交換/分享AV (完)

作者: chudaicheung 發表于 2009-6-24 08:33:05
1479 11

分享/交換物品: av修葉, 想換我沒有的av (半迷你或迷你) or 小天鵝小苗
份數: 如下
交收方法 : 郵寄.  花友請寄上貼有 $1.4 郵票的回郵信封及小硬盒
                   (小盒 size 請勿大過 : 5cm x 7m x 1.5cm)
              交換的花友請先寄出, 收到後會寄回 (回郵由我支付).

注意事項:
1.        如果無得交換也可以接受分享,分享者每人最多只可選擇2種葉
2.        接受分享者請即時pm我取地址,信封面請注明申請物品名稱
3.        花友如未能於登記後一星期內寄出回郵,即當自動棄權。
4.        葉片送出與否,本人有最後之決定權。
5.        如因郵寄有誤做成任何損失,本人恕不負責。

在這排隊:
A35
1. jycckcck (29/6寄出)
2.chichi (29/6寄出)

1. jycckcck (29/6寄出)
2.chichi (29/6寄出)

無名AV (半迷你, 紫花白邊)
1.YLEE (6/7 寄出)
2.HYACINTH (30/6寄出)
P1200015 (Small).JPG
jycckcck 發表於 2009-6-24 11:54:10 |顯示全部樓層

A35
1. jycckcck (thanks)
2.

2.

無名AV (半迷你, 紫色花)
1.
2.

回復

chichi 發表於 2009-6-24 12:13:12 |顯示全部樓層
A35
2.chichi (thanks )

2.chichi (thanks)

1.
2.
回復

chudaicheung 發表於 2009-6-27 00:08:14 |顯示全部樓層
chichi, 我收到你的回郵.  個紙盒太軟了, 我驚片葉會在寄件途中給壓扁, 等我睇下有無好一點的盒再把葉子寄出吧, 實在唔想浪費了片葉.
回復

ylee 發表於 2009-6-27 12:29:27 |顯示全部樓層
1.YLEE (thx)
2.
回復

chichi 發表於 2009-6-27 12:46:28 |顯示全部樓層
4# chudaicheung

謝謝,真係唔夠哂。thx
下次我會醒目 ....heehee
回復

chudaicheung 發表於 2009-6-27 13:50:05 |顯示全部樓層
6# chichi

無所謂, 我都唔可以保証葉子寄到俾你無事, 都係盡人事...呵呵
星期一會寄出的了.
回復

chichi 發表於 2009-7-1 00:34:54 |顯示全部樓層
已經收到了,謝謝。
回復

chudaicheung 發表於 2009-7-1 11:10:20 |顯示全部樓層
9# chichi

咁快收到? 真好~
回復

jycckcck 發表於 2009-7-22 22:02:16 |顯示全部樓層
葉子收到了, THANKS
回復

chudaicheung 發表於 2009-7-23 19:12:58 |顯示全部樓層
11# jycckcck

真好. 如果再寄失, 我一定會blacklist咗o個個郵筒 add7icon
回復

chudaicheung 發表於 2009-7-29 20:34:15 |顯示全部樓層
jycckcck, 我今日剛收到第一次寄俾你的葉, 郵件退了回來, 印了 "Unclaimed - return to sender".  睇嚟我唔駛blacklist個郵筒了.
回復