George即日起請辭版主一職

作者: minmin 發表于 2009-2-10 00:33:46
8080 40
經過和George前版主的溝通和相談,George最終決定請辭園藝館的所有職務.

我相信大部分花友都和我一樣感到十分惋惜和懷念. George版主這五年來一直領導我們,帶我們進入一個友善的討論園地.而且更舉行香港園藝館紫羅蘭展把不同的AV花友聚在一起,令到大家更感融洽.一連四屆的花展,各花友都獲益良多,口碑一致!

在版主的推動下,園藝館成為很多紫羅蘭的新花友的一個學習地方,也是一眾資深花友的進修學堂.而且他以盡心盡力的態度幫助花友解決問題,和處理論壇的大小事務,令到園藝館有一個平衡的發展.也因為George的用心,相信這幾年來都給他帶來不小壓力,但他還是以不放棄的心態繼續為大家管理這個論壇.但是他也要為自己的生活和學業作打算,在這期間的學習和組莊活動令到他忙得不可開交,再沒太多時間在論壇中.再者也因為我們太依賴GEORGE了,任何大小事務都要找他,所以令到他的時間再也分配不來.當然也因為有不愉快的是非,所以他決定了暫時退出種植.

當然我會尊重George的決定,我在此十分感謝這些年來的支持和鼓勵,這論壇的維持,George的功勞實在功不可沒!希望日後可以再有合作的機會!

版主和基金一事,會日內交代,請勿在此提出問題!
如果大家有任何說話對George的講,歡迎大家在這發表,我會把大家的說話轉述給他!!
虛宿寶瓶 發表於 2009-2-10 00:49:08 |顯示全部樓層
真係好可惜,但都必須面對現實,G大實在分唔到身管理 AV 版!希望G大有時間多 D 番黎同我地交流、傾計!佢永遠都係我地心目中o既G大啊!
回復

Monse 發表於 2009-2-10 01:23:44 |顯示全部樓層
雖然覺得可惜(你是一位出色的版主),但都係讀書緊要啲,左治如果你有空咪上吓黎同我地閒聊囉。

希望不久將來在園藝館再見到你。
回復

cck07123 發表於 2009-2-10 09:38:16 |顯示全部樓層
希望GEORGE會再返黎做板主啦
回復

lammanfung 發表於 2009-2-10 09:41:01 |顯示全部樓層
當然是學業為重。這裡都是熱愛種植花友的聚腳地,也期望佐治有時間多點來看一看大家的傑作。
回復

heiheimama 發表於 2009-2-10 10:08:49 |顯示全部樓層
仔!好掛住你啊!俾心機讀書,今年要搵暑期工call我!~
回復

jellyfishy 發表於 2009-2-10 10:32:55 |顯示全部樓層
沒有george做版主, 很可惜~~
得閒番來坐下呀, 要掛住我地呀~~
回復

比得大帝 發表於 2009-2-10 10:33:58 |顯示全部樓層
佐治, 有時間出嚟飲杯茶, 園藝館的事就抛開一邊罷
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-2-10 10:52:23 |顯示全部樓層

係呀,唔做版主都可以吹水架, miss u very much
記得得閒飲茶呀
回復

sukyee0227 發表於 2009-2-10 11:59:19 |顯示全部樓層
G大
祝你早日学成歸來呀!
回復

jellyfishy 發表於 2009-2-10 12:12:26 |顯示全部樓層
祝你平安快樂, 身體健康.
記得得閒就番來吹下水~~
Travis Breeze Brea1.JPG
回復

DorDor 發表於 2009-2-10 13:17:20 |顯示全部樓層
G大真是位出色的版主, 希望他生活愉快, 學進進步!
回復

八王爺 發表於 2009-2-10 13:27:43 |顯示全部樓層
兩岸猿声啼不絕
軽舟已过万重山
回復

goldenretriver 發表於 2009-2-10 16:13:21 |顯示全部樓層
Take care George.......u did a great job!  See/talk to you sometime.....work hard ar!  add10icon
回復

jo_jo 發表於 2009-2-10 19:57:30 |顯示全部樓層
雖然我係新嚟,但係有睇番之前嘅貼,發現 george 真係對 av 好有經驗,覺得好可惜佢辭任版主,希望佢若有時間就上版發吓意見,等我哋見吓,知道其實我吔好 miss 佢。best wishes to george all the time.
回復

avery 發表於 2009-2-10 20:00:56 |顯示全部樓層
George ~ 俾心機加油, 第日揾到$$$ 整番個自己話哂事既網, 唔使寄人籬下做二等公民 ~~~ 支持你 ~~~
回復

Fleur 發表於 2009-2-10 20:40:36 |顯示全部樓層
George ---唔理發生甚麼不開心的事, 無謂人無謂事無必理會, 日後社會上多著這些無聊人呢.  希望你儘快忘掉不快, 就算唔做版主都可以有空回來這個論壇吹吹水呢.Take good care!
回復

江江 發表於 2009-2-10 22:51:35 |顯示全部樓層
G大大...忘不了你的溫柔聲音..保重呀
回復

maplejoe 發表於 2009-2-10 22:55:50 |顯示全部樓層
我都係新黎架!睇左呢度d post,學到唔小野,覺得呀佐治仲好生鬼添,佢冇出現,令人覺得好似唔見左個朋友一樣,點都好!大家都會尊重都要接受佢既決定。而且大學生涯真係好忙,就當係另一個開始吧!從新去更專注努力學業吧!祝你生活愉快!學業進步!
回復

candyafr 發表於 2009-2-10 23:05:55 |顯示全部樓層
George, 多謝你1直以來的付出, 俾心機讀書,好好享受大學生活,努力讀書,加油!
回復

123下一頁