返回列表 發新帖

出售棉線吸水花盆(三色可選)(完)

作者: fnv234 發表于 2011-12-22 19:38:05
5360 42
fnv234 發表於 2012-1-23 17:08:19 |顯示全部樓層
squarehead 發表於 2012-1-23 00:07
買不到花盆無損我開心種花的心情,就讓我平和的多講幾句。

翻睇左呢個帖幾次,都搵唔到自己有任何地方犯 ...

新年都唔想講太多唔開心既野
我一直都冇話自己冇錯
至於道歉誠唔誠懇就好主觀
我收到你回應之後已經延遲左交收
亦問你係唔係願意繼續購買
但係你只同我講你認為好既解決方法/問一D唔事既問題
之後隔左2日先話無奈接受
既然咁無奈,點解仲要進行交易?
我只係唔想交收果陣同交收之後又要同你嘈過
至於你在管理處作出的投訴,本人並不反對
但因版規的關係,未得批准前,本人不會在該帖作出回應

我撐你  發表於 2012-1-24 19:04
回復

suensuenli 發表於 2012-1-27 20:31:57 |顯示全部樓層
路過咋...........................

但我尋日比阿婆請我食檸檬呀! 咪仲慘

尋日呢, 我去生果檔買橙wor, 問呀婆d橙點賣, 佢話我知10蚊3隻 (當時我個樣亦冇表明係平定貴),
跟住再問多聲d橙甜唔甜ga? 阿婆就好大聲話:"緊係甜!" 咁我就笑住同佢講:" 好啦好啦, 咁我要3隻啦"
跟住阿婆已經好嬲咁同我講話唔賣比我!  我O左咀law...

但我好明白, d橙係阿婆拎出黎賣o既, 佢都有權唔賣比我o既~ 我都識趣咁走開左, 咪幫襯第二間law~

有時d野, 大家睇開d, 又冇損失o既, 咪算law~ 講得咁正式, 咁嚴重就無謂啦!
(反正人地又唔係打香港園藝館o既工, 洗乜受你氣wor! )

我多口講句說話咋~! 要開炮唔好打中我呀~~~ (逃....)

同意你GE講法  發表於 2012-1-27 21:08
回復

fnv234 發表於 2012-4-10 23:49:18 |顯示全部樓層
$18
回復