旺角邊度最多迷你AV 賣

作者: lovewenglam 發表于 2008-2-17 12:22:25
2314 17
因為第一次去花墟.晤知道邊間好D.期望可以找到迷你AV回澳門.因MACAU沒有迷你AV賣晤該
peeseela 發表於 2008-2-17 12:37:00 |顯示全部樓層
這几間都好多AV賣, 有大有小, 去到花壚轉多几個圏, 細心D挑選.
1) 綠景藝 (蘭姐)
2) 花寶
3) 繽紛
回復

lovewenglam 發表於 2008-2-17 12:41:12 |顯示全部樓層
原帖由 peeseela 於 2008-2-17 12:37 發表
這几間都好多AV賣, 有大有小, 去到花壚轉多几個圏, 細心D挑選.
1) 綠景藝 (蘭姐)
2) 花寶
3) 繽紛

大約價錢幾多
回復

heiheimama 發表於 2008-2-17 14:37:51 |顯示全部樓層
我前兩天去過蘭姐度,冇咩苗,開花株約$80.可能剛過完新年和情人節,大家未回氣,成個花墟都好似冇咩野賣,好多檔仲賣緊過氣水仙.
回復

orchids 發表於 2008-2-17 15:29:54 |顯示全部樓層
我星期六去過花墟巡視過,bunfun得少少舊貨.蘭姐果度得好少苗,重要20蚊一盆(唔知係唔係加左價),D成株質素普通,但冇迷你.花寶冇av.
如果你專誠嚟香港買迷你av,可考慮去粉嶺搵發叔,但這裡只零售成株,貨品與蘭姐果度一樣,不過價格較平宜.

回復

阿極 發表於 2008-2-17 20:30:58 |顯示全部樓層
今日花x都開始有av放返出黎賣..不過大多數係標準
繽x都係得d普通既紫羅蘭,,,冇迷你...
蘭姐果度都有小苗賣,,不過好少貸量,,有埋花既就多d,,,68-80$不等....

orchids所講...都係去粉嶺搵發叔會好d,,,
起碼多好多花簡,同埋集中d

http://hkplants.com/viewthread.php?tid=50&extra=page%3D3
呢度有d資料比你參考下
回復

lovewenglam 發表於 2008-2-18 18:45:42 |顯示全部樓層
原帖由 peeseela 於 2008-2-17 12:37 發表
1) 綠景藝 (蘭姐)
2) 花寶
3) 繽紛

好多謝你地比我地址,今日我來香港買了好多盆迷你av.小苗買了3盆(422,319,413)要30元,迷你av買了4盆(390,329,443)要80元至150元.但是你地給我粉嶺發叔地址我晤知道撘什麼車去.不果好多謝你地.
回復

lovewenglam 發表於 2008-2-19 18:57:05 |顯示全部樓層
原帖由 lovewenglam 於 2008-2-18 18:45 發表

好多謝你地比我地址,今日我來香港買了好多盆迷你av.小苗買了3盆(422,319,413)要30元,迷你av買了4盆(390,329,443)要80元至150元.但是你地給我粉嶺發叔地址我晤知道撘什麼車去.不果好多謝你地. ...

昨天我來香港花墟買av,其中的一盆
回復

阿極 發表於 2008-2-20 01:56:03 |顯示全部樓層
呢盆係咪蘭姐果度買?...329??
買幾錢??
好熟口面....上次係蘭姐果度聽佢講,,,賣200$-.-
回復

lovewenglam 發表於 2008-2-20 05:11:08 |顯示全部樓層
原帖由 阿極 於 2008-2-20 01:56 發表
呢盆係咪蘭姐果度買?...329??
買幾錢??
好熟口面....上次係蘭姐果度聽佢講,,,賣200$-.-

我在花墟綠景藝到買,他說這個品種好少.要150$
回復

八王爺 發表於 2008-2-20 09:30:25 |顯示全部樓層
如果 买开花株,一定要去发叔度。
回復

lovewenglam 發表於 2008-2-20 23:06:35 |顯示全部樓層
如果由上環出發去發叔到,我應該搭什麼車去好呢?
回復

heiheimama 發表於 2008-2-20 23:15:08 |顯示全部樓層
原帖由 lovewenglam 於 2008-2-20 23:06 發表

先乘地鐵去九龍塘轉火車入粉嶺,然後在火車站外搭去龍躍頭的綠色專線小巴,去到龍躍頭,重要行...如果唔係熟新界地方,都好難去...
回復

george 發表於 2008-2-20 23:16:01 |顯示全部樓層
原帖由 lovewenglam 於 2008-2-20 23:06 發表

搭火車到粉嶺落車,
火車站外有架小巴去龍躍頭(我唔記得係幾多號),
同司機講話o係東閣圍落車,
然後打比發叔,
佢會出黎接你
回復

george 發表於 2008-2-20 23:20:25 |顯示全部樓層
同希媽前後腳答左同一條問題
希望可以幫到你
回復

阿極 發表於 2008-2-21 01:04:36 |顯示全部樓層
原帖由 lovewenglam 於 2008-2-20 05:11 發表

我在花墟綠景藝到買,他說這個品種好少.要150$

哦,,,之前聽佢講話200$-.-.....d價錢好唔定...
回復

heiheimama 發表於 2008-2-21 09:05:43 |顯示全部樓層
原帖由 阿極 於 2008-2-21 01:04 發表

哦,,,之前聽佢講話200$-.-.....d價錢好唔定...

蘭姐,你要花少少時間同佢傾計,佢like呢,就有價講.我試過有盆唔係好靚的Blue Heaven由$68講到$30.
回復

Ginny 發表於 2008-2-21 09:28:41 |顯示全部樓層
希媽,好勁!!殺價專家
回復