原來Hi-fresh有散賣架喎

作者: meow733 發表于 2011-4-11 00:46:58
1637 8
原來花po有散賣架喎,我而家先發現係咪好out呢 ,除左hi-fresh,仲有美能安A,多花肥,re-fresh,岩哂我呢d新手,可以買少d
Dreamer 發表於 2011-4-11 01:21:41 |顯示全部樓層
meow733 發表於 2011-4-11 00:46
原來花po有散賣架喎,我而家先發現係咪好out呢 ,除左hi-fresh,仲有美能安A,多花肥,re-fresh,岩哂我 ...

If you consume over $500, you can apply for VIP which offer 10% discount in future buying.
回復

timothylam 發表於 2011-4-11 02:04:56 |顯示全部樓層
我經常去花po都冇發覺喔我咪重out多謝提點
回復

tongtony 發表於 2011-4-11 20:39:22 |顯示全部樓層
meow733 發表於 2011-4-11 00:46
原來花po有散賣架喎,我而家先發現係咪好out呢 ,除左hi-fresh,仲有美能安A,多花肥,re-fresh,岩哂我 ...

是真的嗎?份量如何,價格又幾多錢呢?
回復

meow733 發表於 2011-4-11 21:18:19 |顯示全部樓層
我買了hi-fresh, 10 gram=$10, 我記得其他的好似都係十零蚊
回復

meow733 發表於 2011-4-11 21:21:04 |顯示全部樓層
一入門囗右手邊就係喇,平時好多大花盆放係度所以都唔多覺,哈哈
回復

HI-NAMASTE 發表於 2011-4-11 21:31:22 |顯示全部樓層
meow733 發表於 2011-4-11 21:18
我買了hi-fresh, 10 gram=$10, 我記得其他的好似都係十零蚊

好貴呀, 我買200g裝都係$68之嗎.
回復

meow733 發表於 2011-4-11 22:25:28 |顯示全部樓層
HI-NAMASTE 發表於 2011-4-11 21:31
好貴呀, 我買200g裝都係$68之嗎.

係貴架,不過我得幾棵AV,如果買成樽好似好浪費,而且開左口我驚潮濕會變壞,所以佢都係針對唔同需要嘅,新手的話,買齊泥加hi-fresh加美能安都係幾十蚊,如果花多嘅就梗係買原樽化算啦
回復

KIMHO 發表於 2011-4-11 23:54:11 |顯示全部樓層
自己同d花友買一樽分米得羅..
回復