返回列表 發新帖

小時水母

作者: jellyfishy 發表于 2007-11-11 20:49:21
4702 31
八王爺 發表於 2007-11-12 12:24:17 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-11-12 05:12 發表
呢張相之前未 po過出來架.
fonica, 水母大時靚唔靚就... (哈哈... ), 你咁口乖, 一定係童軍.
八王子, 乜你係水母個師兄來架?? 水母中學時都係睇住七號仔個頭喎~ ...

你叫我「師兄」! 太俾面啦!
我老你好多,細女都一年班咯 ~~
回復

水滸女子 發表於 2007-11-12 12:57:32 |顯示全部樓層
有幸都讀過吓書  不過就無水母夠勇氣POST 相  因為幼稚園退休校長 星期六見到面 就叫得出我名 証明N禁多年無走樣 一POST上園藝就比大家認出
回復

GLI 發表於 2007-11-12 19:32:52 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-11-11 23:33 發表
GLI and variable, 你地睇到乜野就知個年份架?點解你地計到個年仔呀? 可唔可以話俾水母知呀?

请删除照片内所有文字,知无
回復

charles604498 發表於 2007-11-12 21:20:44 |顯示全部樓層
原帖由 GLI 於 2007-11-12 19:32 發表

请删除照片内所有文字,知无

而家先刪除照片内所有文字冇用啦,好多人包括我 都己知kim既最大秘密 即係女人最大秘密 GLI講得一開始應刪除照片内所有文字 最致命係知你讀邊間幼稚園 就算唔知道實製年份都大既知你係咩年代人!
相中邊個係你 我同你有過一面之緣,最有可能係第一行右五,加埋你係小時靚靚大比拼"post過出黎張相,如果末見過你依推理你細個頭髮係有分界,所以第三行右六同第一行右五最似你細個!

回復

jellyfishy 發表於 2007-11-13 01:06:58 |顯示全部樓層
嘻~~  水母無你地咁心思細密, 求其執執張相就放上來.
行行你又叻, 咁都知道水母呢d 品種既習性, 水母點會無人要, 但俾人要左之後.... 會被斬件切條....  
所以 charles 大爺, 放番水母落大海啦, 呢隻品種唔好吃架~
回復

cross 發表於 2007-11-13 12:07:43 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-11-13 01:06 發表
嘻~~  水母無你地咁心思細密, 求其執執張相就放上來.
行行你又叻, 咁都知道水母呢d 品種既習性, 水母點會無人要, 但俾人要左之後.... 會被斬件切條....  
所以 charles 大爺, 放番水母落大海啦, 呢隻品種唔 ...

我鐘意食海節
回復

noel 發表於 2007-11-13 12:41:20 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-11-11 20:49 發表
有無諗過, 家人無一個認得你五歲個樣?
有無諗過, 阿媽可以聲大大指住人地個女話係自己個女?
水母自問小時候都唔係好樣衰呀?! 連阿媽都唔認得?

http://i205.photobucket.com/albums/bb283/k ...

kim 個嘜頭唔難認,落晒孖夾咁醒神
我反而有興趣知伯有認錯果位係....
回復

charles604498 發表於 2007-11-14 13:46:14 |顯示全部樓層
kim 、阿行  你地唔好講到我咁殘忍啦 !其實我好有愛心架
回復

小章魚 發表於 2007-11-20 23:55:58 |顯示全部樓層

回復 11# 的帖子

孖夾,,,金漆招牌.咁易認!!!!!嘻嘻
回復

orchids 發表於 2007-11-21 18:42:27 |顯示全部樓層
水母,八王爺原來你地係來自慈雲山,我原本都係慈雲山人,不過十幾年前落咗山,而家成日都重會上山ga!
回復

jellyfishy 發表於 2007-11-22 00:05:09 |顯示全部樓層
孖夾....  用來夾住你... d 觸鬚好唔好?
aiya... 四少都係慈雲山人來架~~ 其實... 呀總蛇頭都係個頭近架~~
回復

八王爺 發表於 2007-11-22 09:12:33 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-11-21 17:05 發表
孖夾....  用來夾住你... d 觸鬚好唔好?
aiya... 四少都係慈雲山人來架~~ 其實... 呀總蛇頭都係個頭近架~~

我背景複杂呀!

出生 牛头角,拜師 慈云山, 行走 西营盤, 長征 欧﹑亞﹑美 各大洲 。
回復