交換AV 修葉

作者: chudaicheung 發表于 2009-6-29 08:09:45
1318 9

交換物品: av修葉, 想換我沒有的(半迷你或迷你)av葉  或 3張1.40郵票
交收方法 : 郵寄.  花友請寄上貼有 $1.4 郵票的回郵信封及小硬膠盒
                   (tic-tac盒size就okay)
              交換修葉的花友請先寄出, 收到後會寄回 (回郵由我支付).

注意事項:
1. 曾經分享過給我的人無條件分享。
2. 接受交換者請登記後pm我取地址,信封面請註明申請物品名稱
3. 花友如未能於登記後一星期內寄出回郵,即當自動棄權。
4. 如因郵寄有誤做成任何損失,本人恕不負責。

在這排隊:
Flower Child 修葉 (無後補)
1.
2.
eliho 發表於 2009-6-29 22:00:50 |顯示全部樓層
我想要Hawaiian Trail 修葉(老葉),可惜我的郵票全部都貼晒信封了!!!!
回復

tongtony 發表於 2009-6-29 22:04:47 |顯示全部樓層
Hawaiian Trail 是十字花,閣下是否明白,如果用插葉繁殖,是不能長出十字花的.
回復

eliho 發表於 2009-6-29 22:07:16 |顯示全部樓層
Hawaiian Trail 是十字花,閣下是否明白,如果用插葉繁殖,是不能長出十字花的.
tongtony 發表於 2009-6-29 22:04

我知道!!!
好想知道出唔到十字花,會出咩花??
回復

tongtony 發表於 2009-6-29 22:18:20 |顯示全部樓層
我知道!!!
好想知道出唔到十字花,會出咩花??
eliho 發表於 2009-6-29 22:07

會出唔知咩野花!!!!!!!!!!!add3icon
回復

chudaicheung 發表於 2009-6-29 22:58:41 |顯示全部樓層
3# tongtony

我知十字花唔可以用修葉插, 但係就唔知原來我呢隻係十字花...我都係上年插修葉的, 仲未開(野)花.
係我大意, 所以會delete這隻~
回復

chudaicheung 發表於 2009-6-30 00:06:24 |顯示全部樓層
2# eliho

eliho, 你曾經分享過葉子俾我, 當然係優先加無條件啦. 可惜我無十字花可以share....
回復

eliho 發表於 2009-6-30 10:15:14 |顯示全部樓層
2# eliho

eliho, 你曾經分享過葉子俾我, 當然係優先加無條件啦. 可惜我無十字花可以share....
chudaicheung 發表於 2009-6-30 00:06

原來係咁!!!
咁唔緊要喇!!!
好想睇下你棵野開花時個樣!!!
回復

chudaicheung 發表於 2009-7-1 10:58:46 |顯示全部樓層
無問題, 開花話你知~
回復

chudaicheung 發表於 2009-7-4 11:53:48 |顯示全部樓層
唔好意思, 推一推先~add10icon
回復