小白兔沙龍(更新小白兔近況)

作者: 牛奶香 發表于 2011-10-12 19:27:13
2550 7

夏天在三木記買的小白兔

大頭

沙龍

上星期拍的

透心涼 發表於 2011-10-12 19:38:05 |顯示全部樓層
你個盤入邊紅色o既野係未其他植物的花?
回復

牛奶香 發表於 2011-10-12 20:40:57 |顯示全部樓層
透心涼 發表於 2011-10-12 19:38
你個盤入邊紅色o既野係未其他植物的花?

我都唔清楚呀, 買返黎的時候佢痴住好多苔蘚, 同埋紅色一條條果d, (我諗會唔會係枯左既小白兔呢?)
不過佢地已經俾我清除晒啦, 太多好似會影響小白兔生長

不過佢地已經俾我清除晒啦神手!  發表於 2013-1-5 20:57
回復

031504 發表於 2011-10-13 13:49:45 |顯示全部樓層
紅色一條條係苔蘚胞子柱~

原來如此  發表於 2011-10-13 18:27
回復

牛奶香 發表於 2013-1-5 20:24:50 |顯示全部樓層

回復

店小義 發表於 2013-1-5 21:35:36 |顯示全部樓層
哇~好靓丫!我好鍾意小白兔,今次竟係白兔群@@
回復

kk3381973 發表於 2013-1-5 23:31:22 |顯示全部樓層
好多兔子啊!!我的小白兔和小蓝兔才刚刚网购回来,一小团的,期待爆盆!

生命力超強, 轉眼便長出一大團滿滿一盆=D  發表於 2013-1-7 23:42
回復

柠檬绿的猫 發表於 2013-1-20 12:21:31 |顯示全部樓層
所有狸藻里面 还是觉得小兔子最卡哇伊~
回復