AV韓燒店 - 她種的AV很美呀

作者: Rachel 發表于 2008-1-8 20:36:46
2887 20
早前於灣仔一家韓燒店食飯, 發現老闆娘也是愛AV之人, 她店內種的AV超過50棵, 都種得很美, 有一棵很特別的, 我拍下來跟大家分享!!  老闆娘還給我兩片葉子作插葉之用!!  

大家知道她們的名字嗎?  是懸垂種嗎??
Wan Chai_Korean Shop_29120702 (Medium).JPG
Wan Chai_Korean Shop_29120703 (Medium).JPG
Wan Chai_Korean Shop_29120701 (Medium).JPG
Heidi 發表於 2008-1-8 20:43:11 |顯示全部樓層
嘩,好羨慕呀!!
回復

fannychan922 發表於 2008-1-8 21:45:21 |顯示全部樓層
真係好靚喎! 我都想去參觀下,唔知餐廳的食物質素如何呢? 可以把地址給我嗎?
回復

Tony 發表於 2008-1-8 22:10:20 |顯示全部樓層
嘩~~~~好多呀
回復

heiheimama 發表於 2008-1-8 22:10:36 |顯示全部樓層
她不怕俾多手客攪,或者問佢賣唔賣嗎?
回復

vkzone2002 發表於 2008-1-8 22:15:26 |顯示全部樓層
原帖由 fannychan922 於 2008-1-8 21:45 發表
真係好靚喎! 我都想去參觀下,唔知餐廳的食物質素如何呢? 可以把地址給我嗎?

我都想知, 可否PM我.
回復

YOYO 發表於 2008-1-8 22:41:15 |顯示全部樓層
似花店多過似韓燒店
回復

Purple 發表於 2008-1-8 22:53:30 |顯示全部樓層
原帖由 fannychan922 於 2008-1-8 21:45 發表

我都好有興趣去賞花和食野,是边間同地址喺边?謝過謝過!
回復

Rachel 發表於 2008-1-8 23:17:20 |顯示全部樓層
請教版主可以在此公開店子的名字嗎??  如不可以, 我會pm各位想知的花友!!
回復

irene815 發表於 2008-1-9 00:28:10 |顯示全部樓層
我都有去過, 下午d set lunch 好抵又好食, 不過都幾多人, 好多時都要等位
另外, 所有客人都好自律, 唔會攪d 花花, 只會欣賞
我成年都冇去過, 唔記得係咪lee 間
新高麗苑韓國餐廳
灣仔駱克道京城大廈2樓

請樓主確認

回復

小米 發表於 2008-1-9 01:59:34 |顯示全部樓層
好宏偉呀!!  我都想知邊~ 但唔驚 d 花會吸得太多油煙!?
回復

noel 發表於 2008-1-9 13:01:20 |顯示全部樓層
其實種咗AV之後,都發覺周圍有唔少地方有
感覺真係好高興ga~
回復

tcl 發表於 2008-1-9 13:05:28 |顯示全部樓層
原帖由 Rachel 於 2008-1-8 20:36 發表
早前於灣仔一家韓燒店食飯, 發現老闆娘也是愛AV之人, 她店內種的AV超過50棵, 都種得很美, 有一棵很特別的, 我拍下來跟大家分享!!  老闆娘還給我兩片葉子作插葉之用!!  

大家知道她們的名字嗎?  是懸垂種嗎?? ...

很宏偉呀
回復

Jasmine916 發表於 2008-1-9 13:30:18 |顯示全部樓層
好靚啊 有機會一定去參觀下
回復

p@g 發表於 2008-1-9 16:57:27 |顯示全部樓層
嘩...好欣賞第3張相第二棵, 好掂
回復

Rachel 發表於 2008-1-9 17:52:22 |顯示全部樓層
Irene  是正確的, 店主曾小姐有一個可愛的女兒, 而且亦很慷慨跟你分享種av心得, 及葉子
店的食物ok, 不會太油煙, 韓燒黎講價格算平, 參考資料如下

新高麗苑韓國餐廳
地址 : 灣仔駱克道175號京城大廈2樓
電話 : 2511-1778
菜式 : 韓國菜 (燒烤, 小食)
消費 : 豐 (每人 $101-$150)
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=8035
回復

noel 發表於 2008-1-9 17:55:51 |顯示全部樓層
我唸有地址同條 link 已經夠喇~  
回復

lala 發表於 2008-1-9 20:44:44 |顯示全部樓層
呢間韓國燒烤 OK 架!! 之前我都去食過,當時未中 AV 毒,冇察覺有咁多 AV 添。唔得,爲食爲睇花,都一定要擇日來個韓燒!!
回復

vkzone2002 發表於 2008-1-10 00:11:16 |顯示全部樓層
今晚去過了, 食品一般啦.
av不知是否光線不夠, 葉柄都長得很長啊! 但一看到眼前綠綠的很開心, 我朋友仲問我點解要咁遠去那間食, 問我是否有coupon添.
回復

afviolet 發表於 2008-1-10 00:43:40 |顯示全部樓層
我今日lunch都去了這間店, 其實周時會去, 次次都會欣賞一會先入座. 我都覺得有餐廳種這麼多 av 是很 amazing.
回復

12下一頁