我要跳樓呀!~

作者: heiheimama 發表于 2008-3-28 10:41:01
5146 62
jellyfishy 發表於 2008-3-28 15:03:29 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-3-28 15:01 發表

心臟開始有番跳動    你見到我個心就跳動?  唔通你對我心動  --- no way

醒水王!  你點都唔肯放棄個水字 , 不過算啦, 有個醒字

<<<<<<<<心臟再次停頓>>>>>>>>>
回復

比得大帝 發表於 2008-3-28 15:06:33 |顯示全部樓層
咁洗唔洗同你做心臟按摩呀!  我指用電激果隻噃
回復

jellyfishy 發表於 2008-3-28 15:08:24 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-3-28 15:06 發表

~~~~~~嘔埋白泡~~~~~~~
回復

heiheimama 發表於 2008-3-28 15:14:33 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-3-28 15:06 發表

用手搓啦,有效d wo,快啦,水母休克啦!!!!~
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-3-28 15:28:56 |顯示全部樓層
犀利,一吹就3個pages
回復

比得大帝 發表於 2008-3-28 15:32:08 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-3-28 15:14 發表

用手搓啦,有效d wo,快啦,水母休克啦!!!!~

唔洗我喇, 水母有私家按摩師喇
回復

比得大帝 發表於 2008-3-28 15:37:12 |顯示全部樓層
剛出咗去又入番嚟, 有個問題
明明係希媽話跳樓嫁, 點解講講吓係水母心臟停頓嘅, 上去 CHECK吓的 ENTRIES 先

希媽, 點呀你, D花冇事嘛, 頭先你企咗上天台, 我冇采你, 係想你企到冇引自己行番落嚟啫, 唔係見死不夠呀
回復

heiheimama 發表於 2008-3-28 15:37:44 |顯示全部樓層
原帖由 prodorothyhkg 於 2008-3-28 15:28 發表
犀利,一吹就3個pages

係咪好無聊呢?話哂我都係社會棟樑呀嘛,咁鬼頹,真係支持唔住!
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-3-28 16:06:11 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-3-28 15:37 發表

係咪好無聊呢?話哂我都係社會棟樑呀嘛,咁鬼頹,真係支持唔住!

回復

kong 發表於 2008-3-28 18:24:44 |顯示全部樓層
希媽話要跳樓,個個都走入黎睇下咩事,你話你幾重要
我幫你接晒d迷岩走,等你唔使叠高佢咪得囉
回復

aj~kiss 發表於 2008-3-28 21:54:57 |顯示全部樓層
我上次睇住盆雙子星跌落街 真係想跟佢跳落去, 尼盆種左好耐,個球成個波咁大 好心痛.............
即刻飛落街,連屍都揾唔番
回復

heiheimama 發表於 2008-3-28 22:13:33 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-3-28 21:54 發表
我上次睇住盆雙子星跌落街 真係想跟佢跳落去, 尼盆種左好耐,個球成個波咁大 好心痛.............
即刻飛落街,連屍都揾唔番

同病相憐!~
回復

heiheimama 發表於 2008-3-28 22:16:01 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-3-28 15:37 發表
明明係希媽話跳樓嫁, 點解講講吓係水母心臟停頓嘅, 上去 CHECK吓的 ENTRIES 先

希媽, 點呀你, D花冇事嘛, 頭先你企咗上天台, 我冇采你, 係想你企到冇引自己行番落嚟啫, 唔係見死不夠呀 ...

Peter哥,為左希希,同埋我d花花仔女,我決定要努力活下去,而且我今日出糧,點都要洗埋先至死.我從ifc任至剛office樓上爬番落黎,仲落左ifc shopping,買左三千蚊野(死未).
回復

kong 發表於 2008-3-28 22:31:50 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-3-28 15:37 發表

希媽, 點呀你, D花冇事嘛, 頭先你企咗上天台, 我冇采你, 係想你企到冇引自己行番落嚟啫, 唔係見死不夠呀 ...

Peter 唔似咁殘酷嘅, 見死都唔夠, 想見咩至夠??
回復

heiheimama 發表於 2008-3-28 22:33:57 |顯示全部樓層
原帖由 kong 於 2008-3-28 18:24 發表
希媽話要跳樓,個個都走入黎睇下咩事,你話你幾重要
我幫你接晒d迷岩走,等你唔使叠高佢咪得囉

kong,我d cheap野,你都睇唔上眼啦!好多都係你俾我既tim(玩踢爆!)
回復

cheong 發表於 2008-3-29 01:10:26 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-3-28 22:16 發表

Peter哥,為左希希,同埋我d花花仔女,我決定要努力活下去,而且我今日出糧,點都要洗埋先至死.我從ifc任至剛office樓上爬番落黎,仲落左ifc shopping,買左三千蚊野(死未). ...

你出糧有三千幾蚊洗, 我出糧就得番三千幾蚊一個月洗...... (上繳中央ed)
回復

carlo 發表於 2008-3-29 01:43:29 |顯示全部樓層
好彩 ~  花 JE !  嚇一跳 !
回復

比得大帝 發表於 2008-3-29 09:28:11 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-3-28 22:16 發表

Peter哥,為左希希,同埋我d花花仔女,我決定要努力活下去,而且我今日出糧,點都要洗埋先至死.我從ifc任至剛office樓上爬番落黎,仲落左ifc shopping,買左三千蚊野(死未). ...

你就好啦, 一次過洗三千蚊咁豪, 我都未試過一次洗多過一百蚊, 上次老婆激到我想跳樓, 我都係去食咗兩碗雲吞麵嚟舒泄吓炸, 己經覺得好內疚.  
回復

yen 發表於 2008-3-29 09:46:06 |顯示全部樓層
有人話d男人唔到60歲,都唔好俾飽飯佢食呀!) 唔知Peter嫂 係咪聽左呢句說話呢?
回復

比得大帝 發表於 2008-3-29 09:57:06 |顯示全部樓層
原帖由 yen 於 2008-3-29 09:46 發表
有人話d男人唔到60歲,都唔好俾飽飯佢食呀!) 唔知Peter嫂 係咪聽左呢句說話呢?

好似呢句嘢係話女人個噃, 你有冇掉轉嚟講呀
回復