刺芫荽小苗(分享完畢)

作者: cklife 發表于 2011-6-22 08:19:54
3936 50
fatmeow 發表於 2011-6-22 15:00:20 |顯示全部樓層
1. HI-NAMASTE (Thanks)
2. Ardisia (Thx alot!)
3. giveupaguy (tks~~)
4. onon2000(THX^^)
5. peggykyw (thanks CK!)
6.meiyee2805 (thanks ^O^)
7. tokyron (Many Thanks!)
8.newworld1010(被你說動了,,,ha~謝哦~)
9.gracegarden (thx)
10. violatam (Thx!)
11.七姨 (Thanks)
12. Puffycream (THX!)
13. Cora (tks!)
14. fatmeow (Thanks)
15.
16.
17.
回復

amywong 發表於 2011-6-22 15:18:03 |顯示全部樓層
Cora 發表於 2011-6-22 14:50

我又要, 不過唔識點 add 入去,

幫你加左喇...你PM個電話比我同你約時間丫..  發表於 2011-6-22 15:20
回復

cklife 發表於 2011-6-22 15:19:58 |顯示全部樓層

8.newworld1010(被你說動了,,,ha~謝哦~)
15.amywong
16.
17.
回復

cklife 發表於 2011-6-22 15:47:33 |顯示全部樓層
giveupaguy
peggykyw
Puffycream

你地三個未PM我留電話...
回復

土豆貓 發表於 2011-6-22 16:11:45 |顯示全部樓層
cklife 發表於 2011-6-22 14:38
寄唔到呀...落晒泥喇

多謝分享...但荃灣太遠啦...下次有機會先啦....

好呀.  發表於 2011-6-22 16:24
回復

尋犬 發表於 2011-6-22 17:41:40 |顯示全部樓層

15.amywong
16. 尋犬  (仲有嗎?)
17.
回復

cklife 發表於 2011-6-22 17:52:00 |顯示全部樓層
尋犬
有呀...pm電話號碼比我同你約交收時間丫
回復

PACO 發表於 2011-6-22 18:12:55 |顯示全部樓層

15.amywong
16. 尋犬  (仲有嗎?)
17. paco (thanks!!)
回復

草民 發表於 2011-6-22 18:39:09 |顯示全部樓層
辛苦哂阿ck

多謝你分享怭我就真啦...  發表於 2011-6-23 09:13
回復

lokkwan 發表於 2011-6-22 20:56:45 |顯示全部樓層
收到!
謝謝~
回復

cklife 發表於 2011-6-23 09:17:52 |顯示全部樓層
現在還有4人沒留電話給我....請星期一之前PM我留電話以方便約時間....

因我會離港數天....小苗沒人淋水可能會死...所以星期一之前都聯絡不上的...算是自動退出分享...

還未聯絡上的有以下4 人

giveupaguy
peggykyw
Puffycream
paco
回復

ardisia 發表於 2011-6-23 09:19:50 |顯示全部樓層
已經收到了, 感謝您!
回復

gracegarden 發表於 2011-6-23 10:50:17 |顯示全部樓層
收到!
謝謝~
回復

lokkwan 發表於 2011-6-23 11:13:19 |顯示全部樓層
收到~感謝~
回復

giveupaguy 發表於 2011-6-23 11:24:31 |顯示全部樓層
已pm樓主. tks!
回復

kopamuda 發表於 2011-6-23 12:57:09 |顯示全部樓層
cklife 發表於 2011-6-23 09:17
現在還有4人沒留電話給我....請星期一之前PM我留電話以方便約時間....

因我會離港數天....小苗沒人淋水可 ...

想排後備, 謝謝你!!!

唔好意思呀....發完訊息話要星期一之前PM我...佢地就好乖咁留晒電話喇...應該無得剩囉...  發表於 2011-6-23 14:48
回復

cklife 發表於 2011-6-23 19:54:17 |顯示全部樓層
gracegarden
tokyron

你兩個放左我飛機呀...速速現身...再約時間...
回復

cklife 發表於 2011-6-23 19:54:35 |顯示全部樓層
請收到小苗者,自行將小苗與你在種植的植物分隔開,觀察一星期...無虫無問題先將佢地方埋一齊。

另外...用紙筒和透明薄膠盆盛載者,一定要換盆(用小型啡紅色苗盆者可以暫時不換盆),透明薄膠盆疏水不夠好....紙桶泥太少...

記得..小苗不能乾水...但也不能被水浸住根。
回復

cklife 發表於 2011-6-23 20:09:48 |顯示全部樓層
我今晚開始閉關架喇....4-7-2011之前唔會再開電腦....有咩就用電話聯絡啦...

因為閉關...閒談暫免...有事先好搵我...
回復

newworld1010 發表於 2011-6-23 20:38:02 |顯示全部樓層
收到了~~~~~謝謝哦~~!!!
回復