投訴會員 yesmk 及 sh1e9soeg

作者: Exodus 發表于 2009-5-31 06:17:28
2035 5

yesmk於蘭科植物, 香草園, 旅遊攝影等板塊大量張貼未經版權同意的圖文並不註明出處,
而且阻礙版面閱讀。

另外sh1e9soeg張貼大量廣告。
cotychan 發表於 2009-6-1 01:03:51 |顯示全部樓層
yesmk已經發咗30幾個未經版權同意的圖文並不註明出處既POST,已有版主要求佢註明轉貼出處,但佢仍然都係咁樣出POST,我覺得有必要禁佢言!
回復

孖吉 發表於 2009-6-1 01:22:29 |顯示全部樓層
yesmk已經發咗30幾個未經版權同意的圖文並不註明出處既POST,已有版主要求佢註明轉貼出處,但佢仍然都係咁樣出POST,我覺得有必要禁佢言! ...
cotychan 發表於 2009-6-1 01:03

yesmk(UID: 8699)
個人網站:        http://www.yesmk.com
Yahoo:        [email protected]

Delete 佢個 account 啦,佢o既個人 web page 係間叫 yesmk o既網上商店,佢根本上佢唔係以個人身份上黎o既 ~
回復

minmin 發表於 2009-6-1 02:21:00 |顯示全部樓層
已禁止訪問和刪除所有相關的貼文,謝謝!
回復

eliho 發表於 2009-6-4 21:47:03 |顯示全部樓層
回復

sammy 發表於 2009-6-4 21:52:29 |顯示全部樓層
我提議: 大家一齊發送消息"問候"呢班濫發廣告的賤人
回復