加分慢~!!

作者: fuwing369 發表于 2011-9-17 21:32:38
8202 88
江江 發表於 2011-9-25 18:01:54 |顯示全部樓層
jellyfishy  讚~

水母 KIM ..你讚得太快了嗎
回復

avery 發表於 2011-9-25 18:26:47 |顯示全部樓層
唉 ~ 仲係未學精 ...

x 2  發表於 2011-9-25 19:01
回復

jellyfishy 發表於 2011-9-25 18:30:14 |顯示全部樓層
江江 發表於 2011-9-25 18:01
jellyfishy  讚~

水母 KIM ..你讚得太快了嗎

度度都有人乜風乜火, 只係大家接受左, 因為香港社會周圍都有呢個情況,係正常,但唔代表正當.

另外,樓主心直口快, 佢唔會為討好所有人而講好說話, 最多話佢太天真唔識做人, 但呢個係佢真性情,無錯架~ (因為我成日都係咁,唔覺意得罪人自己都唔知~~
回復

fuwing369 發表於 2011-9-25 18:30:37 |顯示全部樓層

錯已認了~!!江江~!!我已說完了不再講其他了~!!請大家原諒~!!有得罪你的~!!sorry~!
回復

fuwing369 發表於 2011-9-25 18:37:16 |顯示全部樓層
jellyfishy~!!係我既真性情~!!所以我一黎度就罪人自己都唔知~!!我希望找到好友~!!我希望你地比個機會原諒我~!!
回復

江江 發表於 2011-9-25 19:00:48 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2011-9-25 18:30
度度都有人乜風乜火, 只係大家接受左, 因為香港社會周圍都有呢個情況,係正常,但唔代表正當.

另外,樓 ...

水母大
你係大好人, 邊有得罪人呢
這個樓主希望佢還有 可改精的空間

下次叫我小水母, 我仲開心呀~~~ 哈哈哈~~~~  發表於 2011-9-25 19:07
回復

江江 發表於 2011-9-25 19:15:58 |顯示全部樓層
fuwing369 發表於 2011-9-25 18:30
錯已認了~!!江江~!!我已說完了不再講其他了~!!請大家原諒~!!有得罪你的~!!sorry~! ...

傻瓜樓主
你沒得罪我, 我也很同情你的輕率及處境
但你可曾發覺  你一邊認錯, 另一邊又燃起火頭(說啲花友執死鷄,幸好唔係話啲花友們落井下石)
希望你經一事, 長一智  (死火, 係度講耶蘇添, sorry sorry......)

做慣左媽媽~~~ ^o^~~~  發表於 2011-9-25 19:17
回復

江江 發表於 2011-9-25 19:20:22 |顯示全部樓層
jellyfishy  下次叫我小水母, 我仲開心呀~~~ 哈哈哈~~~~

好呀
祝你有好多 好多 小小水母仔仔女女 伴者你潛水暢游
夠開心 lu

佢屋企己經養左一樽小水母...呵..呵...  發表於 2011-9-26 10:55
唔係咁既意思呀~~~ =.-  發表於 2011-9-25 19:22
回復

fuwing369 發表於 2011-9-25 19:25:55 |顯示全部樓層
係既係既~!!江江~!!thank you~!!可唔可以請版主幫我del左呢個帖呢?thx~!!因為我覺得很失禮~!!我要情清我於既相唔係我本人的~!!全部係我友人的~!!(教我種花的花主)
回復

jellyfishy 發表於 2011-9-25 19:29:55 |顯示全部樓層
fuwing369 發表於 2011-9-25 19:25
係既係既~!!江江~!!thank you~!!可唔可以請版主幫我del左呢個帖呢?thx~!!因為我覺得很失禮~!!我要情清我於 ...

del就唔洗喇~ 事情係發生左就發生左,抹得走個帖唔代表抹得走記憶,越抹越黑呀~

咁啦,反正個帖都係100%吹水成份,我將佢移往吹水區仲適當啦~ (個樹人流多d,呢個帖應該好快隨水下沉的~)
回復

江江 發表於 2011-9-25 19:37:19 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2011-9-25 19:29
del就唔洗喇~ 事情係發生左就發生左,抹得走個帖唔代表抹得走記憶,越抹越黑呀~

咁啦,反正個帖都係1 ...

都係 超级版主 靚靚大好人 小小水母 kimkim 出手的時侯了
(作生lu  好似韋小寶上身咁)

你仲未講....仙福永享,壽與天齊呀...  發表於 2011-9-26 10:57
回復

fuwing369 發表於 2011-9-25 19:58:45 |顯示全部樓層
我要情清我於既相唔係我本人的~!!全部係我友人的~!!(教我種花的花主)連名字也用了佢的~!!!因為被佢發現了也搞臭了佢個名~!!也給他鬧~!!我想同佢講句 sorry~!!我會用個新名入黎的~!!希望到時江江~!!及花友可以加我為好友~!!我想del個帖係我用左人地個名同圖片~~!!希望版主幫助 thx~!!係我用左人地既野影嚮左人~!!369唔係我本人~!!我無佢咁多花~!!我只係新手一名~!!!對不起~!!本來想拿住朋友的野來威下點知我搞成咁~!!連他送的花也給佢收回~!!我好錯~!!所以要番黎同大家認錯~!!好傻~!!我也對唔住fuwing369~!!

如果係誠意認錯, 不用重新開個戶口吖. 發生咗嘅係經驗和教訓.  發表於 2011-9-26 11:53
唔該..咪鬼提我個名啦 我很怕过多一排會死得不明不白  發表於 2011-9-25 20:08
回復

比得大帝 發表於 2011-9-26 10:58:16 |顯示全部樓層
又係乜嘢一會事?
What do you people know, I don't know?
回復

比得大帝 發表於 2011-9-26 11:07:20 |顯示全部樓層
cklife  小股民會緊張係李生話事,定係小李生話事囉...所以都唔可以話無人反對架

我冇話過冇人反對呀.  佢一定唔肯放棄一切很頭做起.  拿來比喻高分嘅人未必肯放棄哂所有分由初級做起.

係有人佢係身不由主, 想放棄都唔得, 但我唔認同囉.

我自己呢...諗法係,放棄左好快又儲得番d分(有無分真係分別唔大)。反而我介意換左個戶口人地唔認得我,傾計無咁好玩。  發表於 2011-9-27 08:53
x2  發表於 2011-9-26 16:53
你地講d野咁深既~  發表於 2011-9-26 11:19
回復

比得大帝 發表於 2011-9-26 11:39:20 |顯示全部樓層
你哋講得咪重深, 由第三頁起, 我都唔知講緊乜嘢

我淨係由佢認錯開始睇咋~ heheee~~~  發表於 2011-9-26 11:43
回復

比得大帝 發表於 2011-9-26 11:45:55 |顯示全部樓層

好似得我同你兩個肯ADD佢做FRIEND!   係唔係我同你最單純呢?

我 OFFLINE 嘛,佢之後話開新 A/C 重頭黎過~ =.='  發表於 2011-9-26 11:50
回復

gunbuster363 發表於 2011-9-26 15:18:29 |顯示全部樓層
佢d "~~~!!" 真係幾煩.....好似我以前咁係唔係都 "~~~"
睇到都眼花= =
回復

ht333147 發表於 2011-9-26 18:08:24 |顯示全部樓層
fuwing369 發表於 2011-9-25 17:52
更改~!我唔應該說呢次我見到D人係走黎執死雞~!!亂說話~!!唔係對事的~!!
我再次講句 sorry~!!

樓主好像還未明白: 事情是由你對claudiatang的回帖的態度問題而起, 引至其他網友加入評論.
按你#53及#56樓所言, 如果不是你好友說行大是大師, 好人, 你就無錯了?
你連錯處都未搞清, 誰人信你知錯!!

本來唔想加意見, 改了來吹水版, 見好像越吹越遠, 就加口一吹.   

x 1000 That's the KEY point ~  發表於 2011-9-26 18:52
回復

雨軒 發表於 2011-9-26 19:02:24 |顯示全部樓層

看内容佢都係用左教佢種花既花主人名同圖片,我諗唔係比花主知道用臭人地個名,我諗佢又點會講對唔住呢!我地鬧既人又唔係fuwing369;花主係識行哥的,我地做人大量,放棄佢啦,偷朋友既野又搞臭人個名,識到佢都有幸!鬧空氣*_*
回復

cklife 發表於 2011-9-27 09:01:26 |顯示全部樓層
ht333147 發表於 2011-9-26 18:08
樓主好像還未明白: 事情是由你對claudiatang的回帖的態度問題而起, 引至其他網友加入評論.
按你#53及#56 ...

嘻...雖然知錯能改真係好應該鼓勵。

不過睇番晒回應(雖然我睇時己經刪左吵鬧既文字,所以睇唔到全相),但我理解係因為樓主用左朋友戶口,被朋友發覺。
跟住朋友勁鬧佢,仲收番比佢既植物,所以佢先番黎發文話改過。
我係佢既文字上邊睇到既係,佢唔似係對園裡面既朋友道歉,佢既道歉係做比佢朋友睇,希望佢朋友願諒佢。<---以上只係我個人既理解,僅作參考,樓主我有誤解你可以插我。

CK, 您好勇  發表於 2011-9-27 11:47
回復