香港 機場維修中心

作者: 四少 發表于 2009-9-2 00:14:59
1964 16

30/08 Sun 1000~1500 十幾人唱 K ...
之後 1500~1900 又係十幾人入左去 ....
最後係 東昇樓 晚飯, 仲要係有 專車 接送 ...
係 維修中心 接我地 ^ ^ ...
不過, 大家唔好去 東昇樓, 味道真係完完全全 ... 唔掂 ~~~
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=12223

ht333147 發表於 2009-9-2 00:20:13 |顯示全部樓層
四少夢遊?
回復

vivi 發表於 2009-9-2 00:42:02 |顯示全部樓層
師兄你攪咩
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-9-2 01:08:33 |顯示全部樓層
四少夢遊?
ht333147 發表於 2009-9-2 00:20

似啦
回復

avery 發表於 2009-9-2 06:37:47 |顯示全部樓層
發錯咗D唔俾得人見既自拍相 ??
回復

比得大帝 發表於 2009-9-2 09:24:32 |顯示全部樓層
DEL.............
四少 發表於 2009-9-2 00:14

四少, 我點幫你主題分類呀 add3icon
回復

四少 發表於 2009-9-2 23:15:16 |顯示全部樓層
6# Peter

add5icon 俾你地發現左 tim ...
因近日開始用 facebook ...
本以為就咁 high light copy & past 就可以 ...
典知 ... 唔得 ....
咁我又好累 ...
嗚 ....

DEL post 都有 5 個回應 .... add11icon

咁 ... 唔貼唔得 .... pls wait for min ... 我依家編輯 .....
回復

四少 發表於 2009-9-2 23:22:57 |顯示全部樓層

回復

四少 發表於 2009-9-2 23:28:38 |顯示全部樓層

-- 完 -- 多謝點閱 --

19/09 ~ 20/09 有無人想 JOIN 美食旅行社 的 台山 下川島 純玩團 (團費約 $700 已包導遊費)? 我已有 7 位朋友落實去, 2男5女, 想找多3位就可一圍枱 ... 方便加餸 ....
回復

vivi 發表於 2009-9-2 23:30:20 |顯示全部樓層
有大口仔嘅
回復

avery 發表於 2009-9-2 23:31:34 |顯示全部樓層

嘩 ~ 人頭扮芋頭禾 ~~
回復

vivi 發表於 2009-9-2 23:32:45 |顯示全部樓層
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs175.snc1/6572_119148914610_691369610_2374647_8265948_n.jpg

avery 發表於 2009-9-2 23:31

但係....我覺得呢張.....好有"FEEL"喎
回復

四少 發表於 2009-9-3 00:23:13 |顯示全部樓層
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs175.snc1/6572_119148914610_691369610_2374647_8265948_n.jpg

avery 發表於 2009-9-2 23:31

島黎嫁 .....
回復

走得慢 發表於 2009-9-3 01:01:13 |顯示全部樓層

初看以為月落相。
你的wb技術很好呢。

第一次見這類型的相,好有周星x的電影味道。
回復

jellyfishy 發表於 2009-9-4 08:01:51 |顯示全部樓層
6# Peter

add5icon 俾你地發現左 tim ...
因近日開始用 facebook ...
本以為就咁 high light copy & past 就可以 ...
典知 ... 唔得 ....
咁我又好累 ...
嗚 ....

DEL post 都有 5 個回應 .... add11icon

咁 . ...
四少 發表於 2009-9-2 23:15

睇你第一個貼, 已經想問你係咪貼錯位.
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-9-4 13:04:54 |顯示全部樓層
四少,機場維修中心點去架?
回復

四少 發表於 2009-9-5 17:46:17 |顯示全部樓層
四少,機場維修中心點去架?
虛宿寶瓶 發表於 2009-9-4 13:04

東涌 搭 城巴 S52 到總站 (同位置有兩個站, 要坐 "維修中心" 果個, 逸東村 唔岩)
下車後, 往後步行 .... 去到你一定知, 因為行車時將到總站, 會途經上述影日落位置.

我有活動 ....
19/09 情迷 "東方夏威夷" - 台山 下川島
http://www.hkcities.com/forum/viewthread.php?tid=19665
回復