繽紛有好多迷你AV

作者: 神秘人 發表于 2007-12-23 16:23:48
7519 74
o岩o岩行完返黎, 見到有好多迷你AV, 不過d 種就一般, 大家可以去睇睇
orchids 發表於 2007-12-23 18:11:22 |顯示全部樓層
我19號晚去過,D迷你12蚊貨款式多D,今日去到只得較少特別款式,我19號晚買的款式今日都唔見http://www.hkplants.com/viewthre ... &extra=page%3D1,但重有一盆little rick,不過幾殘.
回復

rainbow 發表於 2007-12-24 03:24:40 |顯示全部樓層

mini AV

各位好!新來報到, 睇原你D POST, 忍不住都想post下....
今日同昨日在繽紛買了20盆迷你av, 都是不同花的, $12一盆X15盆,$20盆X3盆 實再是忍不住...影注目4盆先...
回復

神秘人 發表於 2007-12-24 14:18:05 |顯示全部樓層
o.........d 好野俾人買晒
回復

Tony 發表於 2007-12-24 16:38:44 |顯示全部樓層
20盆
回復

orchids 發表於 2007-12-24 17:23:29 |顯示全部樓層
嘩! 一次買20盆!你驚唔驚遲D見到中意嘅花已經冇立擺.
回復

marrynut 發表於 2007-12-24 19:04:55 |顯示全部樓層
我啱啱都去完花虛, 見繽X有好多迷你 av,未忍唔住買咗 2 盆, 點知買完之後再行過幾檔, 又有迷你av賣, 種類比繽X多, 但我已經買咗2盆,無理由再買, 真係溵死呀!!!! 大家如果要買迷你av的話, 記得唔好好似我咁咁心急~!
回復

神秘人 發表於 2007-12-25 09:39:46 |顯示全部樓層
繽紛有得一次貨, 以後就大把幾會有貨, 所以我忍手, 等下心頭好先
回復

rainbow 發表於 2007-12-25 15:45:27 |顯示全部樓層
一次買20盆,而家已經無位擺喇,所以唯有送D標準俾人,昨日已送了7盆,

發叔的花場數年前都去過, 不過我喜歡的都幾貴, 捨不得買....現在花虛的字花檔...我覺得...超貴囉...那埋都要 $60-70文盆...所以一見繽紛有迷你..$12盆仲要有好多花...頂壟就要返屋企去下D側牙甘...慳水慳力.. 就搏命買囉.....

連埋D花盆, $25文有找...

請問繽紛隔離邊間有迷你AV賣添? 都見唔都ge?

又映了些Photo....SHARE 下

回復

rainbow 發表於 2007-12-25 15:51:16 |顯示全部樓層
仲有.......
回復

神秘人 發表於 2007-12-25 16:12:01 |顯示全部樓層
原帖由 rainbow 於 2007-12-25 15:45 發表
一次買20盆,而家已經無位擺喇,所以唯有送D標準俾人,昨日已送了7盆,

發叔的花場數年前都去過, 不過我喜歡的都幾貴, 捨不得買....現在花虛的字花檔...我覺得...超貴囉...那埋都要 $60-70文盆...所以一見繽紛有迷你..$ ...

咁又係r, 我覺得好多都賣得好貴 ><"
回復

Manto 發表於 2007-12-25 20:07:49 |顯示全部樓層
20盆......
回復

marrynut 發表於 2007-12-26 01:18:23 |顯示全部樓層
20盆真係好多呀,我無記低個檔名呀,  我0係賓x買完就行去蘭姐度, 就係0係途中見倒其中一檔有迷你av賣,是擺在店外的,都係買12蚊,所以我好激氣,同樣價錢,但選擇多一些!!!!!
回復

rainbow 發表於 2007-12-26 09:57:11 |顯示全部樓層
應該都繽紛來的, 佢有好多間家...
唔洗激氣, 迷你AV不是時時有的, 好多時行花墟都無家..我今個月頭開始行, 行多到到差不多月尾先買到, 仲要同一日比較早買先買到好...
回復

pignosemulan 發表於 2007-12-26 17:37:26 |顯示全部樓層

尋找天藍色式粉藍色紫羅蘭

小妹對天藍色或粉藍色紫羅蘭情有獨鍾,但在市面極難找到。如有任何仁兄仁姊擁有,又能割愛慷慨贈送(花葉也可),小妹在此先叩首感謝!

豬鼻花木蘭
回復

charles604498 發表於 2007-12-26 18:43:39 |顯示全部樓層
咁多人買繽紛而家重多唔多迷你AV賣?
回復

豔豔 發表於 2007-12-26 18:45:32 |顯示全部樓層
原帖由 charles604498 於 2007-12-26 18:43 發表
咁多人買繽紛而家重多唔多迷你AV賣?

今日見仲好多
回復

Cath 發表於 2007-12-26 20:11:46 |顯示全部樓層

回復 17# 的帖子

Yes, there were still many.  There were even Little Rick and Dream Puff.  As I aleady have both, I bought this one.  She looks very familiar, I think she probably has a name but I can't remember.

mini AV

mini AV
回復

linlin 發表於 2007-12-26 20:34:19 |顯示全部樓層
原帖由 Cath 於 2007-12-26 20:11 發表
Yes, there were still many.  There were even Little Rick and Dream Puff.  As I aleady have both, I bought this one.  She looks very familiar, I think she probably has a name but I can't remember.

Hi Cath,  where did you buy this av? From Bun bun?
回復

花花公子 發表於 2007-12-26 20:42:42 |顯示全部樓層
原帖由 Cath 於 2007-12-26 20:11 發表

This girl leave AV looks like uncle Fat's A57
回復

1234下一頁