ge仔之望鏡頭~笑~

作者: gege188 发表于 2010-7-18 21:14:18
2012 11
其實佢一d都唔enjoy既..不過唔知點解仲識笑

評分

查看全部評分

corina 發表於 2010-7-19 11:32:35 |顯示全部樓層
唔enjoy?但係佢真係笑得好開心喎~add4icon
claudiatang 發表於 2010-7-19 13:39:39 |顯示全部樓層
泡在水中涼快得很呀...........當然笑啦﹗
hellokitty_971 發表於 2010-7-19 15:19:07 |顯示全部樓層
GE豬仔
GMT+8 發表於 2010-7-19 16:00:55 |顯示全部樓層
佢一定係以為你過去扶佢上水, 所以對住你笑
carlo 發表於 2010-7-21 20:23:18 |顯示全部樓層

好開心呀 !  我都成日去 PET MAX 架 ! 下次留意吓 GE 仔先 !

妳睇睇 http://hk.myblog.yahoo.com/carlong2002/article?mid=66117
actf1bb 發表於 2010-8-2 07:43:48 |顯示全部樓層
[url][/url]佢地早咩唔上水....
fanhoiyiu 發表於 2010-8-4 02:02:05 |顯示全部樓層
治治笑得好開心喎
唔enjoy都唔討厭啦
金盞花 發表於 2010-8-4 17:06:17 |顯示全部樓層
未落水見到就話唔好   俾佢落到水咁好玩又涼快就知係好野  要佢上番嚟就話唔制啦add13icon
gege188 發表於 2010-8-6 15:13:52 |顯示全部樓層
ge仔要出黎個樣係咁ga
carlo 發表於 2010-8-17 03:44:48 |顯示全部樓層
下次約埋一齊玩游水呀 !

[img][/img] PET POODLE NEPTUNE PETMAX 游水.jpg PET POODLE NEPTUNE PETMAX 游水 2.jpg PET POODLE NEPTUNE PETMAX 游水 3.jpg PET POODLE NEPTUNE PETMAX 游水 4.jpg PET PETMAX DOG ONE LIFE 比熊 剪毛 2.jpg PET PETMAX DOG ONE LIFE 比熊 剪毛 3.jpg PET 波斯貓 小雪 5 DOG ONE LIFE 剪毛 4.jpg
gege188 發表於 2010-8-17 14:41:11 |顯示全部樓層
我上個星期都有去呀..不過就無swimming..