Sinn. Chippewa Belle 及 sinn. Mighty Mouse(完)

作者: irishuen 發表于 2009-6-5 14:24:04
1379 10

名稱: Sinn. Chippewa Belle 及 sinn. Mighty Mouse

數量: 共4份, 每份1小苗

Sinn. Chippewa Belle (由種子種出) 交換:任何重瓣迷岩, 不論大小, 枝節亦可, (可相議)

Sinn. Mighty Mouse 成株一棵已有花冧, (沒有了)

交收方法:只可面交, 不設郵寄
             地點: 屯門, 元朗, 天水圍, 銅鑼灣(6月16日或後), 太子可相議

花照:http://www.bugira.ru/katalog/html/file1538_1.html

冇人交換, 完了~

1.只接受2009年1月1日前登記之花友申請
2.請申請的人考慮清楚才申請, 本人未見過開花樣, 種子是買回來的, 如介意者請勿申請。
3.收到後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
4.送出與否,本人有最後之決定權。

右下角為Sinn. Mighty Mouse

右下角為Sinn. Mighty Mouse

Sinn. Chippewa Belle

kate_ee 發表於 2009-6-5 22:55:12 |顯示全部樓層
d 花名好得意....但我唔合格...
回復

Steven 發表於 2009-6-5 23:07:03 |顯示全部樓層
我係住天水圍既...
係元朗讀書,
岩岩開始,
唔知可唔可以申請,
但我冇咩可以交換
回復

oneonewe 發表於 2009-6-5 23:08:08 |顯示全部樓層

想要Sinn. Mighty Mouse
使唔使交換??
回復

irishuen 發表於 2009-6-6 00:05:37 |顯示全部樓層
想要Sinn. Mighty Mouse
使唔使交換??
oneonewe 發表於 2009-6-5 23:08

如果有野交換就最好啦
(冇都得既, only for you!)
回復

oneonewe 發表於 2009-6-6 01:23:35 |顯示全部樓層
如果有野交換就最好啦
(冇都得既, only for you!)
irishuen 發表於 2009-6-6 00:05

回復

irishuen 發表於 2009-6-6 08:02:57 |顯示全部樓層
唔好意思以上2位, 此花花我想用來交換, 因為我自己都好唔捨得架
回復

Steven 發表於 2009-6-6 16:25:30 |顯示全部樓層
係唔係即係唔可以???
回復

oneonewe 發表於 2009-6-6 16:39:10 |顯示全部樓層
收到了
多謝哂 add6icon
回復

kate_ee 發表於 2009-6-6 21:36:02 |顯示全部樓層
唔好意思以上2位, 此花花我想用來交換, 因為我自己都好唔捨得架
irishuen 發表於 2009-6-6 08:02

IRIS, 不如你直接講你大約想要咩,等 d 新手都有個方向去諗, 用咩交換啦~~
回復

irishuen 發表於 2009-6-6 23:06:43 |顯示全部樓層
IRIS, 不如你直接講你大約想要咩,等 d 新手都有個方向去諗, 用咩交換啦~~
kate_ee 發表於 2009-6-6 21:36

我上面都講左~

交換:任何重瓣迷岩, 不論大小, 枝節亦可, (可相議)

至於單瓣的迷岩, 我想換d 特別d 既迷岩, 或同等價值的迷岩

主要想睇下有咩可以換, 想收集多些不同的品種
回復