全部樓層

上面回覆時, 因幾秒之差, 導致漏咗一位花友, 現在重新整理如下~

5. lok_1980 (thx,你有乜想要?)

5.曖娜娜子 (可否聚會時交收呀~ haha~)
回復

HLAM 發表於 2012-4-8 19:39:13 |顯示全部樓層
4.HLAM (多謝你咁快又有分享, 有超迷你斑葉交換 C94要嗎)
5.

你嘅內容要修改下呀~ 排序調整咗~ ^^  發表於 2012-4-8 19:44
回復

HLAM 發表於 2012-4-8 19:48:45 |顯示全部樓層

sorry!
打好咗時係排第4, 掛住睇花樣, 唔記得sent遲咗兩個位

6.HLAM (多謝你咁快又有分享, 有超迷你斑葉交換 C94要嗎)

lok_1980  你的C94我好有興趣喎,可以換嗎?
let me see... 有幾塊可修剪吓(本來留咗俾YIJIU......唔理佢住), 應該可以給你, 超迷你 D葉細到好似指甲咁, 唔知有冇人插葉成功? 睇你功力喇!

你的C94我好有興趣喎,可以換嗎?  發表於 2012-4-8 20:58
回復

ahhung68 發表於 2012-4-8 20:45:09 |顯示全部樓層
支持分享修葉

多謝大大支持~ 我都支持大大繼續放毒~ :p  發表於 2012-4-9 09:43
回復

mummy 發表於 2012-4-8 21:34:59 |顯示全部樓層
其實呢~我呢~琴日整2盆首次自己喺街買嘅花時都剪咗4塊葉出呢,不過⋯第一次剪葉,唔換住洛,都唔知種唔種得

買左兩盆咩呀?遲吓交換吓.  發表於 2012-4-9 10:30
你一定得嫁~ :p  發表於 2012-4-9 09:44
回復

N-Blythe 發表於 2012-4-8 23:14:37 |顯示全部樓層
6.HLAM (多謝你咁快又有分享, 有超迷你斑葉交換 C94要嗎)
7. N-Blythe (Thanks)

回復

edward 發表於 2012-4-8 23:19:18 |顯示全部樓層
7. N-Blythe (Thanks)
8:EDWARD....
回復

karenclc1 發表於 2012-4-8 23:19:21 |顯示全部樓層

Rob's Chilly Willy 會唔會好難浸根?? 看圖D葉是白白地甘係唔係唔可以太大光照呢??

Carousel Pony 如果有多, 我都想試吓

有斑應該要更多光喎  發表於 2012-4-10 10:34
會唔會好難浸根 <---真係唔敢講~ 我都未試過~:p  發表於 2012-4-9 09:45
回復

12下一頁