返回列表 發新帖

有收獲

作者: lovewenglam 發表于 2008-3-20 13:13:54
3036 26
lovewenglam 發表於 2008-3-21 18:05:28 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-3-21 17:51 發表
rob's cool fruit 非常美, 我都很喜歡斑葉, 冇花時睇葉都是一種樂趣.

希希媽媽我同你所想一樣,不開花看葉都好靚
回復

cheong 發表於 2008-3-21 23:54:59 |顯示全部樓層
原帖由 lala 於 2008-3-20 23:51 發表
終於我今日都忍唔住,喺發叔度買咗 C60、C74、320、447、422... 大多都係中苗,洗咗 $195... 一路揀,一面聽發叔教一群女 fans 點俾水施肥,非常有趣...

我第一次買小苗, 都係忍唔住, 買左8盆, 盛惠, $220........
不過我聽日會再同老婆同個女再去, 我諗多數都係忍唔住再買........
我中毒好似太深喇!
回復

happyfusby 發表於 2008-3-22 00:05:56 |顯示全部樓層
原帖由 cheong 於 2008-3-21 23:54 發表

我第一次買小苗, 都係忍唔住, 買左8盆, 盛惠, $220........
不過我聽日會再同老婆同個女再去, 我諗多數都係忍唔住再買........
我中毒好似太深喇! ...

我想我都幾顛....去年12月22日在蘭姐度一口氣買咗26盆小苗lor....  全都健在...仲開枝散葉tim.... 開始有花la.
回復

花花公子 發表於 2008-3-22 00:20:42 |顯示全部樓層
原帖由 happyfusby 於 2008-3-22 00:05 發表

我想我都幾顛....去年12月22日在蘭姐度一口氣買咗26盆小苗lor....  全都健在...仲開枝散葉tim.... 開始有花la.

一口氣買咗26盆!!!真係好顛!
睇落.....好多人在發『花』顛
當然我都係其中之一.....@
回復

GMT+8 發表於 2008-3-22 01:59:26 |顯示全部樓層
AV魅力沒法擋吖  睇完個post我都想入返2盆超迷你斑葉
回復

cheong 發表於 2008-3-22 17:30:44 |顯示全部樓層
原帖由 花花公子 於 2008-3-22 00:20 發表

一口氣買咗26盆!!!真係好顛!
睇落.....好多人在發『花』顛
當然我都係其中之一.....@

我都係黎左呢度, 見到咁多靚靚花花先開始顛咋.
而家屋企全部係小苗, 真係有排等至可以開花(無比我種死的話...)
回復

cheong 發表於 2008-3-22 17:31:12 |顯示全部樓層
原帖由 happyfusby 於 2008-3-22 00:05 發表

26盆??? 真係好誇張喎!
回復