Kohleria 'Napolean V'

作者: soniamok 發表于 2008-1-20 16:36:07
1788 9
係 rob's 團購回來的,能夠擁有佢,真係要感謝 peter。

kong 發表於 2008-1-20 21:31:29 |顯示全部樓層
好靚!最欣賞佢細細棵開好多花.
回復

MTRLB_CHRIS 發表於 2008-1-21 02:57:28 |顯示全部樓層
嘩..好靚...................
回復

noel 發表於 2008-1-21 10:24:47 |顯示全部樓層
佢响你度好食好住喎....
回復

tata 發表於 2008-1-21 14:26:35 |顯示全部樓層
好後悔無訂呢隻, 你同芳芳隻都開得好靚, 最緊要係..................夠細粒 有蟲蟲未呀
回復

trust_fl 發表於 2008-1-21 14:31:43 |顯示全部樓層
嘩~~ 佢d 斑斑好靚呀~~
回復

Fonica 發表於 2008-1-21 15:05:43 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2008-1-21 14:26 發表
好後悔無訂呢隻, 你同芳芳隻都開得好靚, 最緊要係..................夠細粒 有蟲蟲未呀

ta ta.....好似 Sonia 啲貓靚好多喎,一開就有咁多,我都好羨慕呀
Sonia, 呢隻我都無呀,我又要蟲蟲
回復

lammanfung 發表於 2008-1-21 15:17:54 |顯示全部樓層
很漂亮啊!妳的眼光真的不錯!
回復

tata 發表於 2008-1-21 15:25:51 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2008-1-21 15:05 發表

ta ta.....好似 Sonia 啲貓靚好多喎,一開就有咁多,我都好羨慕呀
Sonia, 呢隻我都無呀,我又要蟲蟲

喂喂...........好揚喎你....................
回復

Fonica 發表於 2008-1-21 15:32:39 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2008-1-21 15:25 發表

喂喂...........好揚喎你....................

係喎.....揚左小小添
回復