膠甜品杯

作者: Joyce 發表于 2010-5-18 22:41:30
2652 6

我想訂有蓋膠甜品杯,有沒有人有興趣一齊訂?
http://hongbeishijie.taobao.com/

RMBx1.17=HKD

運費﹕首公斤RMB30,續RMB15,一公斤可含100個膠杯。

http://hongbeishijie.taobao.com/search-cat-33976572-106676525-ofS1sLjisa0vxL3LubGt.htm?checkedRange=true
fianfumy 發表於 2010-5-19 00:23:09 |顯示全部樓層
你想訂邊款呀 ?
回復

fianfumy 發表於 2010-5-19 03:14:25 |顯示全部樓層

唔好意思, 你這3款我都有啦 , 比少少參考你啦....

第1款連運費約幾錢一個呢? 因為一個都幾重架 .   香港買是$6隻
第2款之前買過是 $10 / 6-8隻 , 最貴是$10/5只
第3款在香港買都是 $50 / 100個呀 !
回復

八王爺 發表於 2010-5-19 08:26:13 |顯示全部樓層
$6只已経好好,因为果款可以用完再用。
根本不用网上订。而且,国內快递到香港最少25人民币/kg,都夠买四個杯了!
回復

Joyce 發表於 2010-5-19 09:01:23 |顯示全部樓層
哈哈...因為懶...所以網訂...
fianfumy﹕邊度有呢D平賣呢?
回復

fianfumy 發表於 2010-5-19 13:11:19 |顯示全部樓層
哈哈...因為懶...所以網訂...
fianfumy﹕邊度有呢D平賣呢?
Joyce 發表於 2010-5-19 09:01

你去油麻地上海街那邊, 有好多間店賣烘焙用品 , 有一間叫陳枝記 , 萬記及 I Love Cake 的店有得買架...
回復