交功課.to tongtony,sisterpig,workingbee,紫草,flower,SAMUELICE,jo_jo

作者: gege188 發表于 2009-5-24 14:53:58
880 6
唔好意思呀..而家先交功課..

tongtony,你送既大天鵝小朋友..我仲未同佢換大D既盤佢就開花啦!
不過有塊葉比我整黃左...

SISTERPIG,你第一次送既小苗而家咁

不過.......我種死左一塊無名同LITTLE RICK呀..其他D都OK放左係公司到,遲D影比你睇

workingbee,你既小苗安全回家同換左盤,仲在生

紫草,你送既225換左盤啦..琴日D十字都仲在生..有棵又開多左朵花TIM呀! (好彩未死)
比你望下

FLOWER..你送既苗都仲在生

jo_jo..你送比我個2棵..1棵422就快有花睇(開左花再影比你睇呀)
但係一棵好似菜咁

SAMUELICE..你送既c88仲未死得.不過我覺得我種得唔好.
jo_jo 發表於 2009-5-24 17:15:51 |顯示全部樓層
good jobadd6icon
回復

SAMUELICE 發表於 2009-5-25 01:06:53 |顯示全部樓層
唔好意思呀..而家先交功課..

tongtony,你送既大天鵝小朋友..我仲未同佢換大D既盤佢就開花啦!
不過有塊葉比我整黃左...

SISTERPIG,你第一 ...
gege188 發表於 2009-5-24 14:53

唔係呀...你盆C88都種得好好 po....係葉葉少左d 斑者.....
不過夏天到啦....少d斑為妙啦.....
回復

紫草 發表於 2009-5-25 10:23:27 |顯示全部樓層

恭喜!恭喜!
呢盆..都開咗個花啦!add7icon
希望225快高長大啦!
回復

tongtony 發表於 2009-5-25 19:02:53 |顯示全部樓層
唔係呀...都種得好好 po....係葉葉少左d 斑者.....
不過夏天到啦....少d斑為妙啦.....
SAMUELICE 發表於 2009-5-25 01:06

成績不錯,遲些可以看見(雙天鵝)了,妳盆225好靚呀有紫色噴點,正.
回復

tongtony 發表於 2009-5-25 19:03:30 |顯示全部樓層
成績不錯,遲些可以看見(雙天鵝)了,妳盆225好靚呀有紫色噴點,正.
回復

flower 發表於 2009-5-25 22:06:39 |顯示全部樓層
小苗快高長大, 加油 !
回復