自留日本紅肉網紋蜜瓜種子

作者: chanpyhilda 發表于 2011-9-12 23:59:29
2864 44
Joe0101 發表於 2011-9-19 12:16:13 |顯示全部樓層
chanpyhilda 發表於 2011-9-19 11:54
上星期三晚落的5粒種子, 噚晚發現100%發芽了~~~yeah!!

Hi 你好呀! 唔知重有無得排隊呢? 我都想試吓種

有. 請pm我  發表於 2011-9-19 14:08
回復

Joe0101 發表於 2011-9-19 17:18:03 |顯示全部樓層
Joe0101 發表於 2011-9-19 12:16
Hi 你好呀! 唔知重有無得排隊呢? 我都想試吓種

PM 咗你攞資料, 不過都係到排番隊先, 收到後會 POST 番, THANKS!

1. heifer (thx)
2. meowmeow2011(沒有中銀戶口可否寄郵票給妳代入數)
3. 蕃薯mo (thanks)
4. robokon (thanks)
5. GRAND(THX)
6. disney4661(thx)(我都是沒有中銀戶口, 可否寄cash / 郵票給妳代替入數?)
7) lingling64(thx)(我都是沒有中銀戶口,可否寄回郵信封可以嗎?)
8) springonions (我都是沒有中銀戶口,可否寄cheque?)
9) Magichand (Thanks!)
10) cx5100 (thx)
11) esmonhk
12) noel_tt (Thanks you) )(我都是沒有中銀戶口, 可否寄 郵票給妳代替入數?)
13) new1 (thx)
14) Joe0101
回復

robokon 發表於 2011-9-19 21:09:50 |顯示全部樓層
今日收到種子啦
用水浸緊
聽日落盤
多謝晒!!

唔駛客氣. 我試過100%發芽. 祝你成功!  發表於 2011-9-19 23:56
回復

cx5100 發表於 2011-9-21 21:20:56 |顯示全部樓層
種子已經收到,謝謝!

唔駛客氣  發表於 2011-9-21 22:04
回復

magichand 發表於 2011-9-22 00:17:28 |顯示全部樓層

三日就發芽啦!!

Give me five

請問有收成嗎?  發表於 2012-4-5 20:14
我嗰D都係呀!! 仲係100%發芽tim呀!! 我第一次種, 希望成功啦!!  發表於 2011-9-22 00:23
回復

karenclc1 發表於 2011-9-22 00:46:51 |顯示全部樓層
唔知仲有無, 排隊先

2. meowmeow2011(沒有中銀戶口可否寄郵票給妳代入數)
6. disney4661(thx)(我都是沒有中銀戶口, 可否寄cash / 郵票給妳代替入數?)
7) lingling64(thx)(我都是沒有中銀戶口,可否寄回郵信封可以嗎?)
8) springonions (我都是沒有中銀戶口,可否寄cheque?)
11) esmonhk
12) noel_tt (Thanks you) )(我都是沒有中銀戶口, 可否寄 郵票給妳代替入數?)
14) Joe0101
15) karenclc1 (我都是沒有中銀戶口,可否寄回郵信封可以嗎?)

可以  發表於 2011-9-22 10:56
回復

doncheng 發表於 2011-9-22 08:51:06 |顯示全部樓層
唔知仲有無, 排隊先

11) esmonhk
14) Joe0101
15) karenclc1 (我都是沒有中銀戶口,可否寄回郵信封可以嗎?)
16) cyto1997 (我是沒有銀行戶口 , 可否寄回郵信封 ? )
17) doncheng (thx)

請問是否仍要種子? 請pm我  發表於 2011-10-6 11:09
回復

Springonions 發表於 2011-9-22 09:15:09 |顯示全部樓層
收到了. 謝謝. 請問要不要浸水才播?

唔駛客氣!! 我並冇咁做, 就直接入泥. 都ok喎!  發表於 2011-9-22 10:55
回復

Coffee911 發表於 2011-9-22 12:59:48 |顯示全部樓層
唔知仲有無, 排隊先

11) esmonhk
14) Joe0101
16) cyto1997 (我是沒有銀行戶口 , 可否寄回郵信封 ? )
18) Coffee911 (Thanks)
回復

heifer 發表於 2011-9-22 17:16:46 |顯示全部樓層
種子已經收到,謝謝分享

唔駛客氣  發表於 2011-9-22 22:46
回復

noel_tt 發表於 2011-9-23 09:50:06 |顯示全部樓層
昨晚, 已經收到種子, 即時用水浸緊, 謝謝分享.

遲些將會分享它的生長過程和照片.

好呀!! 期待中!!  發表於 2011-9-23 10:16
回復

Lingling64 發表於 2011-9-24 09:26:49 |顯示全部樓層
昨晚我都收到種子啦!謝謝分享呀!

唔駛客氣  發表於 2011-9-24 12:49
回復

Joe0101 發表於 2011-9-24 09:29:25 |顯示全部樓層
昨晚我都收到種子啦! 遲d會報告生長情況. 謝謝!

唔駛客氣, 期待中  發表於 2011-9-24 12:49
回復

Coffee911 發表於 2011-9-28 22:37:37 |顯示全部樓層
種子已經收到,謝謝

唔駛客氣  發表於 2011-9-28 23:15
回復

ae92 發表於 2011-9-29 12:23:16 |顯示全部樓層
唔知仲有無, 排隊先

11) esmonhk
14) Joe0101
18) Coffee911 (Thanks)
19)ae92 (Thanks)
回復

Karine 發表於 2011-9-29 18:21:05 |顯示全部樓層
請問還有種子分享嗎?我想種呀!

仲有大把  發表於 2011-9-29 18:24
回復

Karine 發表於 2011-9-29 18:27:48 |顯示全部樓層
我想要呀!超好味呀!請收pm.謝謝
回復

Lingling64 發表於 2011-10-1 21:20:17 |顯示全部樓層
我種左三粒!今日有一粒出牙啦!好開心呀!
回復

lilith 發表於 2011-10-1 22:44:48 |顯示全部樓層
20)LILITH(THX~@V@)
回復

Joe0101 發表於 2011-10-3 12:55:06 |顯示全部樓層
我落咗3粒, 有兩粒出咗牙 照片 626 (Small).jpg
回復