聖誕流流, 大家有甚麼活動呀?

作者: jellyfishy 發表于 2009-12-18 11:41:43
2709 26
假期就到喇, 大家諗住點過呀?

我的主要活動.... add6icon 都係打波.... 嘻嘻...
多選投票: ( 最多可選 5 項 ), 共有 23 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

12.33% (9)
6.85% (5)
4.11% (3)
5.48% (4)
5.48% (4)
0.00% (0)
1.37% (1)
5.48% (4)
0.00% (0)
9.59% (7)
4.11% (3)
0.00% (0)
1.37% (1)
6.85% (5)
4.11% (3)
10.96% (8)
2.74% (2)
1.37% (1)
4.11% (3)
5.48% (4)
2.74% (2)
5.48% (4)
您所在的用戶組沒有投票權限
wendy_choy_hk 發表於 2009-12-18 11:44:45 |顯示全部樓層
我可能上shenzhen
回復

Exodus 發表於 2009-12-18 19:36:11 |顯示全部樓層
測晒驗 勁開心!!!!!
回復

corina 發表於 2009-12-18 19:41:12 |顯示全部樓層

突然有事,家姐叫我邊度都唔好去!add9icon
回復

ht333147 發表於 2009-12-18 21:22:25 |顯示全部樓層

1.  食自助餐 / 聖誕大餐 -----屋企自已整食, 又唔係大餐點計?
        2.  行尖東看燈飾, 浪漫一番 --一家三口去, 算不上浪漫       
        3.  瘋狂購物 -----------------去花墟買盆栽, 一盆起, 兩盆止
        4.  參加 Christmas Party-----不彈此調久矣       
        5.  旅行 - 東南亞 / 日本 / 韓國---no way        
        6.  旅行 - 澳門 / 大陸 / 台灣 ---no way       
        7.  旅行 - 更遠的地方, 如歐洲 / 澳洲 ---no way       
        8.  遠足郊遊 , 放風箏, 野餐 ---去粉嶺睇花展算唔算遠足?
        9.  踏單車------no way        
        10.  BBQ ----天寒地凍, 風險太大       
        11.  上教堂------no way        
        12.  報佳音------no way        
        13.  打波 -------打麻雀算唔算       
        14.  上網吹水---回這個帖算唔算        
        15.  找朋友吹水行街----通常都係自已行, 自由些        
        16.  種花 / 打理花園 (有d人可能要打理花場)---主菜, 打理天台花園.        
        17.  執屋 /打掃家居 ----假期的基本動作       
        18.  行公園 / 遊本地農莊 / 釣魚 ------有可能       
        19.  上班工作 / 溫習讀書 / 準備考試---在家工作算唔算        
        20.  留在家, 佈置聖誕樹, 吃住家飯----其中節目之一        
        21.  留在睡房, 高床暖枕 ----每晚都是       
        22.  其他-----無咩其他了
回復

無比仔 發表於 2009-12-18 21:38:09 |顯示全部樓層
要預備兩個Module的考試.
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-12-19 16:53:30 |顯示全部樓層

太多野啦.

1. 食自助餐 / 聖誕大餐 -----尋日食左,下星期又食
2.  行尖東看燈飾, 浪漫一番 --前日行左
3.  瘋狂購物 ----------------買左成3000個大洋香薰精油同護膚品算唔算,仲想買d衫添~
4.  參加 Christmas Party-----人地黎我處算啦卦      
8.  遠足郊遊 , 放風箏, 野餐 ---聽日去
9.  踏單車------日日都可以踏
10.  BBQ ----又向我屋企開      
14.  上網吹水---得閒會吹下  
15.  行街----自已行,想買乜就買乜      
16.  種花 / 打理花園 (有d人可能要打理花場)---剛剛攪左一輪        
17.  執屋 /打掃家居 ----清理狗毛,日日都要      
20.  留在家, 佈置聖誕樹, 吃住家飯----可能今晚開棵樹出黎        
21.  留在睡房, 高床暖枕 ----加埋大頭樂
回復

oneonewe 發表於 2009-12-19 16:54:59 |顯示全部樓層
回復 7# prodorothyhkg
打麻雀預埋我好喎!
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-12-19 16:59:52 |顯示全部樓層
我唔打牌架,會腰骨痛
回復

cross 發表於 2009-12-19 17:22:30 |顯示全部樓層
做ii
夠好玩未=.=
回復

oneonewe 發表於 2009-12-19 17:52:12 |顯示全部樓層
做ii
夠好玩未=.=
cross 發表於 2009-12-19 17:22

what is ii??
回復

cross 發表於 2009-12-19 18:54:00 |顯示全部樓層
回復 11# oneonewe

非法入境者
回復

oneonewe 發表於 2009-12-19 18:59:36 |顯示全部樓層
回復  oneonewe

非法入境者
cross 發表於 2009-12-19 18:54

icic
我報警....
回復

cross 發表於 2009-12-19 19:09:13 |顯示全部樓層
回復 13# oneonewe

告女王禁室培我.
回復

oneonewe 發表於 2009-12-19 19:13:55 |顯示全部樓層
回復  oneonewe

告女王禁室培我.
cross 發表於 2009-12-19 19:09

陪你?
想創你個心o勒~
回復

cross 發表於 2009-12-19 19:37:29 |顯示全部樓層
回復 15# oneonewe

是的女王
回復

jellyfishy 發表於 2009-12-20 18:55:08 |顯示全部樓層
太多野啦.

1. 食自助餐 / 聖誕大餐 -----尋日食左,下星期又食
2.  行尖東看燈飾, 浪漫一番 --前日行 ...
prodorothyhkg 發表於 2009-12-19 16:53

你都食得盡買得盡~ 勁~
唉... 無端端腸胃炎呀~~ 個胃好似個氣球咁, 好痛, 去唔到今日個好happy的美食節目, 又買唔到至愛的蜜糖, 唉...
希望唔好病到過聖誕啦~~add2icon
回復

jack872184 發表於 2009-12-20 18:56:21 |顯示全部樓層
腸胃炎?
Take care ar~
唔會病到過聖誕ar~
休息多D la~
回復

jellyfishy 發表於 2009-12-20 18:59:13 |顯示全部樓層
腸胃炎?
Take care ar~
唔會病到過聖誕ar~
休息多D la~
jack872184 發表於 2009-12-20 18:56

成個下午係咁訓喇... 訓到頭先好口乾, 乾到口打唔開, 才運用意志離開張床去飲水食葯.
唉~ 食還食玩還玩, 大家要小心身體呀~~
回復

jack872184 發表於 2009-12-20 19:01:50 |顯示全部樓層
運用意志離開張床去飲水食葯?
水母大人意志好強ar~
小心身體?
一定一定~
記住休息休息休息休息休息休息休息休息休息休息ar
回復

12下一頁