馬鞍山山頂觀賞野生杜鵑及西貢晚餐(行程及地點改為赤柱)

作者: KUNO 發表于 2009-3-10 03:18:51
26353 432
vivi 發表於 2009-3-25 23:09:26 |顯示全部樓層
咁用咩呀??
义燒??
oneonewe 發表於 2009-3-25 17:29

用靚女或者.........HEHEHEHE
回復

小白 發表於 2009-3-25 23:38:39 |顯示全部樓層
如果覺得有人威脅到自己人生同財產安全,咁就絕對可以報警備案.
因為有啲無聊人冇乜做唔出,由其是專門做啲損人不利己嘅事.

其實有時啲嘢,咁鬼大個成年人,唔夾咁迷唔做朋友囉!唔啱傾迷唔傾囉!唔啱睇咁迷唔好睇囉!
點 ...
KUNO 發表於 2009-3-25 22:50

夏枯草幫到你   
回復

vivi 發表於 2009-3-25 23:42:08 |顯示全部樓層
行唔到山,咁迷一齊出尼食飯飲茶同妳慶祝吓佢囉!
哩個係B計畫.
KUNO 發表於 2009-3-25 21:49

慶咩鬼野祝吖, 又老一年啦
冇得跟你學影相事大吖嘛
回復

jellyfishy 發表於 2009-3-25 23:49:04 |顯示全部樓層
如果覺得有人威脅到自己人生同財產安全,咁就絕對可以報警備案.

其實有時啲嘢,咁鬼大個成年人,唔夾咁迷唔做朋友囉!唔啱傾迷唔傾囉!唔啱睇咁迷唔好睇囉!
點 ...

啊... 你都好少可.
性情中人~ ( i i vy vy 的水母感慨的說. )
回復

jellyfishy 發表於 2009-3-25 23:49:59 |顯示全部樓層
慶咩得野祝吖, 又老一年啦
vivi 發表於 2009-3-25 23:42

老得開心最緊要. vivi~~ 水母祝願你早日遇上真命天子.
回復

vivi 發表於 2009-3-26 00:03:37 |顯示全部樓層
老得開心最緊要. vivi~~ 水母祝願你早日遇上真命天子.
jellyfishy 發表於 2009-3-25 23:49

多謝水母大人
回復

jellyfishy 發表於 2009-3-26 00:05:04 |顯示全部樓層
http://a5556.myweb.hinet.net/msn/face/face%20(210).gif多謝水母大人
vivi 發表於 2009-3-26 00:03

大前大後三分險... 唉~~ 最緊要大家唔好有大肚腩~~~ 唉~~
回復

vivi 發表於 2009-3-26 00:07:54 |顯示全部樓層
大前大後三分險... 唉~~ 最緊要大家唔好有大肚腩~~~ 唉~~
jellyfishy 發表於 2009-3-26 00:05

你成日做運動, 點會呀
我就好難講
回復

走得慢 發表於 2009-3-26 00:11:24 |顯示全部樓層
176# KUNO
最遲幾何發放消息決定取消行程?
回復

KUNO 發表於 2009-3-26 00:11:47 |顯示全部樓層
慶咩鬼野祝吖, 又老一年啦
vivi 發表於 25/3/2009 23:42

明天能夠看到日出,能夠自由自在行走自如,也需要感恩!
回復

vivi 發表於 2009-3-26 00:14:38 |顯示全部樓層
KUNO 發表於 2009-3-26 00:11

係, 知道啦貓貓頭大哥
每天感恩, 事事感恩
回復

avery 發表於 2009-3-26 00:16:04 |顯示全部樓層

點 ...

打噤多字做乜 ?? 咪話俾我地知天地之間仲有正氣囉 ~~

多謝你可以咁客觀睇到成件事既始末 ~ Thank you so much ~~
回復

KUNO 發表於 2009-3-26 00:16:42 |顯示全部樓層
176# KUNO
最遲幾何發放消息決定取消行程?
走得慢 發表於 26/3/2009 00:11

28號晚!
回復

avery 發表於 2009-3-26 00:17:06 |顯示全部樓層
KUNO 發表於 2009-3-26 00:11

啱聽 ~
回復

avery 發表於 2009-3-26 00:17:56 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2009-3-26 00:05

小心肚腩大過 _ 呀 Kimivyging ~~
回復

vivi 發表於 2009-3-26 00:31:44 |顯示全部樓層
打噤多字做乜 ?? 咪話俾我地知天地之間仲有正氣囉 ~~

多謝你可以咁客觀睇到成件事既始末 ~ Thank you so much ~~
avery 發表於 2009-3-26 00:16

唔係天地有正氣咩
回復

四少 發表於 2009-3-26 01:43:55 |顯示全部樓層
vivi 發表於 2009-3-26 00:31

王老吉 add3icon

am back add14icon 避過左 黃雨/雷暴 add4icon
不過隻手就好似油爆, 塊臉似面對果 d 一見鍾情暗戀對象咁紅 .... ... . .
日日 廿幾三四十度暴曬 add5icon
最後衰左 ... 依家要訓喇, 衰左係一鑵熱帶果汁上 ... 肚痛ing .... add2icon
goodnite 大家 .... add6icon
回復

vivi 發表於 2009-3-26 09:23:48 |顯示全部樓層
王老吉 add3icon

am back add14icon 避過左 黃雨/雷暴 add4icon
不過隻手就好似油爆, 塊臉似面對果 d 一見鍾情暗戀對象咁紅 .... ... . .
日日 廿幾三四十度暴曬 add5icon
最後衰左 ... 依家要訓喇, 衰左係一 ...
四少 發表於 2009-3-26 01:43

四少c hing 你去左邊樹玩呀
陽光與海灘咁喎
回復

claudiatang 發表於 2009-3-26 09:26:48 |顯示全部樓層
四少曬到變黑人呀?
回復

四少 發表於 2009-3-26 23:59:28 |顯示全部樓層
四少c hing 你去左邊樹玩呀
陽光與海灘咁喎
vivi 發表於 2009-3-26 09:23

我去左呢樹 遲 d 等我攪掂 d 相先出 post 比大家睇

claudiatang 發表於 2009-3-26 09:26

果樹 d 人就真係曬黑, 我係紅 ....
回復