分享或交換 AV 葉片 240 和 442 再加 蝦餃 (完了)

作者: rockyyip2002 發表于 2012-3-2 15:02:57
4106 47
Workingbee 發表於 2012-3-2 16:52:54 |顯示全部樓層

240 Lyon's Silver Mink X 3 份
1.bigpig603,thx
2.
3.

442 Ness' Blue Confetti X 4 份
1. ahhung68 (我淨番1塊485, 另一外有一盆315小小苗, 今晚睇吓有冇記錯冧巴, 有興趣嗎? )
2. bigpig603,thx
3. 土豆貓 (357修葉或已定植小苗/417修葉/315修葉/Ivy Job 修葉/黃花Golden Eye修葉)
4.

Hargow( 蝦餃 ) X 4 盆
1. bigpig603,thx  (A)
2. ahhung68 ,thx
3. lok_1980 (thx) 無名的綠花修葉可以嗎?
4. babycherry (無野換得唔得呀!! )
5. 土豆貓 (357修葉或已定植小苗/417修葉/315修葉/Ivy Job 修葉/黃花Golden Eye修葉)
6. Workingbee  (ethel explosion or Magic Cham 修葉, or Chiria. Stadust 小苗 )

回復

土豆貓 發表於 2012-3-2 17:22:06 |顯示全部樓層

babycherry  仲有我呀!! 如果土豆貓有...分多一塊比我好嗎 ~
當然係...........無問題啦!!!

受唔受我玩..咁如果你地有...唔知可否...分多一塊比我好嗎^^  發表於 2012-3-2 17:56
咁到時要搵下rocky可唔可以... 分盆大既比我地... :P  發表於 2012-3-2 17:29
咁我地要中A,B先夠分了。  發表於 2012-3-2 17:24
回復

土豆貓 發表於 2012-3-2 17:30:36 |顯示全部樓層

babycherry  咁到時要搵下rocky可唔可以... 分盆大既比我地...   
lok_1980  咁我地要中A,B先夠分了。

我地好似大包圍錦, 好好玩...

呢個咁多人爭........ 咁樣機會大一點嘛........  發表於 2012-3-2 17:31
回復

mummy 發表於 2012-3-2 18:07:21 |顯示全部樓層
2. mummy (冇所謂邊樣)
3.

1. ahhung68 (我淨番1塊485, 另一外有一盆315小小苗, 今晚睇吓有冇記錯冧巴, 有興趣嗎? )
3. 土豆貓 (357修葉或已定植小苗/417修葉/315修葉/Ivy Job 修葉/黃花Golden Eye修葉)
4. mummy (冇所謂邊樣)

5. 土豆貓 (357修葉或已定植小苗/417修葉/315修葉/Ivy Job 修葉/黃花Golden Eye修葉)
6. Workingbee  (ethel explosion 修葉, or Chiria. Stadust 小苗 )
7. mummy (冇所謂邊樣)
回復

土豆貓 發表於 2012-3-2 18:17:33 |顯示全部樓層

bigpig603  受唔受我玩..咁如果你地有...唔知可否...分多一塊比我好嗎^^
哈哈, 我好易話為架乍, 一籠蝦餃換一塊蝦餃葉啦....如果我幸有份既話!!!

嘩哈哈~咁我帶定籠蝦餃 ^^  發表於 2012-3-2 19:22
我更加無所謂,但咁一定要A先夠了。  發表於 2012-3-2 18:59
回復

N-Blythe 發表於 2012-3-2 18:50:16 |顯示全部樓層
3.

5. N-Blythe (thanks) 鈴鐺型、亮藍色的噴點,美哉^^

6. Workingbee  (ethel explosion 修葉, or Chiria. Stadust 小苗 )
回復

fafa18b 發表於 2012-3-2 20:41:19 |顯示全部樓層

2.
3.

4.

回復

fafa18b 發表於 2012-3-2 20:52:48 |顯示全部樓層

2.fafa18b( 新手想搜集多些其他av)
3.

4.fafa18b(新手想搜集其他 av)

6. fafa18b( 新手想搜集其他av)
回復

lok_1980 發表於 2012-3-2 21:31:00 |顯示全部樓層
排返好先

3. fafa18b( 新手想搜集多些其他av)

5. N-Blythe (thanks) 鈴鐺型、亮藍色的噴點,美哉^^
6. fafa18b(新手想搜集其他 av)

8. fafa18b( 新手想搜集其他av)
回復

Breeze 發表於 2012-3-2 21:58:58 |顯示全部樓層
Breeze 發表於 2012-3-2 15:49
Ness' Blue Confetti 好有十字feel呀~

Silicon, 原來係甘~ 唔怪得啦~
多謝提點!
回復

rockyyip2002 發表於 2012-3-2 22:11:27 |顯示全部樓層
Breeze 發表於 2012-3-2 15:53
樓主你真係好有心機, 可以繁殖甘多唔同品種嫁苗~

Thanks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復

rockyyip2002 發表於 2012-3-2 22:12:09 |顯示全部樓層
結果如下:

1. bigpig603
2. mummy
3. fafa18b

1. achhung68 (交換: 485, 315)
2. bigpig603
3. 土豆貓 (交換: 417, Ivy Joy)
4. mummy
5. N-Blythe
6. fafa18b

A. workingbee (交換: Ethel Explosion)
B. 土豆貓 (交換: 417, Ivy Joy)
C. ahhung68  (交換: 485, 315)
D. lok_1980

以下的我盡量每人給兩片葉啦.
1. bigpig60
2. babycherry
3. mummy
4. fafa18b

回復

ahhung68 發表於 2012-3-2 23:20:27 |顯示全部樓層
超多謝樓主,感覺像中了大獎
回復

babycherry 發表於 2012-3-3 00:36:50 |顯示全部樓層

呵呵~ thanks~

我都會thanks 定亞lok, 佢地有即係我有囉~呵呵

應承過有就分俾你既.....  發表於 2012-3-6 09:19
回復

fafa18b 發表於 2012-3-3 09:01:17 來自手機 |顯示全部樓層
先多謝你呀!等你消息!
回復

bigpig603 發表於 2012-3-5 19:38:50 |顯示全部樓層
收到好健康修葉了,thx

今日傾得好開心

代N-Blythe謝謝分享

謝謝bigpig603幫忙及rocky見諒^^  發表於 2012-3-6 01:43
rocky 真係巧鬼巧傾架~~~  發表於 2012-3-5 20:06
回復

bigpig603 發表於 2012-3-5 21:31:32 |顯示全部樓層
bigpig603 發表於 2012-3-5 19:38
收到好健康修葉了,thx

今日傾得好開心

babycherry~
我& rocky & 土豆貓三個傾計傾左差不多半個鐘
土豆貓盆蝦餃 好.........靚ar
回復

N-Blythe 發表於 2012-3-6 01:51:45 |顯示全部樓層
謝謝分享!
6h17r5 -1.gif 謝謝bigpig603 幫忙
回復

土豆貓 發表於 2012-3-6 09:21:53 |顯示全部樓層

尋日好開心呀, 多謝樓主分享一盆好靚既蝦餃之外, 仲分享左好多寶貴既種植心得!!!!bigpig603原來好好傾架, 又多二個朋友!!!

lok, 怕你一傾愛上 rocky XDDD, 快d諗定d問題去發問喇!!!  發表於 2012-3-6 09:26
佢係 BigPig呀..唔係BigBig呀 XDDD  發表於 2012-3-6 09:26
咁我今日都預早少少先,唔係無時間接受種植心得。  發表於 2012-3-6 09:25
回復

土豆貓 發表於 2012-3-6 09:40:28 |顯示全部樓層

babycherry  佢係 BigPig呀..唔係BigBig呀 XDDD
係喎, 俾你捉到tim, 送多一塊葉俾你啦....
回復