加分慢~!!

作者: fuwing369 發表于 2011-9-17 21:32:38
8199 88
比得大帝 發表於 2011-9-27 09:23:35 |顯示全部樓層
cklife 發表於 2011-9-27 09:01
嘻...雖然知錯能改真係好應該鼓勵。

不過睇番晒回應(雖然我睇時己經刪左吵鬧既文字,所以睇唔到全相), ...

好似係如你的理解

不過我解唔通, 點解兩人關係密切到可以用到對方嘅戶口?  點樣偷到對方個密碼?  

會唔會又係古仔中又有古仔?  如: 其實講嚟講去都係同一個人.

哈....哈....你諗法同我一樣呀...不過我唔會講埋出黎囉...  發表於 2011-9-27 11:38
回復

GMT+8 發表於 2011-9-27 09:35:43 |顯示全部樓層
比得大帝 發表於 2011-9-27 09:23
好似係如你的理解

不過我解唔通, 點解兩人關係密切到可以用到對方嘅戶口?  點樣偷到對方個密碼?  

據我理解樓主意思應該戶口係佢自己開既, 不過個名就係其他人係第二度用開既
即係好似我走去另一個forum又開一個叫比得大帝既 a/c name咁
d人如果有玩開呢邊就會以為我係你
回復

avery 發表於 2011-9-27 09:45:02 |顯示全部樓層
其實D咁既修養既人根本唔值得我地嘥時間去考究,更何況我真係睇唔出咩誠意

唔係話响街無啦啦俾條三唔識七既友仔開拖,打打下佢又無啦啦話原來佢大佬識得我,大家同字頭,佢大佬叫佢同我 sa lum ... 仲話佢大佬而家好慶唔認佢... 問佢大佬係邊個又話唔講得... 又臭串我隔離D friend,你估我會放過佢,定係會繼續中佢心口吖嗱?!

點呀到底...

回復

比得大帝 發表於 2011-9-27 09:49:38 |顯示全部樓層
GMT+8 發表於 2011-9-27 09:35
據我理解樓主意思應該戶口係佢自己開既, 不過個名就係其他人係第二度用開既
即係好似我走去另一個forum又 ...

咁又講得通.
不過都幾可恥
回復

owlcyr 發表於 2011-9-27 10:19:07 |顯示全部樓層
avery 發表於 2011-9-27 09:45
其實D咁既修養既人根本唔值得我地嘥時間去考究,更何況我真係睇唔出咩誠意

唔係話响街無啦啦俾條三唔識七 ...

等我又呃下分出post先!!

真係形容得好貼切,成件事好重古惑仔味道(似arm arm跟o左個大佬,出來也文也武,點知得罪另一個大大佬(阿公),結果被迫態度要作出180度浮誇的轉變,不過劇情發展落去,佢第日應該會做大佬再搵你報仇,一雪前恥...)

更何況我真係睇唔出咩誠意 <----100%同意

可能sa lum只係為同佢"大佬"交代而已,至於其他人,佢"大佬"又唔識佢地,理得佢o丫~
但對樓主人不對事就有點兒小學雞了(即係如果佢"大佬"唔識你,就可以繼續開你拖!?真係一大清早比呢o的logic吹到脹一脹)

x 2  發表於 2011-9-27 11:43
咪係 ~  發表於 2011-9-27 10:36
回復

GMT+8 發表於 2011-9-27 10:43:06 |顯示全部樓層
比得大帝 發表於 2011-9-27 09:49
咁又講得通.
不過都幾可恥

直頭係有哂計劃過黎搵食
一開post打正旗號賣野, 仲偷埋其他人既相
回復

avery 發表於 2011-9-27 10:50:04 |顯示全部樓層

真心 say sorry 即刻掉低哂 D 架生跪地叩頭啦, 仲攞佢把刀响度亂咁舞咩 ~

都費鬼事理佢
回復

Sylvia 發表於 2011-9-27 11:42:27 |顯示全部樓層
avery 發表於 2011-9-27 09:45

唔係話响街無啦啦俾條三唔識七 ...

識得您嘅都知您會點喇

x2 !!!!!! 行哥個朵,非同小可 ^^  發表於 2011-9-27 12:00
回復

比得大帝 發表於 2011-9-27 16:57:04 |顯示全部樓層
我和cklife的想法相同, 其實甚麼 fuwing369
我都係覺得係大話掩大話, 其實甚麼 fuwing369 是他老師等, 都係大話
一般而言, 不會借教你種花的人的名去招搖撞騙, 最多就係會話阿邊個係我老友....等

回復