我公司的其中一部份av

作者: casperellen 發表于 2011-4-13 01:28:43
959 8

因不能盡錄~~下次再同大家share...

照片2 005.jpg 照片2 030.jpg 照片2 028.jpg 照片2 026.jpg 照片2 020.jpg 照片2 017.jpg 照片2 027.jpg 照片2 015.jpg 照片2 012.jpg 照片2 009.jpg 照片2 010.jpg 照片2 011.jpg
照片2 030.jpg
taboocat 發表於 2011-4-13 20:07:05 |顯示全部樓層
您在公司都種咗好多花喎,
開得好靚,下次再post多D相~
回復

tongtony 發表於 2011-4-13 20:19:47 |顯示全部樓層
公司如花園,工作一定精神抖擻,心境愜意!正!
回復

emilyemilyjj 發表於 2011-4-13 21:35:48 |顯示全部樓層
靚+莊觀~
Thank you for sharing~
回復

Kennetho 發表於 2011-4-14 01:32:14 |顯示全部樓層
強! 第一張相見到有好多棵!
我都喺公司種,不過有部份仲係細細棵,期待好似你嗰啲咁壯觀
我都分享吓我啲小朋友,有幾棵苗,有啲剛換盆,畀我剪哂啲花,另外仲有部份開緊花,不過無入鏡
AV Small-1019.jpg
回復

蕙蕙 發表於 2011-4-14 22:00:04 |顯示全部樓層
你個公司花園都唔細播
回復

meow733 發表於 2011-4-14 22:33:42 |顯示全部樓層
真是好呢,可以這樣光明正大的在公司種花,我的只是放在PC上面,放兩盤已經沒位了
回復

Kennetho 發表於 2011-4-15 00:27:33 |顯示全部樓層
呢個矮柜放喺死角位,無人會行過先至得咋。 睇 casperellen 啲相放喺主角遠處嗰啲先唔嘢少,大大小小只唔只20盆呢?
回復

btau 發表於 2011-4-15 00:32:03 |顯示全部樓層
好靚小花園.......
回復