返回列表 發新帖

20080121春夏播種種子(P2)入數確認貼(已完成)

關閉 [複製鏈接]
作者: 呵呵笑 發表于 2008-2-5 23:58:44
4529 46
sel 發表於 2008-2-13 00:47:50 |顯示全部樓層
我己入第一部份的錢($15.7)了。 而我本來訂了朝顏矅白 混色 1份共  7.8和 夏堇小醜系列  1份共 5.7 。現在朝顏矅白混色價錢是改為了9.25。請問我是否要入數$9.25-$7.8 = $1.45?? Please advise.
回復

呵呵笑 發表於 2008-2-13 10:27:32 |顯示全部樓層
原帖由 sel 於 2008-2-13 00:47 發表
我己入第一部份的錢($15.7)了。 而我本來訂了朝顏矅白 混色 1份共  7.8和 夏堇小醜系列  1份共 5.7 。現在朝顏矅白混色價錢是改為了9.25。請問我是否要入數$9.25-$7.8 = $1.45?? Please advise. ...

sel:第一部分15.7唔包括朝顏曜白,所以第二部分日本種子款你正確入數應該係:9.3元,請仔細睇兩個入數貼,多謝!
回復

sel 發表於 2008-2-13 10:51:36 |顯示全部樓層
原帖由 呵呵笑 於 2008-2-13 10:27 發表

sel:第一部分15.7唔包括朝顏曜白,所以第二部分日本種子款你正確入數應該係:9.3元,請仔細睇兩個入數貼,多謝!
Deposited $9.3 today! Thanks

回復

ringring1968 發表於 2008-2-13 15:31:20 |顯示全部樓層
第一部份 $ 45.2
第二部份 $ 27.9
我今日巳一同入錢,共 $ 73.1
我在13/2/2008
中午14:29
參考號碼 5BA2
回復

屠子步 發表於 2008-2-14 13:13:02 |顯示全部樓層
昨日已入$9.3請本收。
回復

vincentma 發表於 2008-2-14 13:29:46 |顯示全部樓層
呵呵笑,

真對唔住。剛剛入左啦 HK$15.35 Ref# 21400053152
回復

dick 發表於 2008-2-14 22:51:24 |顯示全部樓層
今晚入了, 請check
回復