金寶唔見左呀 ! - 超嬲奶奶同佢 3 個不知所謂既麻雀腳 !

作者: carlo 發表于 2009-7-1 05:31:52
3809 28
prodorothyhkg 發表於 2009-7-7 12:41:02 |顯示全部樓層
carlo, 見到你搵得番金寶, 好喇, 安樂晒, 俾我係你都會用掃把fe班xx出街.
希望你救出狗狗後, 可以下到火啦. 家下順便幫你xx 左d 火氣語言, 唔好意思, 文章始終文雅d好. 希望諒解. ...
jellyfishy 發表於 2009-7-1 11:12

真係好多 x 喎
回復

roykatbb 發表於 2009-7-7 13:07:35 |顯示全部樓層
最憎人打麻雀~仲要一路打一路煲煙~話打開唔打隻手好痕~add1icon
回復

八王爺 發表於 2009-7-7 13:26:05 |顯示全部樓層
雞毛扫 扫奶奶啲麻雀腳.... 係你先夠胆! 給你一個字「勁」!
回復

carlo 發表於 2009-7-7 13:51:37 |顯示全部樓層
好在搵得返, 駭死主人同狗仔囉, 金寶好慘呀, 有冇同佢植晶片呀?
irishuen 發表於 2009-7-7 09:37

佢本身係 DOG ONE LIFE 已經有晶片 , 第 2 日已經接番佢 , 晶片亦都改左名 ,  THX
回復

carlo 發表於 2009-7-7 13:52:29 |顯示全部樓層
真係好多 x 喎
prodorothyhkg 發表於 2009-7-7 12:41

SORRY 呀 !  我 EQ 唔好 , 當時真係好嬲呀 !
回復

carlo 發表於 2009-7-7 13:53:29 |顯示全部樓層
最憎人打麻雀~仲要一路打一路煲煙~話打開唔打隻手好痕~add1icon
roykatbb 發表於 2009-7-7 13:07

我都好怕 , 其實佢地 比  2-3 百 出去打好過呢 !
回復

carlo 發表於 2009-7-7 13:55:54 |顯示全部樓層
雞毛扫 扫奶奶啲麻雀腳.... 係你先夠胆! 給你一個字「勁」!
八王爺 發表於 2009-7-7 13:26

我都唔想 , 自問 EQ 低 , 當時真係控制唔到 , 我由 8 點幾叫佢地走 , 走到 11 點幾都唔走 , 仲要串串貢 , 真係人到癲啦 !   唔好意思 - 失禮晒 !
回復

roykatbb 發表於 2009-7-7 14:01:53 |顯示全部樓層
同我媽打麻雀果d唔係親戚就係街坊~我點敢出聲~但係真係好噪~想靜靜地睇下書都唔得~打完d麻雀仲黏滿老泥要我清潔~都唔知邊條粉腸發明麻雀~add9icon
回復

carlo 發表於 2009-7-7 14:36:51 |顯示全部樓層
同我媽打麻雀果d唔係親戚就係街坊~我點敢出聲~但係真係好噪~想靜靜地睇下書都唔得~打完d麻雀仲黏滿老泥要我清潔~都唔知邊條粉腸發明麻雀~add9icon
roykatbb 發表於 2009-7-7 14:01

我覺得打唔緊要 , 唔好煩到人 LAW !  煩到人打黎做咩呀 !
回復