返回列表 發新帖

有條件分享Thunder Surprise (336)修葉 (完結)

作者: tongtony 發表于 2011-4-15 23:00:11
2206 34
sunsunsun 發表於 2011-4-21 22:14:26 |顯示全部樓層
其實av 葉是不怕沾水的, 你可以用膠杯仔, 如kfc 外賣裝cheeze cream 個隻, 我會加少少hi-fresh, 再放係腛盒中保濕, (可定時洒水保濕)用線或橡筋固定位罝, 一個星期度你會見有d 根出, 等多一星期會多好多根, 咁你可以放入泥,
回復

sunsunsun 發表於 2011-4-21 22:18:34 |顯示全部樓層
回復 hugopoodle 的帖子

如有水在葉面, 有陽光直射時, 水點會聚焦光線, 葉肉細胞就會被強光燒傷, 所以要用散射光, 你可以用tissue 索乾葉面既水, 不過都幾花心機, 加油, 又或你用光管照就唔怕燒傷av葉, 我信天然光會好d
回復

hugopoodle 發表於 2011-4-21 22:42:51 |顯示全部樓層
回復 sunsunsun 的帖子

直接浸水定要用珠石呀?
另hi-fresh可以喺邊度買呢?
回復

sunsunsun 發表於 2011-4-22 10:40:43 |顯示全部樓層
回復 hugopoodle 的帖子

用清水浸都得架, hi-fresh 係花墟度, 一間叫花寶既店有得賣, hi-fresh 有乜用你可以睇下forum d post
回復

tongtony 發表於 2011-4-22 22:20:15 |顯示全部樓層

分享已經完結,以上各位花友都可以獲得 Thunder Surprise 葉子一份,請PM本人取地址.
回復

sunsunsun 發表於 2011-4-27 12:09:44 |顯示全部樓層
27/4 已寄出膠盒, 多謝!
回復

tongtony 發表於 2011-4-28 22:09:02 |顯示全部樓層
sunsunsun 發表於 2011-4-27 12:09
27/4 已寄出膠盒, 多謝!

(注意:必需硬身膠盒, size約 : 8cm x 6cm x ~2.5cm, 但不可高過2.5CM)  (高過2.5CM取消分享資格)
閣下的軟盒已被壓扁了!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復

tongtony 發表於 2011-4-28 22:11:19 |顯示全部樓層
doko 發表於 2011-4-16 12:27
我都想分享Thunder Surprise

1. 分享原因 : 舊年好多AV 死哂 (熱死或花虫), 令我有些意興欄柵, 但今年初有 ...

(注意:必需硬身膠盒, size約 : 8cm x 6cm x ~2.5cm, 但不可高過2.5CM)  (高過2.5CM取消分享資格)
閣下的盒子高3cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復

sunsunsun 發表於 2011-4-28 22:23:45 |顯示全部樓層
Oh SORRY, 我去買番個硬盒先, 咁我資格仲有冇呀? 等我呀~~~
回復

doko 發表於 2011-4-29 13:58:31 |顯示全部樓層
我用咗憂@良品盒, 咁可唔可以再寄個6 x 5 x 1.7cm 既盒? 如果唔得就算喇
回復

tongtony 發表於 2011-4-29 18:10:29 |顯示全部樓層
doko 發表於 2011-4-29 13:58
我用咗憂@良品盒, 咁可唔可以再寄個6 x 5 x 1.7cm 既盒? 如果唔得就算喇

可以的.
回復

sunsunsun 發表於 2011-5-7 02:06:25 |顯示全部樓層

多謝, 已收到336 修葉,
回復

hugopoodle 發表於 2011-5-6 21:34:23 |顯示全部樓層
我今天收到葉子了~
謝謝你~
回復

doko 發表於 2011-5-7 17:51:37 |顯示全部樓層
我今天都收到葉子了~
謝謝你
回復

N-Blythe 發表於 2011-5-9 23:11:40 |顯示全部樓層
上星期六葉子收到啦,可惜今天葉柄變了透明
還要謝謝你的愛心分享i MJZ143-1.gif
回復