2009 花展

作者: 小白 發表于 2009-3-13 14:45:28
7006 68
虛宿寶瓶 發表於 2009-3-13 22:55:52 |顯示全部樓層
20# march

但花海仍然得美!跟貼!
回復

robot 發表於 2009-3-13 23:05:25 |顯示全部樓層
鬱金香區我冇影到,實在太多人,其他的...我都影左幾張...

回復

alilovebyj 發表於 2009-3-13 23:07:40 |顯示全部樓層
每年其實d花都係差唔多。雖然每年主題不同,但還是會展出之前做過主題的花卉。話說回來,春天就係開呢d花,唔擺呢d又可以擺邊d呢?

今晚風大兼下雨,d花又真係會被吹到無咁靚。明天我都想去,話實都去咗幾年,算係例牌節目吧!
回復

squarehead 發表於 2009-3-13 23:25:25 |顯示全部樓層
我3點前到,熱到趴街+標汗,跟住有少少番風吹左陣微雨埋黎,雨停左之後仲大風!我影到八點有多,經歷春夏秋冬,腳又軟,腰骨又斷!
虛宿寶瓶 發表於 2009-3-13 22:48

咁咪即係用幾個鐘頭時間, 就可以影齊四季景色囉, 不枉此行啦~
你地影d花真係好靚
回復

KUNO 發表於 2009-3-13 23:28:55 |顯示全部樓層
我3點前到,熱到趴街+標汗,跟住有少少番風吹左陣微雨埋黎,雨停左之後仲大風!我影到八點有多,經歷春夏秋冬,腳又軟,腰骨又斷!
虛宿寶瓶 發表於 13/3/2009 22:48

咦.......我都係差唔多時間喎!
咁妳有冇見到有個成個醬爆X田雞拱樣嘅人喺度影相呀?
回復

goodman 發表於 2009-3-13 23:30:53 |顯示全部樓層
I went there this afternoon also but did not take any picture.  I had no free hand to hold the camera!  
Anyway, did enjoy a bit of a walk there though.  
回復

KUNO 發表於 2009-3-13 23:34:07 |顯示全部樓層
I went there this afternoon also but did not take any picture.  I had no free hand to hold the camera!  
Anyway, did enjoy a bit of a walk there though.  
goodman 發表於 13/3/2009 23:30

哥哥你今日幾點走呀?
呀kim話你喺度,但係我搵唔到你喔!
今晚好鬼凍!
回復

亞實 發表於 2009-3-13 23:35:46 |顯示全部樓層
請問是用什麼鏡頭來影得咁靚GA?
回復

goodman 發表於 2009-3-13 23:48:01 |顯示全部樓層
哥哥你今日幾點走呀?
呀kim話你喺度,但係我搵唔到你喔!
今晚好鬼凍!
KUNO 發表於 2009-3-13 23:34

I left not long after 6pm.  Too tired to walking around with just one good leg.  
"今晚好鬼凍!" I agree but I like it!
回復

小白 發表於 2009-3-14 00:08:11 |顯示全部樓層
真多謝小白的匯報!d相都映得好靚!真是有點心思思想去....
你買了什麼'旬'野呀?
march 發表於 2009-3-13 22:50

AV, 蘭花, 花盆, 崑崙玉 (玉墜)
回復

小白 發表於 2009-3-14 00:13:32 |顯示全部樓層
KUNO 發表於 2009-3-13 23:28

要見識下... add14icon
回復

小白 發表於 2009-3-14 00:15:02 |顯示全部樓層
20# march

但花海仍然得美!跟貼!
虛宿寶瓶 發表於 2009-3-13 22:55

我行唔到埋去, 太多人... 只可影到紫色近鏡
回復

lameric 發表於 2009-3-14 00:42:24 |顯示全部樓層
20# march

但花海仍然得美!跟貼!
虛宿寶瓶 發表於 2009-3-13 22:55

呢隻色好靚!!
回復

lameric 發表於 2009-3-14 00:47:34 |顯示全部樓層
goodman 發表於 2009-3-13 23:30

Goodman 哥哥 你咁貪玩. 睇嚟你好番好多咯喎!Take Care la~!
回復

dada 發表於 2009-3-14 01:04:53 |顯示全部樓層
d相影得好靚呀
回復

KUNO 發表於 2009-3-14 01:12:11 |顯示全部樓層

我也跟貼.

回復

goodman 發表於 2009-3-14 01:21:24 |顯示全部樓層
Goodman 哥哥 你咁貪玩. 睇嚟你好番好多咯喎!Take Care la~!
lameric 發表於 2009-3-14 00:47

"你咁貪玩" - Yes I am!
"睇嚟你好番好多咯喎!" - Ok la! See doctor again tomorrow.  Can't really do any running for next 8 months! But after that......HAHAHAHAHAHAHA.......
Take Care la~! - I will.  Thank you la Mr. 五代.
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-3-14 03:12:35 |顯示全部樓層
KUNO 發表於 2009-3-13 23:28

今日搵人都好難喎!我剩係搵位影相都好唔得閒啦,仲邊得閒望人!
回復

KUNO 發表於 2009-3-14 04:41:34 |顯示全部樓層
今日搵人都好難喎!我剩係搵位影相都好唔得閒啦,仲邊得閒望人!
虛宿寶瓶 發表於 14/3/2009 03:12

嘻嘻.......
今日除咗影花,我都有一部份時間喺度打人,唔知妳有冇誤中流彈?
回復

KUNO 發表於 2009-3-14 05:25:14 |顯示全部樓層

人來喇!

最上鏡小明星!

回復