紫版推廣互動

作者: 比得大帝 發表于 2010-11-2 22:02:52
23658 285
比得大帝 發表於 2010-12-5 14:47:14 |顯示全部樓層
請問比得大帝,那麼我的申請 Pink and Mauve Stripe 是否批准呢?
   如果唔批准的話!轉為要 Ethel Ex ...
tongtony 發表於 2010-12-4 20:25

tony兄, Pink and Mauve Stripe 都係留一留, 等大家有多點期望  add12icon

Ethel Explosion 可以
回復

jeffiau 發表於 2010-12-5 14:50:32 |顯示全部樓層
原來已發展成咁...
但我其實仲未知點玩...add9icon
回復

比得大帝 發表於 2010-12-5 15:01:44 |顯示全部樓層
原來已發展成咁...
但我其實仲未知點玩...
jeffiau 發表於 2010-12-5 14:50

其實你報名時已玩咗啦, 不過俾人贏咗啫..
回復

比得大帝 發表於 2010-12-5 15:03:50 |顯示全部樓層
Jeffiau, 我已cut咗個苖出嚟, 不如我交埋俾 tongtony, 你同佢約時間取, 好唔好?

因為我經常不在香港, 下個星期又去日x <---扮神秘
回復

jeffiau 發表於 2010-12-5 15:38:44 |顯示全部樓層
Jeffiau, 我已cut咗個苖出嚟, 不如我交埋俾 tongtony, 你同佢約時間取, 好唔好?

因為我經常不在香港, 下個 ...
比得大帝 發表於 2010-12-5 15:03

好啊, 那我和tong tong夾時間丫, 麻煩你

我下星期都去N啦, 呵呵

PS. 記得買手信啊
回復

比得大帝 發表於 2010-12-5 15:56:43 |顯示全部樓層
好, 我先把苖給了 tongtony, 你和他夾時間
回復

tongtony 發表於 2010-12-5 17:02:48 |顯示全部樓層
tony兄, Pink and Mauve Stripe 都係留一留, 等大家有多點期望   

Ethel Explosion 可以 ...
比得大帝 發表於 2010-12-5 14:47

收到,也遵命!我就要 Ethel Explosion 啦.add6icon 感謝 OIO 的禮物.
回復

比得大帝 發表於 2010-12-6 10:03:39 |顯示全部樓層
回復

tongtony 發表於 2010-12-6 17:25:11 |顯示全部樓層
第三擊開始咗嘞
比得大帝 發表於 2010-12-6 10:03

支持!支持!add7icon
回復

比得大帝 發表於 2010-12-6 17:28:01 |顯示全部樓層
係呀, 大家報咗名, 唔好停落嚟呀
回復

比得大帝 發表於 2010-12-6 17:30:19 |顯示全部樓層
Tony 兄, 你好似要搞 outting 喎

嗱, 我係咁依搞咗三個 functions, 你點都要比示吓

其他花友都搞吓啦, 簡簡單單的就得咖啦
回復

tongtony 發表於 2010-12-6 17:40:56 |顯示全部樓層
tony兄, Pink and Mauve Stripe 都係留一留, 等大家有多點期望   

Ethel Explosion 可以 ...
比得大帝 發表於 2010-12-5 14:47

咁!係唔係我直接去 OIO 處攞獎品呢?
回復

+:栗子:+ 發表於 2010-12-6 21:43:40 |顯示全部樓層
士多啤梨哥
我點樣領獎好呀add6icon
回復

比得大帝 發表於 2010-12-7 10:28:56 |顯示全部樓層
請pm各捐贈者安排領獎
回復

joeling 發表於 2010-12-13 23:15:50 |顯示全部樓層
1.SSCP (只是路過,唔知點玩,又想唔玩又想玩,都係睇吓點玩先!)
2.tongtony (我很怕死,但我要報名)
3. chanpyhilda (我絕對喜歡被利誘, 而且都好怕死, 但都一於心口揹返個勇字!!)
4. N-Blythe (唔知點玩,可能好好玩,歡樂紫園樂滿Fun,支持齊齊玩!)
5. puppy (有得玩就得,我除左唔識死,好多野都唔識架,請多多指教)
6. 栗子 (我要學下個死字點寫啦)
7. Jodie Chan (十卜十卜是次活動)
8. kobyip (唔理喇, 死就死啦)
9. 冰兒 (一個甚麼都不懂的新人...恭喜你們,你們已經找到人「墊屍底」啦!「屍人皇」就是在下。)
10. fnv234(其實我唔係好明要做乜)
11. hellokitty_971(我完全唔明玩咩^0^)/
12. adakong (唔駛C, 有咁多人陪, 一於攪慶攪興 高高興興)
13. 小女子(玩下都好,支持紫版)
14. fanhoiyiu (有得玩齊高興)
15. HI-NAMASTE (我完全唔知玩咩, 但係希望今次能夠攞獎品改變命運.)
16. alexander (我真係唔知做乜o架~)
17. Ylee (我都唔知做乜o架,不過lai高興吓啦)
18. Tony (反正有咁多人陪我一齊死~死就死啦)
19. lillian02(唔知玩乜真刺激)
20. jeffiau (TongTony誠邀/呃我來參加的,好期待)
21.irishuen (其實發生緊乜事?? )
22. ILoveFlower (十卜TonyTony, 唔理係咩, 最緊要好玩)
23. 卓男媽 (我都係俾 tonytony 呃左入黎, 究竟玩 d 咩 ?)
24. amyfung,我又玩 hehehe
25. wendy_choy_hk (為左tongtony,兩脇插刀都要嫁啦!)
26. Cloudchime (雖然唔知點玩, 既然有咁多人, 玩下先)
27.臭皮皮(乜都唔識,死就死啦)
28. Evalam (俾 tonytony 呃左入黎, 不過唔知點玩)
29. Jesation 放我出去呀,tongtony究竟有乜玩?
30. childplay (乜都唔知先係最好玩)
31, m0ba (俾 無聊tonytony 呃左入黎, 唔知有乜野玩)
32.z133z133 ( 新手~支持活動,)
33. SSL200507  (只是路過,支持chanpyhilda, 支持比得大帝)
34. joeling (而家報名,等玩第四擊,唔會太遲吧)
回復

比得大帝 發表於 2010-12-15 10:48:30 |顯示全部樓層
回復 joeling 的帖子

接受
多謝支持
回復

joeling 發表於 2010-12-15 12:21:44 |顯示全部樓層
雖然懂唔多,都參與下,支持.
回復

比得大帝 發表於 2010-12-17 23:39:03 |顯示全部樓層
大家好似停咗
回復

tongtony 發表於 2010-12-18 17:05:05 |顯示全部樓層
比得大帝 發表於 2010-12-17 23:39
大家好似停咗

可能天氣太冷掛???????
回復

tongtony 發表於 2010-12-19 18:11:38 |顯示全部樓層
今日去 OiO 處取獎品 Ethel Explosion .多謝晒 OiO .
回復