返回列表 發新帖

苦苣苔科植物種子與小苗義賣 ((活動結束))

關閉 [複製鏈接]
作者: soniamok 發表于 2007-11-20 21:48:51
16066 50
lammanfung 發表於 2007-11-23 10:12:42 |顯示全部樓層
原帖由 粉葛 於 2007-11-23 10:01 發表
我係新手 , 第一次 Bid 花 ~
想問 , 我訂左花後 , 什麼叫 " pm " ??? 係咪要先過左數去 a/c ~
但又無 a/c no. 點過數 ????
之後再約交收時間/地點先取貨 , 對嗎 ??? ...

PM 就是使用這個論壇的短消息功能。其他的問題,請看清楚這一次義賣的開頭說明。
回復

heiheimama 發表於 2007-11-23 10:46:59 |顯示全部樓層
想問 , 我訂左花後 , 什麼叫 " pm " ??? 係咪要先過左數去 a/c ~

Sonia應該已經pm左你俾戶口號碼,我今早都俾左錢.如果你收唔到,發短訊俾Sonia問下,唔駛擔心,大家都會幫你.
回復

粉葛 發表於 2007-11-23 11:38:21 |顯示全部樓層
我收到 PM 啦 , 謝謝你的幫忙&提點 ~
回復

orchids 發表於 2007-11-23 11:43:45 |顯示全部樓層
想請問:可唔可以取消所有sinn.Laura種子的定購,因為我以為買唔到小苗就買種子,點知小苗同種子都買晒,如果可以的話我是否要自己在交易狀態裏,按取消此次交易,但如果不可以的話,我會照樣付款的,是否會pm account number 給我,我現在還未收到account number .
回復

peeseela 發表於 2007-11-23 12:14:03 |顯示全部樓層
我冇收到SONIA的PM我戶口號碼,
我係見到有個貼,
標題:義賣入賬戶口
銀行戶口:XXXX
戶口號碼: XXXX
各人所須付的金額, 請查看
XXXXXXX
回復

noel 發表於 2007-11-23 12:52:16 |顯示全部樓層

PM = private message 即係短消息
付款方法係,當確定競投成功,版主會發一個短消息給你,內容包含銀行帳號等資料,
付款之後請保留入數紙!  以傳真或email給版主作最後確認。  

一切順利的話,捐贈人會於日內與買家聯絡交收地點同時間。

因為エ夫繁多,而sonia 亦是上班一族,故此請大家稍等一下~  最後亦多謝各位支持。
回復

noel 發表於 2007-11-23 12:53:54 |顯示全部樓層
原帖由 peeseela 於 2007-11-23 12:14 發表
我冇收到SONIA的PM我戶口號碼,
我係見到有個貼,
標題:義賣入賬戶口
銀行戶口:XXXX
戶口號碼: XXXX
各人所須付的金額, 請查看
XXXXXXX

可能急中有錯,請稍等   n_n
回復

soniamok 發表於 2007-11-24 00:07:36 |顯示全部樓層
原帖由 orchids 於 2007-11-23 11:43 發表
想請問:可唔可以取消所有sinn.Laura種子的定購,因為我以為買唔到小苗就買種子,點知小苗同種子都買晒,如果可以的話我是否要自己在交易狀態裏,按取消此次交易,但如果不可以的話,我會照樣付款的,是否會pm account numbe ...

OK, 可以取消sinn.Laura種子
回復

lolo 發表於 2007-11-24 00:17:13 |顯示全部樓層
賣唔晒?!  
回復

sel 發表於 2007-11-24 00:38:28 |顯示全部樓層
原帖由 soniamok 於 2007-11-24 00:07 發表

OK, 可以取消sinn.Laura種子

MAY I BUY THEM? I WANT sinn.Laura種子, I HAVE COMPLETED THE PURCHASE PAGE LA

回復

chankali 發表於 2007-11-24 01:34:09 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2007-11-23 09:34 發表

和lammanfung同一問題, 今早已過數, 但無法確認'我已付款'.

我都係只一項做到,其它都係話商品不足及未付款
回復