lameric 的迷你貓

作者: soniamok 發表于 2008-6-14 19:11:47
2478 16
因天氣加上事忙,還沒跟 lameric 進行義賣交收,所以先貼貼圖給物主睇。
我自己都愛不惜手呀
maywong918 發表於 2008-6-14 19:18:53 |顯示全部樓層
哇~哇~哇~好正呀~死喇~我一直諗住貓呀,喜蔭,大岩桐太大,所以一直免役,而家見到呢個迷你貓.......................................................................
救命呀~~~~~~~~~~~
但查實係真係迷你定cut頭種架?甘快有花?
回復

Grace 發表於 2008-6-14 19:19:15 |顯示全部樓層
隻貓咁靚, lameric 仲唔快 d 去接貓~
回復

peeseela 發表於 2008-6-14 19:43:07 |顯示全部樓層
粉紅貓, 好靚.
回復

soniamok 發表於 2008-6-14 21:44:44 |顯示全部樓層
係 cut 頭後係原有既枝條度新生出黎既小苗,唔知道點解佢咁快開花
回復

chudaicheung 發表於 2008-6-14 21:51:55 |顯示全部樓層
好美好嬌小的貓
回復

connie925 發表於 2008-6-14 21:55:22 |顯示全部樓層
我喜歡的貓貓
回復

lameric 發表於 2008-6-17 23:54:29 |顯示全部樓層
  好靚呀!十分多謝 Sonia 大大貼圖以解我相思之苦!希望快d接 "Ex-女友" 貓貓返來朝夕相見!haha..
回復

maywong918 發表於 2008-6-18 00:29:19 |顯示全部樓層
原帖由 lameric 於 2008-6-17 23:54 發表
  好靚呀!十分多謝 Sonia 大大貼圖以解我相思之苦!希望快d接 "Ex-女友" 貓貓返來朝夕相見!haha..

我以為你唔要呀~仲諗住幫你接收添~哇哈哈~
回復

lameric 發表於 2008-6-18 01:09:49 |顯示全部樓層
原帖由 maywong918 於 2008-6-18 00:29 發表

我以為你唔要呀~仲諗住幫你接收添~哇哈哈~

maywong918 你想撬我牆腳 ? 俾個機會你 : 再捐錢(捐多過我o既出價 ($400) ("才定"煲費)  就將我個女友讓俾你! (優惠只提供俾你一人),不過如果真係 o既話我就一定要徵求 Sonia 大大同意先。(可能會攪串左個 Party... , 我大膽假設下咋,我都好鐘意棵花嫁!不過如果有機會再提高善款.... )
打攪晒 樓主大大個 post 真係唔好意思!
回復

maywong918 發表於 2008-6-18 01:19:57 |顯示全部樓層
原帖由 lameric 於 2008-6-18 01:09 發表

maywong918 你想撬我牆腳 ? 俾個機會你 : 再捐錢(捐多過我o既出價 ($400) ("才定"煲費)  就將我個女友讓俾你! (優惠只提供俾你一人),不過如果真係 o既話我就一定要徵求 Sonia 大大同意先。(可能會攪串左個  ...

ccc~你玩我咩?第一,我財力有限,(我無野做架,之前義賣我已將我打返來既斧頭清晒出去喇~)你唔會叫我連我女既奶粉都克扣呀?哈哈~ 再講義賣唔係結束左咩?
回復

襲人 發表於 2008-6-18 01:23:43 |顯示全部樓層
lameric san....你個"Ex-女友"好吸引人喎~
咁靚女既?
回復

lameric 發表於 2008-6-18 01:47:50 |顯示全部樓層
原帖由 maywong918 於 2008-6-18 01:19 發表

ccc~你玩我咩?第一,我財力有限,(我無野做架,之前義賣我已將我打返來既斧頭清晒出去喇~)你唔會叫我連我女既奶粉都克扣呀?哈哈~ 再講義賣唔係結束左咩? ...

引用某某花友所講: 做善事冇話會結束o既!
唔係有心留難 may may , 吹下水姐! 這裏咁多臥虎藏龍,總有下次機會o既! 等我曹肥個女友好生養d,最好食到佢生"蟲" ,到時搵你地幫手同佢捉"蟲"囉!
回復

lameric 發表於 2008-6-18 01:56:27 |顯示全部樓層
原帖由 襲人 於 2008-6-18 01:23 發表
lameric san....你個"Ex-女友"好吸引人喎~
咁靚女既?

haha.. Thank you ! 就係太吸引人,俾人吸左去囉 ! 如果唔係都叫做 "現任女友貓貓" 啦 haha..
咦 ! 我講花定講人? haha.. Aiya!! 當年唔記得收"才定"煲費呀!!

回復

maywong918 發表於 2008-6-18 13:15:58 |顯示全部樓層
原帖由 lameric 於 2008-6-18 01:47 發表

引用某某花友所講: 做善事冇話會結束o既!
唔係有心留難 may may , 吹下水姐! 這裏咁多臥虎藏龍,總有下次機會o既! 等我曹肥個女友好生養d,最好食到佢生"蟲" ,到時搵你地幫手同佢捉"蟲"囉! ...

放心~放心~我知你係講得笑既人,所以我先甘講既咋~
其實我因為無位,所以對D大既花暫時免役~
我都係俾S版大既標題呃左入來~
回復

莉莉 發表於 2008-6-18 17:36:56 |顯示全部樓層
lameric 你就好啦~有個咁美麗的女朋友呀....快d接佢返去扮靚d post d 相比我地睇下啦.... 有蟲就等我地去滅蟲
回復

傻朱朱 發表於 2008-6-18 19:39:51 |顯示全部樓層
大頭貓貓好cute
回復