斷捨離分享…………垂筒<完>

作者: 小雷子 發表于 2020-6-9 12:09:49
4251 103
MasterTT 發表於 2020-6-16 19:18:53 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2020-6-16 09:07
依!衰豬黎架,比人睇到我D字,幣!身份敗露!我哋做殺手既吾可以留低任何蛛絲螞跡架嘛! ...

Cal姐,已上盆。 03CA136C-97BF-48EB-95F9-2088EDE6C89F.jpeg
播唔晒,仲剩返少少,我會攞去分享貼分享。
回復

Dollarschan 發表於 2021-2-5 12:31:00 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2020-6-9 13:48
xSmithicodonia "Heartland's Joy" 呀,才子種到靚到飛起果隻呀。借網上花友圖一用。你要我破例郵寄條蟲 ...

Cal姐,重記得舊年天台之約嗎?
蒼海遺珠嘅一棵,開咗花啦,唔係交功課呀,只係想講多句“多謝你”~
回復

小雷子 發表於 2021-2-5 13:57:30 來自手機 |顯示全部樓層
Dollarschan 發表於 2021-2-5 12:31
Cal姐,重記得舊年天台之約嗎?
蒼海遺珠嘅一棵,開咗花啦,唔係交功課呀,只係想講多句“多謝你”~ ...

你棵Formosa  snow pieces種子苗,還想種嗎?
我keep左好耐,到依架都冇人回覆我,所以打算分比其他人!
回復

Dollarschan 發表於 2021-2-5 15:10:18 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2021-2-5 13:57
你棵Formosa  snow pieces種子苗,還想種嗎?
我keep左好耐,到依架都冇人回覆我,所以打算分比其他人! ...

唔係吓話,雷大分享,竟然。。。
好,咁我唔客氣Iu,一於益吓我啦;雖然我仍然有D力不從心,但我會努力㗎,多謝雷大~
回復