返回列表 發新帖

秒殺遊戲……花貓Peach Queen

作者: 小雷子 發表于 2020-6-9 13:03:39
3317 52
fanchu 發表於 2020-6-9 15:41:09 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2020-6-9 15:38
走得快好世界,走得摸無鼻高!
走得正有獎攞!<span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602[/e ...

多謝雷大比左歡樂我苦悶嘅下午!
回復

fanchu 發表於 2020-6-9 15:42:25 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2020-6-9 15:40
好呀!你唔要,再拎嚟玩多次,殺呀!<span class="emoji emoji1f601"></span>

我好有誠意架~唔想種
回復

Chin 發表於 2020-6-9 15:43:26 |顯示全部樓層
還以為3;15截止,咁即係落選
回復

Dollarschan 發表於 2020-6-9 15:43:56 來自手機 |顯示全部樓層
fanchu 發表於 2020-6-9 15:38
多謝呀!不過我湊熱鬧咋!你種啦<span class="emoji emoji1f61d"></span>

你試吓啦,花貓都易種㗎,我呢個新手由舊年chan大分享嘅花貓一棵種到3棵大,重時不時開花,真係唔難㗎,況且雷大分享嘅,又壯又靚,好易開花呢~
回復

Dollarschan 發表於 2020-6-9 15:49:43 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2020-6-9 15:33
咁奇怪!時間為你而走快2分鐘!<span class="emoji emoji1f605"></span>

嘻嘻,係换電話嗰時個sales 開機時就set好,我懶冇理佢咋~
回復

小雷子 發表於 2020-6-9 15:50:46 來自手機 |顯示全部樓層
Dollarschan 發表於 2020-6-9 15:49
嘻嘻,係换電話嗰時個sales 開機時就set好,我懶冇理佢咋~

今晚再玩過,你快啲set返好佢啦!
回復

Dollarschan 發表於 2020-6-9 15:51:44 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2020-6-9 15:50

收到,較咗啦~
回復

fanchu 發表於 2020-6-9 15:51:51 來自手機 |顯示全部樓層
Dollarschan 發表於 2020-6-9 15:43
你試吓啦,花貓都易種㗎,我呢個新手由舊年chan大分享嘅花貓一棵種到3棵大,重時不時開花,真係唔難㗎, ...

其實啱啱至攞左雷大個小苗,要專心照顧BB, 對唔住呀~我手多多!
回復

Ming36 發表於 2020-6-9 15:52:31 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2020-6-9 15:32
話玩嘅人都唔見晒,一定瞓着左!<span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span> ...

3:15下午茶時間,食飽飽,上嚟睇睇,名花已有主
回復

Ming36 發表於 2020-6-9 15:53:58 來自手機 |顯示全部樓層
Chin 發表於 2020-6-9 15:43
還以為3;15截止,咁即係落選

係3:15, 即係上來呀

而家明啦,今晚再試.  發表於 2020-6-9 16:25
回復

小雷子 發表於 2020-6-9 15:54:20 來自手機 |顯示全部樓層
fanchu 發表於 2020-6-9 15:51
其實啱啱至攞左雷大個小苗,要專心照顧BB, 對唔住呀~我手多多! ...

睇得出你未種毒,慢慢來…………
回復

Dollarschan 發表於 2020-6-9 15:59:31 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2020-6-9 15:50

雷大,今晚幾點呀,要較定鬧鐘至得~
回復

fanchu 發表於 2020-6-9 15:59:50 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2020-6-9 15:54
睇得出你未種毒,慢慢來…………<span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span> ...

係呀!仲未中毒其實好靚,好想要,不過等我種好手上先再諗其他,多謝雷大分享
回復