臭 "多" 行山

作者: 四少 發表于 2009-5-1 20:06:01
1673 14

今日最曬的時間同臭 "多" 行到去 觀音山 折返 ... 就係咁比佢散下心消除下悶氣 ...

評分

查看全部評分

vivi 發表於 2009-5-1 20:16:56 |顯示全部樓層
HAHAHA
咁大風, 吹到多多D頭髮飛起晒
回復

oneonewe 發表於 2009-5-1 20:20:53 |顯示全部樓層
D相咁細張o既
回復

claudiatang 發表於 2009-5-1 21:07:15 |顯示全部樓層
好久沒有多多女的消息了。再見到真好。
回復

四少 發表於 2009-5-2 00:03:57 |顯示全部樓層
D相咁細張o既
oneonewe 發表於 2009-5-1 20:20

攪掂, 大返晒 ...

好久沒有多多女的消息了。再見到真好。
claudiatang 發表於 2009-5-1 21:07

唉 ... 我去左兩次旅行, 放左比家人照顧一排, 依家佢唔知做咩怕左尿片, 四周 all ... 我依家一日早夜都要拖兩次地 都唔知點教好佢 .....
回復

小天使 發表於 2009-5-2 00:55:29 |顯示全部樓層
多多好漂亮呀個樣好smart
回復

johnny 發表於 2009-5-2 07:18:22 |顯示全部樓層
狗model,都很稱職......很可愛.
回復

vivi 發表於 2009-5-2 10:29:54 |顯示全部樓層
唉 ... 我去左兩次旅行, 放左比家人照顧一排, 依家佢唔知做咩怕左尿片, 四周 all ... 我依家一日早夜都要拖兩次地 都唔知點教好佢 ..... ...
四少 發表於 2009-5-2 00:03

哎呀, 多多掛住你呀
嬲你走左去貢多日, 意為你唔要佢喔!!

HAHAH, D風吹到多多隻耳仔都飛起埋, 好攪笑呀
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-5-2 13:24:35 |顯示全部樓層
狗狗好多時因主人分開而做出一些事情表示不滿,壞習慣因此而養成,要改就要主人耐心從頭比d信心佢,到佢對主人恢復信心為止
回復

gege188 發表於 2009-5-2 13:41:32 |顯示全部樓層
攪掂, 大返晒 ...

唉 ... 我去左兩次旅行, 放左比家人照顧一排, 依家佢唔知做咩怕左尿片, 四周 all ... 我依家一日早夜都要拖兩次地 都唔知點教好佢 ..... ...
四少 發表於 2009-5-2 00:03

我隻GE仔都係咁
回復

四少 發表於 2009-5-2 15:12:22 |顯示全部樓層
狗狗好多時因主人分開而做出一些事情表示不滿,壞習慣因此而養成,要改就要主人耐心從頭比d信心佢,到佢對主人恢復信心為止
prodorothyhkg 發表於 2009-5-2 13:24

唉... 其實佢都成日跟我家人往來, 每星期都相處數晚
再者, 要是說寵愛, 我家人比我更甚 ....
依家佢的情況 ... 真係幾可怕, 每日返工佢嘈到拆天, 就是比零食佢都唔肯食係都出街 ...
都唔知係我帶多左佢出街完定係佢習慣左常有人在家, 因為暫住我家人那時是長期有人陪佢囉, 朝 6 晚 3 都有人 我家姐癲到假日都刻意 6 點起床陪佢 (雖然佢極怕狗亦怕 多多), 仲要係 sofa 扮訓等佢肯 all 完就去清理&拖地 ...
踩到尿, 見到 多多 個身有屎鬼鼠衰樣, 佢地都笑左出黎無生佢氣
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-5-2 15:16:18 |顯示全部樓層
咁就弊啦,每個人對佢都唔一樣,咁樣會令佢無所適從喎
回復

claudiatang 發表於 2009-5-2 15:22:32 |顯示全部樓層
我覺得狗狗是認定最初照顧牠個個人。我復活節不在家四天。頭一晚不在,翌日隻臭DUM DUM就將張椅腳咬到快要斷。因心裡不踏實。不見了我又不知乜事。雖然我99和老伴都在家。對牠們來說牠們心目中的主人是不能替代的。有人照顧是食住方面而已。
回復

四少 發表於 2009-5-2 17:45:52 |顯示全部樓層
我覺得狗狗是認定最初照顧牠個個人。我復活節不在家四天。頭一晚不在,翌日隻臭DUM DUM就將張椅腳咬到快要斷。因心裡不踏實。不見了我又不知乜事。雖然我99和老伴都在家。對牠們來說牠們心目中的主人是不能替代的。 ...
claudiatang 發表於 2009-5-2 15:22

哈, 個衰妹, 係我家人樹就痴佢地唔痴我, 坐大脾都坐佢地唔坐我, 不過出到街就跟實我唔跟我家人
出過街, 依家可確定, 衰妹絕對可以跟到實一實腳邊, 好少會行過我前 or 落後, 所以好難影佢相, 只唯有放佢上石上面.
遲下可帶佢跟大家健行
回復

四少 發表於 2009-6-11 22:39:13 |顯示全部樓層
07/06/2009
城門風光

玩 生還者 ???

蝶舞

小牛

尋主人

多多, 多zzz, 臭多, 八婆, 衰妹, 傻婆, 衰多, 死多, 傻妹 .... etc ...

回家 剪毛後的 dordor ... 麻甩多 ...

評分

查看全部評分

回復