返回列表 發新帖

交換或分享種子 - 更新16-5-2010

作者: BTG_CARMEN 發表于 2010-5-12 12:54:00
4013 55
BTG_CARMEN 發表於 2010-5-19 19:00:34 |顯示全部樓層
回復 40# hellohello
hellohello....okay...pls send me your address...thx!!
回復

小田菜菜子 發表於 2010-5-19 23:42:27 |顯示全部樓層
回復 28# BTG_CARMEN

I get it! Thanks~
Yours will be posted tomorrow.
回復

notyourbabydoll 發表於 2010-5-20 06:08:16 |顯示全部樓層
i've got the seeds already, thanks
回復

vicky 發表於 2010-5-20 11:35:33 |顯示全部樓層
回復 35# BTG_CARMEN
多谢你呀,我今天收到啦,THANK YOU,我会早点下种的。昨晚好大雨呀,好在早有准备搬晒D菜,否则就惨啦
回復

BTG_CARMEN 發表於 2010-5-20 14:27:56 |顯示全部樓層
回復 44# vicky
Vicky...我都冇留意天氣...昨天都係落起雨尼至上天台收o野...認真係 "落雨啦 !! 快d收衫 !!" 咁囉...嘰嘰..
回復

ice_moon226 發表於 2010-5-21 00:29:56 |顯示全部樓層
已收到你的種子, 謝謝
但要搞掂的蚊滋先可以再種野,屋內種野最怕就係野到D小昆蟲入屋,好煩,好罵人憎....
回復

jeffiau 發表於 2010-5-21 00:40:54 |顯示全部樓層
你好, 我的麝香薄荷到了, 我可以分一點俾你^^

不過我有個少少的請求,
我希望你未來有天可以分享一下你的麝香薄荷給我^^
另外如有天你再交換的話, 我可以優先嗎?
謝謝你
回復

BTG_CARMEN 發表於 2010-5-24 20:36:36 |顯示全部樓層
jeffiau...我不是太明白...你指的是小苗嗎???
回復

jeffiau 發表於 2010-5-25 02:27:17 |顯示全部樓層
你好, SORRY AR可能我打錯字,
或者我們PM再談^^
回復

mandywowo 發表於 2010-5-25 06:44:37 |顯示全部樓層

我想要
3>        Y牌 – Chives (餘2份 x 50粒/份)
5>        Y牌 – Tomato-Grosse Lisse (餘1份x 30粒/份)

我有紅皺葉萵苣, 秋葵(自收種子, 試過可以發芽)啱唔啱?
回復

giveupaguy 發表於 2010-5-25 09:31:01 |顯示全部樓層

已收到種子.謝謝.
5/26 已把種子寄出.請查收 ~
回復

hellohello 發表於 2010-5-26 18:25:33 |顯示全部樓層
Received.. thanks...
My seed is sent out on 25/5, sorry for my late.
回復

BTG_CARMEN 發表於 2010-5-27 19:06:00 |顯示全部樓層
回復 52# hellohello
hellohello / giveupbaby....thanks!!

2010春 紫蘇 圖五 46天.jpg
回復

vicky 發表於 2010-5-28 09:25:32 |顯示全部樓層
carmen,今天收到你的种子了,多谢你呀
回復

florencelau 發表於 2010-5-28 18:18:07 |顯示全部樓層
Carmen

Rec'd

thanks a lot.

Regards
Florence
回復

ryan.thkwan 發表於 2010-5-30 16:00:01 |顯示全部樓層
你好呀,我想要以下幾款呀,可以嗎?

2>        Y牌 – parsley Italian Plain Leaf (約餘2-3份 x 30粒/份)
3>        Y牌 – Chives (餘2份 x 50粒/份)
4>        Y牌 – Oregano (餘1份 x 50粒/份)
5>        Y牌 – Tomato-Grosse Lisse (餘1份x 30粒/份)
6>        Y牌 – Shiso Perilla(餘1份x 30粒/份)
20>        莞茜 (未數有幾多份 x 50粒/份)
22>        F牌 – Basil-Sweet Genovese(未數有幾多份 x 30粒/份)
23>        F牌 – Basil-Thai (約餘1份 x 30粒/份)
24>        F牌 – Dill (約餘2份 x 50粒/份)
25>        F牌 – Rocket(約餘1份 x 30粒/份)
回復