返回列表 發新帖

火車啊叔戰嬰兒~

作者: jacky 發表于 2009-4-24 23:19:47
2461 24
carlson007 發表於 2009-4-26 18:40:35 |顯示全部樓層
我只係睇左開頭少少,
只係聽到一堆粗口同個面目可憎既阿叔,
已經無眼睇落去

當個阿叔用粗口不停咁鬧個小朋友無家教個陣,
有無諗過自己本身就係一個超級反面教材呢?
(無家教既人仲要教訓人地要有家教?)...... ...
moonyue 發表於 2009-4-26 00:21

無錯
回復

nwss54510 發表於 2009-4-26 23:55:25 |顯示全部樓層
嘩!! 細路係者, 唔駛咁下.. 真係越睇越火
果個啊叔真係好黑人憎, 比我見到一定叫個女人報警啦!!
回復

heiheimama 發表於 2009-4-27 11:05:10 |顯示全部樓層
佢做咩鬧希媽呀??
jacky 發表於 2009-4-25 21:35

唉,個位呀姐一入來,就成個人挨在我的手上(當時我手捉住條扶手),我好平淡咁講,小姐,你責住我隻手wo,佢就開始鬧,條柱你霸哂呀之類,最慘係佢鬧完我仲未夠過引,打電話俾3個朋友再講,x,有條2打6霸x哂條柱咩咩咩咁,講到佢至係受害者我無理取鬧個隻.我冇行開,因為我都冇做錯,我亦冇出聲,因為無謂同佢一般見識.~
回復

sam 發表於 2009-4-27 11:31:35 |顯示全部樓層
唉,個位呀姐一入來,就成個人挨在我的手上(當時我手捉住條扶手),我好平淡咁講,小姐,你責住我隻手wo,佢就開始鬧,條柱你霸哂呀之類,最慘係佢鬧完我仲未夠過引,打電話俾3個朋友再講,x,有條2打6霸x ...
heiheimama 發表於 2009-4-27 11:05

呢個世界......人渣多得很!去迪士尼同海洋公國.....仲多d機會遇到!

.....真係好想打果位神經阿叔一鑊金!
回復

jacky 發表於 2009-4-27 17:32:03 |顯示全部樓層
唉,個位呀姐一入來,就成個人挨在我的手上(當時我手捉住條扶手),我好平淡咁講,小姐,你責住我隻手wo,佢就開始鬧,條柱你霸哂呀之類,最慘係佢鬧完我仲未夠過引,打電話俾3個朋友再講,x,有條2打6霸x ...
heiheimama 發表於 2009-4-27 11:05

下次帶有針果D介指~
比D人渣嘆下~
回復