無天理

作者: gege188 發表于 2009-6-10 17:05:58
1627 6
prodorothyhkg 發表於 2009-6-10 17:39:17 |顯示全部樓層
有冇攪錯呀,剪左人條脷都有
回復

carlo 發表於 2009-6-10 17:45:05 |顯示全部樓層
呢件事狗主不盡不實 , 唔好比人利用
回復

gege188 發表於 2009-6-11 11:51:51 |顯示全部樓層
carlo..我唔明呀

如果係我..我會打999囉...9秒9同佢去睇E生..

不過隻隻狗美容個時都好緊張GA啦(我估).阿GE仔比人CUT甲個陣都好驚..仲會咬人..
有次去一間唔熟既寵物店CUT..個姐姐抱佢出黎同我講..你隻狗有攻擊性喎
而家我搵個間寵物店係比我企係旁邊睇住GA..咁...起碼唔怕人地打我隻仔麻..
回復

carlo 發表於 2009-6-11 15:51:25 |顯示全部樓層
我無見到件事發生 , 不過如果接隻狗時咁大件事 , 一定唔會止到血架 !  一定要去 VET 度電架 !

我睇到封信仲有一PART 係個狗主無 POST 出黎既 !

http://hk.myblog.yahoo.com/pawpalacestaff/article?mid=11
回復

gege188 發表於 2009-6-11 16:04:23 |顯示全部樓層
我無見到件事發生 , 不過如果接隻狗時咁大件事 , 一定唔會止到血架 !  一定要去 VET 度電架 !

我睇到封信仲有一PART 係個狗主無 POST 出黎既 !

http://hk.myblog.yahoo.com/pawpalacestaff/article?mid=11 ...
carlo 發表於 2009-6-11 15:51

嘩...我睇下先~~~

不過真係好恐怖.....
回復

gege188 發表於 2009-6-11 16:19:25 |顯示全部樓層
睇左啦..其實呢間野GROOMING好似係有拍片GA..
拎返出黎比大家睇未得囉.
回復