關於AV版花展基金一問

作者: 雍正 發表于 2009-5-10 16:59:14
5273 36
關於George辭職一帖起計,由2月10號到5月10號呢個期間,AV版個花展基金點解minmin 仲未出黎交代既,
佢話唔好係以下呢個post提出問題,所以我先重新出帖問問
http://hkplants.com/thread-26653-1-1.html
版主和基金一事,會日內交代,請勿在此提出問題!

在下只想了解呢件事,請minmin勿見怪
minmin 發表於 2009-5-10 18:25:43 |顯示全部樓層
不見怪,基金一事,GEORGE己把基金使用權交回給我,而如何使用基金,是需要一齊討論,我六月會作出一個公開討論,謝謝!
回復

雍正 發表於 2009-6-29 01:13:20 |顯示全部樓層
不見怪,基金一事,GEORGE己把基金使用權交回給我,而如何使用基金,是需要一齊討論,我六月會作出一個公開討論,謝謝!
minmin 發表於 2009-5-10 06:25 PM

已經六月尾,請問minmin可以出一個公開討論未
回復

Fleur 發表於 2009-6-29 01:57:27 |顯示全部樓層
應該交待吓嘅...
回復

minmin 發表於 2009-6-30 13:08:02 |顯示全部樓層
知道,日後交待!
回復

Exodus 發表於 2009-7-3 23:59:15 |顯示全部樓層
請問日後係幾時?
回復

avery 發表於 2009-7-4 07:26:39 |顯示全部樓層

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

乜袋左落袋既野仲可以嘔番出黎 ??!

回復

minmin 發表於 2009-7-4 10:22:49 |顯示全部樓層
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

乜袋左落袋既野仲可以嘔番出黎 ??!

avery 發表於 2009-7-4 07:26

你講野可唔可以唔好咁過份.
我做野係慢,但係你點可以就咁話我私吞!
你咁講,簡直把莫需有的罪加給我.
回復

avery 發表於 2009-7-4 13:17:43 |顯示全部樓層
咦 ~ 有人對號入座 ~~ HAHA ~

即使係話你, "莫需有" 我都係跟你學架咋 ~ 唔算過份吖 ~ 除非你都覺得自己過份囉 ~ 咁你 SAY SORRY 囉 ~ 我可以考慮唔再 "莫需有" 你 ~
回復

Exodus 發表於 2009-7-4 13:17:52 |顯示全部樓層
咁而家果舊錢唔係係你度, 咁唔通俾左我

一件咁小既事搞咁耐, 好難唔引人聯想
呢個世界有好多莫須有的, 諗野唔好咁天真
我都俾你果d好朋友安插唔少莫須有, 唔通我日日潑婦罵街
你與其發嬲回佢呢句咁無聊既說話, 不如講點做, 唔好廢話.
回復

maggielawkm 發表於 2009-7-4 21:48:15 |顯示全部樓層
咁即係點呀~ 等咩呀 ?
我唔明??!!add3icon
回復

比得大帝 發表於 2009-7-4 23:32:04 |顯示全部樓層
我諗畢錢有限啫, 我相信simon唔會區區小數出賣自己嘅名聲, 我地都知simon剛出完trip, 大家俾d時間simon罷
回復

minmin 發表於 2009-7-5 00:07:32 |顯示全部樓層
我諗畢錢有限啫, 我相信simon唔會區區小數出賣自己嘅名聲, 我地都知simon剛出完trip, 大家俾d時間simon罷
Peter 發表於 2009-7-4 23:32

的確,出完TRIP後有很多野忙.
基金下星期給大家投票用途!
回復

minmin 發表於 2009-7-5 00:10:47 |顯示全部樓層
咁而家果舊錢唔係係你度, 咁唔通俾左我

一件咁小既事搞咁耐, 好難唔引人聯想
呢個世界有好多莫須有的, 諗野唔好咁天真
我都俾你果d好朋友安插唔少莫須有, 唔通我日日潑婦罵街
你與其發嬲回佢呢句咁無聊既說話, 不 ...
Exodus 發表於 2009-7-4 13:17

我諗既野絶對冇你的複雜性.
而你所講的"果d好朋友",請你解釋係咩人,你同人地的不和,點解關我事?
回復

minmin 發表於 2009-7-5 00:11:13 |顯示全部樓層
咁即係點呀~ 等咩呀 ?
我唔明??!!add3icon
maggielawkm 發表於 2009-7-4 21:48

其實係我呢排都好忙,抱歉!!
回復

jellyfishy 發表於 2009-7-5 00:21:07 |顯示全部樓層
各位花友, 呢幾個月minmin的確很忙, 我們版主不時都會收到他的內部訊息, 話佢有事要行開一陣, 幾天至十幾天不等, 叫我地版主好好睇住個場.
希望各位花友俾多一點時間minmin處理基金一事. 當然, 若跟到時間表的話, 大家會很安心, 可惜各版主都是義務身份, 各人一樣要顧工作/家庭/學業/情人, 有時遲了回覆, 或誤了版務, 僅此說對不起, 希望各位忍耐包涵.
回復

avery 發表於 2009-7-5 10:27:16 |顯示全部樓層
請你解釋係咩人,你同人地的不和,點解關我事?
minmin 發表於 2009-7-5 00:10

你係至好講呀 ~ 人地講多兩句你唔啱聽咪又使橫手 ~

因這貼文部分回覆內容和主題不相關,而且帶有是非成份.再次講聲,任何是非和其它網的內容,都不歡迎在此評論.
不相關的內容會在零晨刪除,特此通告!
minmin 發表於 2009-7-3 21:35

是非 定係 事實, "莫須有" 啫 ~ 既然咩都你話點就點, 咁就咪定咁多板規, 然後選擇性睇人黎執行, 扮哂民主咁虛偽啦 ~

"和主題不相關" ?!  "不相關" 就要 delete ??!

唔係話你好唔得閒咩 ??!  你咁得閒做網絡警察定埋D不知所謂既規矩自我審查, 不如諗下個花展基金點 settle 好過啦 ~ 你而家講呢D野都 "和主題不相關" 啦 ~ 照你咁講不如自盡 ~
回復

minmin 發表於 2009-7-5 12:00:35 |顯示全部樓層
作為這論壇的壇主,我需要說清幾點!
咩叫使橫手?當有任何花友投訴,我作為管理員當然需要了解事情,你所講使橫手係咪都係把POST DELETE?咁如果主觀說出的事,而當時人又覺得有問題,在未能證明的情況下,刪除有咩問題呢?我一向反對任何是非的討論.如果我都沒有呢個權利,咁我做管理員做咩呢?

把不相關的回貼刪除都有問題?作為一個貼文,本以問題和技巧討論為主,但如果下面的大部分回覆都是討論八掛,是非.咁對發貼文者有咩幫助,也不是他的原意.另外我刪除貼文,都會先在回覆中講明,咁樣都有問題?

扮民主虛偽?呢個係你覺得,我唔講啦.
回復

maggielawkm 發表於 2009-7-5 12:18:23 |顯示全部樓層
其實係我呢排都好忙,抱歉!!
minmin 發表於 5-7-2009 00:11

噢~~ 唔緊要~ 交代聲的話大家都會理解的~ THANKS
回復

avery 發表於 2009-7-5 12:55:18 |顯示全部樓層

管理員閣下真痴呆定假失憶呢 ??!

到今時今日你仲以為係我一個人針對你呀 ??! 就好似你以為淨係我一個人因為私人恩怨唔老黎 REX 呀 ??! 你一日到黑扮聾扮盲要扮到幾時呀 ??

你失憶我提你:

http://www.hkplants.com/viewthre ... &extra=page%3D1
http://www.hkplants.com/viewthre ... &extra=page%3D4
http://www.hkplants.com/thread-22544-1-52.html (所需閱讀權限 40)
http://www.hkplants.com/thread-19127-1-6.html
http://www.hkplants.com/thread-33529-1-3.html

"主觀說出的事,而當時人又覺得有問題,在未能證明的情況下,刪除有咩問題呢" 當然冇問題 ~

可惜管理員閣下選擇性操作果度衰格呢 ~ 抹黑誹謗粗口乜都齊咪仲响度獻世 ~

http://www.hkplants.com/thread-21447-1-6.html

假民主定真虛偽 明眼人自己有判斷力 ~ 我仲記得你親口話 "唔想阿行你坐大" ~ 咩叫坐大 ?! 冇道理既我點講都冇用, 我講野唔係你呢D主觀小家既人可以理解 ~ 返去繼續做你既阿Q駝鳥啦 ~
回復

12下一頁