香港園藝館»園藝館 閒時娛樂 談天說地 講飲講食 食譜介紹(甜食)西式 花生醬曲奇
返回列表 發新帖

花生醬曲奇

作者: 阿忻 發表于 2009-4-26 01:59:43
3152 22
阿忻 發表於 2009-4-27 23:00:06 |顯示全部樓層
榛子醬曲奇仲好食過花生醬曲奇呀!http://a2233.myweb.hinet.net/msn/foodshow/foodshow%20(18).gif
新仔 發表於 2009-4-27 11:16

我未食過等我整來試下先
整好請你幫我試食
回復

fianfumy 發表於 2009-5-25 01:25:05 |顯示全部樓層
我未食過http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(29).gif等我整來試下先
整好請你幫我試食
阿忻 發表於 2009-4-27 23:00

上星期去二記睇過有榛子醬 , 都好貴喎 , 幾多錢我唔記得 , 只知貴囉 .... 過2天上去再睇下話你知 .

你個花生醬曲奇 , 我會再研究一下 , 點加強花生的味道 , 因我有Blog 友最近都有整過花生醬曲奇囉  ..... 但比D時間我 , 因我要做多次 榛子曲奇先 , 第1次整時得個整字 , 未真正去食過 !
回復

阿忻 發表於 2009-5-29 13:16:55 |顯示全部樓層
上星期去二記睇過有榛子醬 , 都好貴喎 , 幾多錢我唔記得 , 只知貴囉 .... 過2天上去再睇下話你知 .

你個花生醬曲奇 , 我會再研究一下 , 點加強花生的味道 , 因我有Blog 友最近都有整過花生醬曲奇囉  ..... 但比D ...
fianfumy 發表於 2009-5-25 01:25

好呀 我等你呀fian~~~~~~~~
我早兩日都整過一次, 今次落多左好多花生醬, 但我覺得都唔係香好多
琴日整牛油唧花曲奇~ 原來最普通就係最好味
回復